|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
XXV lat AA w Rzeszowie |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Lip 22, 2012 22:53 XXV lat AA w Rzeszowie
|
|
|
XXV rocznica powstania grupy AA "Orion". Mityng otwarty oraz wszystkie wydarzenia związane z rocznicą, odbędą się w obiekcie WSIiZ w Kielnarowej k. Rzeszowa
http://www.aagalicja.crac...ow_20120825.pdf |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 21:07
|
|
|
Dzięki Jacek, że to wkleiłeś, ja nie pomyślałam.
Może przyjedziesz? Byłoby miło gościć Cię na naszym terenie. toż Orion to nasza pierwsza grupa. |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 22:07
|
|
|
Halinka napisał/a: | Może przyjedziesz? Byłoby miło gościć Cię na naszym terenie |
Będe sie starał.Nie jest to takie proste ale chciałbym w końcu(dawno już nie byłem) pojechać gdzieś dalej na miting.Kiedyś jezdziłem np. Andrychów,Wieliczka, Bukowina Tatrzańska,Zakopane.
Teraz niema tego i obracam się w Krakowie tylko.Ale może w końcu gdzieś się wybiorę Bradzo chciałbym
Halinka napisał/a: | toż Orion to nasza pierwsza grupa. |
Dużo o niej słyszałem jak byłem na Regionalnej Konferencji Służb AA Regionu Galicja w Skomielnej Czarnej.Wiele osób poznałem z tamtych stron i słyszałem jak dużo mówili o tej grupie
Będe sie starał tam przyjechać
p.s. Tu można zawsze sobie zerknoć na kalendarium
http://www.aagalicja.cracow.pl/003_kal/kal.html |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|