|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Przesunięty przez: Mariusz Pią Mar 26, 2010 22:23 |
Trudna miłość |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2014 00:12
|
|
|
dora,
A co tam Doruś u Ciebie.Czyżby emeryturka już byla?Ale chyba nie, bo coś tego "dupska" na kanapie nie widać |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2015 11:58
|
|
|
Witam serdecznie Dawno, oj dawno mnie nie bylo, jeszcze chwila a bedzie rocznica Chce Wam powiedziec, ze u mnie wszystko w nalezytym porzadku.
Jacus ...faktycznie moje dupsko nie lezy na kanapie...
Jeszcze pracuje, bo zalapalam sie na wydluzony okres emerytalny brrrr... i nie ma ze boli...do roboty trzeba isc. Powiem tak, nie umie siedziec i nic nie robic wiec pomimo zmeczenia jestem zadowolona, ze mam dokad isc i cos porobic, miec kontakt z ludzmi.
Czekam niecierpliwie na przybycie na swiat nowego czlowieczka. Jestem przeszczesliwa babcia
W domu poki co tez spokojnie. Pewnie, ze zdarzaja sie jakies potkniecia, zwatpienia jak wszedzie. Najwazniejsze, ze wiem jak sobie radzic w takich sytuacjach....w koncu po wielu latach nauki moglam przejsc na praktyke i dobrze mi z tym.
pozdrawiam Was sedecznie |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2015 00:35
|
|
|
dora napisał/a: | Jeszcze pracuje, bo zalapalam sie na wydluzony okres emerytalny brrrr... i nie ma ze boli...do roboty trzeba isc. |
To emeryturke większą bedziesz miała dora napisał/a: | Powiem tak, nie umie siedziec i nic nie robic wiec pomimo zmeczenia jestem zadowolona |
To jest Nas dwóch.Bo ja siedzieć niedam rady.A jeszcze 2 tygodnie urlopu mi się zaczeło.Także nie wiem jak sobie poradzę
To super że jest ok u Ciebie.
POzdrawiam i zaglądaj częściej |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|