KEDOLV - NIE CAŁE ZŁO INACZEJ |
Autor |
Wiadomość |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 16:14 KEDOLV - NIE CAŁE ZŁO INACZEJ
|
|
|
Witam Wszystkich Znajomych w nowym i bardziej przewietrzonym miejscu. Jeśli to nikomu z tu obecnych nie będzie przeszkadzać, to będę się udzielać na obydwu forach. Zostało tam parę osób, które mi żal opuścić i których obecność sobie nadal cenię. Nie jestem pewien, czy dam sobie logistycznie radę by być i tu i tam w tym samym wymiarze czasowym, więc z góry przepraszam i proszę by jakakolwiek dysproporcja mej aktywności nie była odbierana jako preferowanie jednego bądź drugiego miejsca. Raz jeszcze ciepłe pozdro dla Wszystkich. |
_________________ KEDOLV |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 16:42
|
|
|
Kedolv
Kedolv napisał/a: | Jeśli to nikomu z tu obecnych nie będzie przeszkadzać, to będę się udzielać na obydwu forach. Zostało tam parę osób, które mi żal opuścić i których obecność sobie nadal cenię. Nie jestem pewien, czy dam sobie logistycznie radę by być i tu i tam w tym samym wymiarze czasowym, więc z góry przepraszam i proszę by jakakolwiek dysproporcja mej aktywności nie była odbierana jako preferowanie jednego bądź drugiego miejsca. |
... nie patrz na to ... to bez znaczenia ... przynajmniej dla mnie ...
... dobrze, że jesteś ...
... pozdrawiam ... Gutek ... |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 16:47
|
|
|
Witaj Guciu, miło Cię czytać ponownie. Pozdro. |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:09
|
|
|
Pewnie, że nikt nie będzie miał do Ciebie za to żadnych pretensji.
Rozumiem doskonale Ciebie, samemu też mi żal było odejść, były i pewnie są tam osoby mi bliskie.
Pozdrawiam i trzym się, wiem, że impreza się szykuje, czyżby bezalkoholowa
|
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
kukuś

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 1455
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:24
|
|
|
Kedolv napisał/a: | Jeśli to nikomu z tu obecnych nie będzie przeszkadzać, to będę się udzielać na obydwu forach. |
tutaj nikogo na postronku nie trzymają Jesteśmy tolerancyjni i niezaborczy .
Kedolv, |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:26
|
|
|
Nie będzie imprezy, już nie obchodzę, za duże ryzyko, tym bardziej, że nie wszyscy na zewnątrz a właściwie to mało kto wie, że z tym walczę. |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:30
|
|
|
kukuś napisał/a: | tutaj nikogo na postronku nie trzymają. Jesteśmy tolerancyjni i niezaborczy. |
Miła rzecz, dla odmiany. Tylko organizm trochę nieprzyzwyczajony. Witam ciepło. |
|
|
|
 |
Felicja
Felicja
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Cze 2010 Posty: 411 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:43
|
|
|
Witaj! |
_________________ Skarb, który został wniesiony do domu przez główną bramę, nie jest prawdziwym skarbem tego domu.
Prawdziwego skarbu trzeba szukać wewnątrz. |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:45
|
|
|
Kedolv napisał/a: | Witam Wszystkich Znajomych w nowym i bardziej przewietrzonym miejscu. Jeśli to nikomu z tu obecnych nie będzie przeszkadzać, to będę się udzielać na obydwu forach. | .... fajnie witaj |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
dorota
dorota

Pomogła: 1 raz Wiek: 50 Dołączyła: 21 Cze 2010 Posty: 218 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:53
|
|
|
Witaj, miło Cię poznać. |
_________________ Ważne jest to, żeby żyć w zgodzie z sobą, nikogo nie udawać i nie mieć potrzeby uciekania przed sobą, ani przed czymkolwiek... |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 17:54
|
|
|
Cześć dziewczyny, witam gorąco. |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 18:22
|
|
|
Kedolv, graba
Witaj na nowo |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 18:28
|
|
|
Witaj Mieciu, miło mi też. |
|
|
|
 |
bodziu
Bloger

|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 18:48
|
|
|
Kedolv cześć
Kedolv napisał/a: | Jeśli to nikomu z tu obecnych nie będzie przeszkadzać, to będę się udzielać na obydwu forach |
... chyba zgodzisz się ze mną ...znacznie lepiej jak nas przybywa niż ubywa
pozdrawiam |
_________________ " nigdy nie wzniesiesz się ponad to, czemu nie chcesz spojrzeć w oczy" |
|
|
|
 |
Kedolv
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 20:04
|
|
|
Siema Bodziu, zgadzam się, w grupie raźniej. A ten cytat pod kreską jest mi znany. Nie pamiętałem jedynie, że to Hölderlin, postać wielka i tragiczna, trochę mu się klocki pod sufitem poprzestawiały. Ciekawe są związki choroby umysłowej z geniuszem, kłania się dezintegracja pozytywna, ciekawe też, że nas to też dotyczy w pewnych zakresach. Aż strach pomyśleć ile by genialnych dzieł nie powstało, głównie literackich, gdyby ich twórcy nie chlali. |
|
|
|
 |
|