reklama |
Autor |
Wiadomość |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 15:08 reklama
|
|
|
Tak sobie myślę... nad sposobem zareklamowania naszego forum... fajnie by było jescze kogoś uratować... większość z nas zaczynała na forum i spora część się odbiła i dostała pomoc... co Wy na to? |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 16:12
|
|
|
Myślę, że wszyscy są za, ale to nie takie proste, no chyba, że masz jakiś konkretny pomysł |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 19:58
|
|
|
Może założyć stronę na facebooku... bo za banery itp sie płaci napewno? |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:03
|
|
|
kajadda napisał/a: | Może założyć stronę na facebooku... |
Hmm, dobry pomysł zobaczymy co na to reszta załogi, no i trzeba opracować stronę główną, treść itp.
|
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:12
|
|
|
Mariusz napisał/a: | trzeba opracować stronę główną, treść | ... można wykorzystać naszą stronę główną a treść mozna też z "jestem alkoholikiem ale nie piję" jest mądre i nadmienić też coś o współuzależnieniach...DDA itp... |
|
|
|
 |
Wesus

Pomógł: 5 razy Wiek: 55 Dołączył: 25 Mar 2010 Posty: 435 Skąd: Katowice/ CT
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:12
|
|
|
Trzeba pamiętać o tym, że większa ilość użytkowników, to więcej pracy dla moderatorów.
Według mnie reklama przyciągnie więcej trolli niż zainteresowanych tematem użytkowników. No ale oczywiście mogę się mylić |
_________________ By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd. |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:16
|
|
|
Wesus napisał/a: | Trzeba pamiętać o tym, że większa ilość użytkowników, to więcej pracy dla moderatorów. | ... tak o tym nie pomyślałam... ... liczę na to że strona przyciągnie więcej ludzi potrzebujących niż troli - zawsze jest ryzyko jak coś się rozwija... |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:17
|
|
|
zgadzam się z Wesusem - reklamowac to można......
kajadda - za Matkę Teresę chcesz robic na siłę ???
Kto ma tu trafić, ten trafi. |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:28
|
|
|
Fakt, można przyciągnąć sporo spamerów, już jest z tym nie mały problem. |
|
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:34
|
|
|
Mariusz napisał/a: | Fakt, można przyciągnąć sporo spamerów | ... no tak o tym nie pomyślałam... to może lepiej nie
Krzysztof napisał/a: | kajadda - za Matkę Teresę chcesz robic na siłę ??? | ... no i po co te złośliwości... bez sensu ... sam miałes nielada problem ... uporałes się z nim i dobrze... nie każdy jest taki światły, otwarty i odważny żeby ten problem dostrzec. |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 21:58
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | kajadda - za Matkę Teresę chcesz robic na siłę ??? |
Za matke Terese to może nie, ale chce pomóć też innym i myśle że w ten sposób mogą inni zobaczyć że da się nie pić i da się również zyć z alkoholikem.
Także ja bym był za
.Według mnie to nie jest grupa AA, tylko forum i myśle że można by coś takiego zrobić.
Oczywiscie jak piszą Mariusz i Wesus z tym sie zgadzam.Bo faktycznie wiecej pracy i wiecej trolowania przez to może byc.Ale oczywiscie zawsze można pomyśleć.Jak sie bedzie dało to super, a jak nie to trudno.I wszystko bedzie ok |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 23:09
|
|
|
Nie reklamujemy AA.Ja na mitingach i w innych miejscach rozmawiajac z osobami nie majacego nic wspolnego z AA czesto i gesto opowiadam ,jak kozystam z pomocy ,jaka mi daje Forum na Nie pije .Mozemy poscic ,jakies tresci informacyjne ale nie reklamujace nas? |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 23:29
|
|
|
Słuchajcie, nie ma co się pytać, jak ktoś ma ochotę, zawsze może wspomnieć o forum.
Jednak jakoś na siłe nie ma co się "reklamować", jest tak, że jak ktoś będzie bardzo chciał to znajdzie. |
|
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 00:28
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Nie reklamujemy AA |
Ale nikt tu nie rekalmuje bo to nie jest grupa AA, tylko to jest forum czy strona z wiadomosciami na temat alkoholizmu |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Krzysztof

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 00:54
|
|
|
Krzysztof napisał/a: | kajadda - za Matkę Teresę chcesz robic na siłę ??? | ... no i po co te złośliwości... bez sensu ... sam miałes nielada problem ... uporałes się z nim i dobrze... nie każdy jest taki światły, otwarty i odważny żeby ten problem dostrzec.[/quote]
pewnie nie uwierzysz, ale to co napisałem nie wynika ze złosliwości, z której słyne, tylko ze znajomosci realiów. |
|
|
|
 |
|