Strona Główna Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
nowy stary alkoholik
Autor Wiadomość
bolek

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 21:16   

No cześć Franciszek :-| już to wiem Dzwonie do znajomego który juz dość długo nie pije i kiedyś zaproponował że pójdźie ze mną na pierwsze spotkanie...

bolek

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 21:23   

No hej Jarek :-) Jestes tu bardzo aktywny Sporo Twoich postów czytałem...Jesteś tym dobrym gliną (nie zrozum mnie źle) Ale i ci źli szczególnie tu są potrzebni Oczywiście mam na myśli wszelkie rady informacje i wogóle nazywanie rzeczy po imieniu... A co tam u Ciebie :?:

jarox48 

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 21:37   

Jurku dzieki za uznanie............ale ja w zasadzie staram sie nie udzielac rad ...........moje trzezwienie jest jeszcze zbyt krotkie..........moje doswiadczenie zyciowe w trzezwym swiecie jeszcze w zasadzie rowne zeru.............a co do postow to od maja w zasadzie caly czas jestem na chorobowym takze mam czas to staram sie byc na bierzaco na forum.........a tak na marginesie to powiem Ci ze forum tez bardzo pomaga mi w moim trzezwieniu..........jest tutaj naprawde wiele osob z ogromnym bagazem doswiadczen zyciowych i madrych zyciowo........

pozdrawiam <czesc>

Jarek alkoholik

bolek

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 21:49   

Forum jest spoko jak tylko będe mógł będę się logował Potrzebuję rozmowy z takim nowicjuszem jak Ty przeciez sam zaczynam Ale i od tych starych wyjadaczy niepijacych alkoholików z doswiadczeniem w tym fajnym stanie potrzebuje kopa...OJ TAK...

jarox48 

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 21:59   

Jurku duzo samozaparcia a napewno uda Ci sie wiele wyniesc z tego forum..........dostaniesz tutaj napewno mnostwo rad dzieki ktorym bedziesz mogl byc trzezwy.........najwazniejsza zasada dzisiaj nie pije.............a jezeli bedziesz czol ze nie jestes w stanie utrzymac caly dzien trzezwosci to nie pije godzine 2 czy 3 itd.......

Powodzenia <czesc>

Jarek alkoholik

bolek

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:08   

Dzieki ide spać bo mam jutro cieżki dzień... a jesli dołożę do tego świadomość że nie kupię sobie małpki... MASAKRA dam radę dam radę........

bolek

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:11   

Wszystkim dobrej nocki i miłego piatku Postaram się jutro zalogowac na forum nie w monopolu

azull 
Administrator
Moderator

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:22   

bolek napisał/a:
Postaram się jutro zalogowac na forum nie w monopolu

Brawo, popieram Twoją słuszną decyzję, a jak jeszcze udasz się do poradni po fachową pomoc, to już będzie mega krok na przód we właściwym kierunku.

pozdrawiam Azull

PS. Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale niektórzy sięgają po gwiazdy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)

jarox48 

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:24   

Jurek Ty nie masz sie starac .............jutro rano wstajesz i jeszcze na lozku: DZISIAJ NIE PIJE

do jutra <czesc>

wesley 

Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 22:41   

..."wiem że to może potrwać bardzo bardzo długo Wiec NIE MOGE PIĆ"... - Jeśli częściowo już wróciłeś,choćby na chwilę,ze świata równoległego to postaraj się zrozumieć że pić jak najbardziej możesz. Wódy przecież nie braknie,nie obawiaj się i jeśli tylko chcesz,to "na zdrowie"! Cały pic polega na tym,aby jednoznacznie stwierdzić - chcesz lub nie chcesz i bez żadnej ściemy trzymaj się swojej decyzji. Jaka ona będzie - Twoja sprawa. Jak najbardziej masz prawo wybrać,to Twoje życie i nikt Ci nie spieprzy Twojego planu. Powodzenia!

Odpowiedz do tematu