Przesunięty przez: Mariusz Pią Mar 26, 2010 22:23 |
Trudna miłość |
Autor |
Wiadomość |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Sob Wrz 07, 2013 19:52
|
|
|
Halinka napisał/a: | jesteś zadowolona, młodzi pewnie |
Spokojnie Halinko, za chwilę zacznie narzekać że jej rąk trzeba będzie doszywać, coby mogła wszystkie wnuki ściskać |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
bacha
Basia
Pomogła: 13 razy Wiek: 65 Dołączyła: 24 Mar 2010 Posty: 3204 Skąd: W-m
|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 16:26
|
|
|
No to Dorciu troche odprężenia.Denerwowałas się zapewne ,więc głeboki wydech teraz.Ciesze się ze sie wybawiłaś ,to było do przewidzenia zreszta.
Ja chetnie bym uczesniczyła w jakimś weselisku,lecz u moich młodych jakos cisza w tej kwestii,a szkoda bo lata leca.Jak ja bede tanczyć i szaleć za kilka lat? no cóz musze poddac ten temat pod dyskusje w domu haha buziaki i pozdrówka |
_________________ Basia
http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2013 07:43
|
|
|
bacha napisał/a: | .Ciesze się ze sie wybawiłaś |
Jutro jade na kolejne wesele...ale już jako gość...ale mi się darzy a kieszen juz pusta haha Alko jedzie z nami Zobaczymy czy zachowa się tak grzecznie jak na slubie corki...
Mialam maly przypadek i wyrznelam się na chodniku haha i to o własne nogi zbiłam kolano ale na ta chwile jest już ok.....slepa, glucha i na dodatek koslawa ale daje rade i tak ogolnie rzecz ujmując jest u mnie i ze mna dobrze. Pewnie, ze zawsze moglobyc lepiej ale nie ma co narzekac tylko isc do przodu...w końcu poskladalam się do kupy nie bez przyczyny
pozdrowka |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2013 22:30
|
|
|
dora napisał/a: | Jutro jade na kolejne wesele...ale już jako gość...ale mi się darzy | No tak............szczęściara
dora napisał/a: | Mialam maly przypadek i wyrznelam się na chodniku haha i to o własne nogi |
dora napisał/a: | zbiłam kolano ale na ta chwile jest już ok.....slepa, glucha i na dodatek koslawa | hahaha ale się ubawiłam .Ty jak dasz to dasz beka śmiechu.Wyobraziłam sobie siebie w takim własnie opisie hahaha,bo mam chyba wszystkie cechy jakie wypisałaś boli mnie teraz biodro i lewa noga ,jak kiedys przed laty.Tyle ze teraz znosze to dzielniej niiz onegdaj.Prze de wszystkim podejscie do tego z poczuciem humoru,tak własnie jak opisałaś.Trzymaj sie Dorcia i na tych weselach tak ostroznie.........pamietaj o bolacym kolanie Buziaki |
_________________ Basia
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 17:14
|
|
|
bacha napisał/a: | .Trzymaj sie Dorcia i na tych weselach tak ostroznie.........pamietaj o bolacym kolanie |
Na weselu to nawet o kolanie zapomni |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 09:51
|
|
|
Oj poszalalam na parkiecie...a teraz smaruje kolanka i nie poddaje sie Jutro, pojutrze bedzie mniej bolalo
Ponownie musze zmierzyc sie z zus-em zlozylam juz wniosek i czekam na komisje |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 11:44
|
|
|
dora napisał/a: | Ponownie musze zmierzyc sie z zus-em zlozylam juz wniosek i czekam na komisje |
Czyli znowu walka Coś ten Zus polubiłaś |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 15:17
|
|
|
jacek78 napisał/a: | Coś ten Zus polubiłaś |
Jak nie ma innych możliwości to lepiej polubić |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 20:47
|
|
|
dora napisał/a: | teraz smaruje kolanka i nie poddaje sie |
Szkoda że mnie tam nie ma...
dora napisał/a: | Ponownie musze zmierzyc sie z zus-em |
Może mnie już nie strasz ja za półtora roku też z nimi będę się mierzył.
A kto wie czy nie wcześniej jeszcze odnośnie renty i grupy dla Eweliny.
Trzymaj się i smaruj |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 07:34
|
|
|
jacek78 napisał/a: | Coś ten Zus polubiłaś |
Nie....to oni mnie tak polubili Mietek napisał/a: | Trzymaj się |
Trzymam sie Mieciu, trzymam i to nawet w pionie Halinka napisał/a: | Jak nie ma innych możliwości |
Mozliwosc jest ale ja chce jeszcze dwa lata przepracować...takie mam zalozenie, ze dam rade haha |
 |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 09:28
|
|
|
bacha napisał/a: | Pewnie ze dasz inaczej być nie moze przecie |
Dalam rade choć stres trochę mnie zjadł i odchorowałam to ale co tam takie cus porownujac do tego co było kiedyś przed laty
Troszke mnie tu nie bylo, choć czasami podczytywalam Was ale brak weny nie pozwalam mi na napisanie czegokolwiek, czasami tak bywa
Kolano już nie boli...papierosa elektronicznego pykam dalej (to już 1,5 roku) ciesze się kazda wolna chwila...a tych mam malo
Jako, ze jestem osoba, która nie ma przymusu korzystania z terapii na ''okraglo'', bo skoro dostałam narzędzia to trzeba ich uzywac a nie caly czas podpierać się czyms i zacząć samemu dzialac, na wlasna reke... wiec poszukałam sobie nowe hobby...(a było tego już) jest nim deupague. Ciesze się jak z niczego tak naprawdę wychodzi mi jakies nowe cudeńko...i moje oczeta się smieja, ze mam motywacje i potrafie cos stworzyć...chyba zawsze ze mna tak było, tyle ze to było gdzies wewnątrz ukryta umiejetnosc i nie mogaca się wybic, bo zawsze było cos ważniejszego niż moje pragnienie...a teraz jestem sama dla siebie i mam nieograniczone możliwości, mogę robic to co chce Ciesze się chwila, która trwa a jeśli peknie jak banka... to poszukam czegos nowego, bo nowe wyzwania to moje drugie imie haha
pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
bacha
Basia
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 01:32
|
|
|
dora napisał/a: | Ciesze się jak z niczego tak naprawdę wychodzi mi jakies nowe cudeńko...i moje oczeta się smieja, ze mam motywacje i potrafie cos stworzyć...chyba zawsze ze mna tak było, tyle ze to było gdzies wewnątrz ukryta umiejetnosc | Nie potrzebnie Dorciu ten ozorek wywaliłaś,bo taka jest prawda iz kazdy z nas ma jakis talent.Twój jest taki więc wykorzystaj go,ja chyba swojego jeszcze nie odkryłam ,ale zajme sie tym równiez.Zycze Ci Dorciu abys sie spałniała,po swojemu,a jak Ci sie mordka smieje to znaczy ze t"to sie dzieje" Buziaczki |
_________________ Basia
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 21:14
|
|
|
bacha napisał/a: | ja chyba swojego jeszcze nie odkryłam |
''Pogrzeb'' troche a napewno cos znajdziesz |
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Śro Gru 25, 2013 23:47
|
|
|
dora napisał/a: | ''Pogrzeb'' troche a napewno cos znajdziesz |
A Ty widzę "grzebiesz i grzebiesz " i coś Cię nima na forum |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
|