|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Tak się chyba zaczęło... |
Autor |
Wiadomość |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2015 19:56
|
|
|
Danusiu!
Wszystkiego co się szczęściem zwie z okazji urodzin życzą Halinka i Heniu  |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
dancia

|
Wysłany: Śro Lip 08, 2015 22:05
|
|
|
Bardzo dziękuję za życzenia....niedługo napiszę co u mnie... |
_________________ "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" Jan Paweł II |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2015 02:40
|
|
|
dancia,
Ja również składam najserdeczniejsze życzenia 😘 |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2015 09:33
|
|
|
Wszystkiego NAJ... |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
dancia

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2015 18:19
|
|
|
Dziękuję za życzenia. Myślę, że w dzień urodzin dostałam najlepszy prezent....syn już od jakiegoś czasu pisze do mnie smsy....niedawno napisał, że brakuje mu kontaktu ze mną i chciałby się ze mną spotkać w moje urodziny(mieszka z ojcem w dzielnicy Rybnika 1,5 miesiąca)....no i spotkaliśmy się wczoraj na mieście...mocno się przytuliliśmy. Chciał mi postawic lody, ale nie miał kasy...na spotkanie ze mna ojciec mu nie dał. Był przeciwny, wysmiał syna...zresztą moja była teściowa też nie pochwala tego że syn chciał się ze mną spotkać..."po tym co Ci zrobiła, chcesz się z nią spotykać?"....wg rodziny byłego ja jestem wszystkiemu winna.....na dodatek wyrzuciłam syna z domu, nie płacę na niego...a połowę kasy ze sprzedaży domu powinnam dać synowi.....oni kompletnie nic nie rozumieją....dalej nic do nich nie dociera....ale trudno, to ich problem....ja wiem, że zrobiłam wszystko co mogłam najlepszego...
Spędziłam z synem ponad 2,5 godziny....w kawiarni, w centrum handlowym...dużo rozmawialiśmy....twierdzi, że nie bierze juz tabletek i nie gra na automatach, trochę na kompie...więcej czasu spędza z ojcem (wiem, że zawsze mu tego brakowało w życiu) sprzata w domu (czego w swoim "ukochanym domu nie robił od wielu miesięcy)...zapisał się do szkoły zaocznej policealnej na kierunek barman...zobaczymy co będzie dalej....niby szuka pracy...ale jakoś marnie...
Modlę się za tych co mnie nienawidzą i winią za wszystko....a synowi tylko powiedziałam, że oceniać mogą mnie tylko Ci co przeżyli to co ja....Syn widzi, że ojciec nim manipuluje, nastawia przeciwko mnie....a może tylko tak mówił....mam ograniczone zaufanie do niego i mam nadzieję, że nie dam się jemu zmanipulować....ale cieszę się, że chciał się spotkać....może się między nami poukłada.... |
_________________ "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi" Jan Paweł II |
|
|
|
 |
dancia

|
Wysłany: Czw Gru 24, 2015 22:21
|
|
|
Już po Wigilii....sama w nowym mieszkaniu... |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Wto Mar 01, 2016 17:06
|
|
|
dancia napisał/a: | .sama w nowym mieszkaniu... |
Ale nie samotna, bo masz przyjaciół |
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2016 20:54
|
|
|
Dancia
Wszystkiego co się szczęściem zwie w tym szczególnym dla Ciebie dniu życzą Halinka i Heniu |
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|