|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Moja historia |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 21:08
|
|
|
Tomek R napisał/a: | że wg niego za szybkie zrobienie kroków nie będzie właściwe |
I tak się nie robi.Przynajmniej Ja tak nie robie.
Dla mnie program 12 kroków jest dla mnie programem na całe życie.Także myśle że nie pijąc program będe starał sie przerabiać i stosować.
azull napisał/a: | W 12 dni przerabia się wszystkie kroki, od rana do wieczora nic innego tylko intensywna praca nad Programem. |
To jest właśnie to co piszę Azull.Już nieraz się przymierzałem aby zacząć prace na 12 krokach z kimś ale niemam jeszcze sponsora Nieraz właśnie słyszę o różnych warsztatach w temacie 12 kroków albo na grupach pracuje się intensywnie ale jakos niemoge znaleść albo czasu albo niedam rady No ale jak ktoś mi kiedyś powiedział, że -spokojnie.Czasu masz dużo, więc niema się gdzie spieszyć.Jak ty sie za kroki nie weźmiesz to kroki kiedyś sie same wezmą za mnie.
Narazie robie to spokojnie i bez pośpiechu
pozdrawiam |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Tomek R

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2014 12:41
|
|
|
Witam wszystkich, wpadłem zobaczyć co u Was słychać Nie piję ponad 3 miesiące, biorę anticol. Odstawiłem leki psychotropowe. Czuję się całkiem nieźle chodzę na terapię i mityngi. Wpadam czasem na forum i podczytuję Was nie logując się na swoim nicku. Poza tym wszystko ok, dzieci rosną, żona coraz piękniejsza, no i wakacje wkrótce!!! Aha - przebiegłem półmaraton w całkiem niezłym jak dla mnie czasie - 2,05!!! Jestem na prawdę z tego dumny. Pozdrawiam wszystkich, życzę pogody ducha! Tomek |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|