Strona Główna Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Wsparcie
Autor Wiadomość
Karlarzysta

Wysłany: Pią Gru 24, 2010 19:13   

Bez niepokoju mialem troche zajec i brak dostepu do internetu.W Polsce Bylem o czasie ,sorry ,ze nie dalem znac wczesniej.Ale to nie brak checi .Bylem juz na Trzech Mitingach roboczych.Jestem wlasnie po kolacji wigilijnej u siostry i szwagier podlaczyl mi sprzet do internetu .Zycze wszystkim ,spokojnych ,zdrowych i radosnych swiat Boze Narodzenia Dostalem niespodziewany prezent od Mikolaja .Mowie o mozliwosci pisania na forum.U mnie jest w Tkim pozadku jakiego nieznalem ,towazyszy mi spokoj ,rownowaga i pogoda ducha . <mp3>

Karlarzysta

Wysłany: Czw Sty 06, 2011 23:32   

na poczatku pozdrawiam wszystkich .Nadal mam maly dostep do internetu a i w zyciu ,moim;troche sie dzieje .Nie pojechalem do Francji i powiem wam dobrze sie z tym czuje .Pracuje na miejscu w Mragowie .Mitingi ,dzieci ,partnerka nie z Mragowa ale ,tu problemy .Nie chce mi sie teraz o tym pisac.Mimo .Szukam teraz w Mragowie pokoju do wynajecia .Z zona z pewnych ppowodow nie bede mieszkal a mamie nie chce siedziec na glowie ,.Zadurzy juz troche na to jestem, a dodatkowo mama ma problem z ze swoim mezem a moim ojczymem z mojego tam pobytu.Chwilami ciezko mi sie odnalezc w tej rzeczywistosci .Nie mam bazy miejsca w ktorym czul bym sie bezpieczny .To sa konsekwencje podejmowanych przezemnie wczesniej decyzji.Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdzecznie .Brakuje mi was ,postaram sie w jak najszybszym czasie cos z tym zrobic. :->

jacek78 
gadzet

Wysłany: Czw Sty 06, 2011 23:38   

Karlarzysta napisał/a:
Szukam teraz w Mragowie pokoju do wynajecia .Z zona z pewnych ppowodow nie bede mieszkal a mamie nie chce siedziec na glowie ,.Zadurzy juz troche na to jestem,

Ja kiedys też miałem jak Ty podobnie.Bo najpierw mieszkaliśmy z moimi rodzicami i po paru misiącach zaczeły się problemy.Także szybko szukaliśmy mieszkania i juz wynajmujemy 4 lata.Jeszcze teraz jak mamy dwoje dzieci, to pewnie jeszcze większe by tam były kłopoty.A tak mieszkamy sobie sami, chociaż marzy mi sie swoje mieszkanie czy dom.Może kiedyś się spełnią moje marzenia :-P
pozdrawiam <czesc>

"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein

Mietek 
Mietek

Wysłany: Pią Sty 07, 2011 00:18   

Karlarzysta napisał/a:
Brakuje mi was ,postaram sie w jak najszybszym czasie cos z tym zrobic.

Janusz, mogę Ci tylko życzyć powodzenia w działaniu.
Ja na forum jestem codziennie, chociaz nie codziennie też piszę, ale niestety, nie zawsze zmęczenie pozwala mi na logiczne myślenie żeby cos napisać.
Ważne jest dla mnie że jestem i ważne też że Ty jesteś, że są inni.

Pozdrawiam
<czesc> <czesc>

Karlarzysta

Wysłany: Pią Sty 07, 2011 16:41   

Wczoraj napisalem z ;zona ;Sorry byla zona ,jestesmu juz ponad rok po rozwodzie .Mam prosbe ,Mariusz juz wczesniej proponowal ,bym przeniosl temat do ;opowiedz na swoja historie ;nie wiem jak to zrobic.Jestem teraz w Suwalkach i na 18 miting .Bardzo lubie tutaj chodzic na mitingi.Mialem okazje poznac sporo osob i utrzymac z nimi wiez .Jest mi w Polsce dozo bezpieczniej i swobodniej sie czuje .Dobrze ,ze bylem tam tak krotko. ;-)

Mietek 
Mietek

Wysłany: Pią Sty 07, 2011 21:49   

Karlarzysta napisał/a:
Mariusz juz wczesniej proponowal ,bym przeniosl temat do ;opowiedz na swoja historie ;nie wiem jak to zrobic.

Wystarczy wyrazić zgodę, reszta w rękach i głowie Mariusza :-)

Karlarzysta

Wysłany: Pią Sty 07, 2011 22:24   

Dzieki ,to ja wyrazam zgode ,Mariusz ,zrob to.

Karlarzysta

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 22:57   

tak ,mocno westchnelem .Moja mama odeszla na wieczny spoczynek .W piatek byl pogrzeb W sobote zmarla Babcia ju tro z Jagodka jedziemy na pogrzeb Kurpie .Z Suwalk .Pozdrawiam

bacha 
Basia

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 23:04   

Karlarzysta napisał/a:
.Moja mama odeszla na wieczny spoczynek .W piatek byl pogrzeb
Wyrazy współczucia <czesc>

http://www.youtube.com/wa...ture=plpp_video

Mietek 
Mietek

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 23:12   

Karlarzysta napisał/a:
Moja mama odeszla na wieczny spoczynek .W piatek byl pogrzeb W sobote zmarla Babcia ju tro z Jagodka jedziemy na pogrzeb Kurpie

Staram się wyroków Boskich nie negować jednak nie zawsze z nimi się zgadzam.

Janusz, po prostu przykro mi że tak się stało. Mogę tylko Ci współczuć.

Trzymaj się brachu

Karlarzysta

Wysłany: Śro Sty 26, 2011 13:26   

Wczoraj bylem na pogrzebie Babci ,ciezko mi jeszcze o tym pisac .Nie poszedlem do pracy .Jestem ,mieszkac,bede teraz w Suwalkach .Jagodka ,partnerka pojechala z dziecmi rano do Karpacza ;ferie;Do mnie wieczorem przyjedzie moj syn Damian.Bedzie dla mnie wsparciem i bedziemy mogli pobyc razem ,a przy okazji pomoze mi w pracy.Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu