Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
hewciu - Sob Maj 25, 2013 06:34
Sam sobie mozesz je spelnic kolego!
Sorrki za nie odebranie telefona. Dopiero rano sie zorientowales ze dzwoniles u mnie byla 1wsza w nocy
Pozdrowionka trzezwe dla wsiech!
Halinka - Wto Maj 28, 2013 14:33
Niestety, znów się wszystko pokiełbasiło.
Dzisiaj dowiedziałam się ,że jednak nie będzie tego autobusu, którym mieliśmy jechać, do Częstochowy.
Heniu bardzo źle się czuje po biopsji, ma wysoką temperaturę , jest osłabiony i ciągle leży, więc nie ma możliwości abyśmy wybrali się, tym bardziej, że pogoda nie jest zbyt sprzyjająca.
No cóż, muszę się z tym pogodzić, więc zaczynam planować wyjazd do Lichenia.
bacha - Wto Maj 28, 2013 15:08
Halinka napisał/a: | więc zaczynam planować wyjazd do Lichenia. | ta widomość jest dla mnie pocieszająca bo juz myslałam ze w Licheniu nikogo nie spotkam,aczkolwiek do niego jeszcze droga daleka i wszystko moze sie wydarzyć,ale istnieje tez prawdopodobieństwo ze nic się nie wydarzy.
Halinko pozdrówka dla Henia specjalne Trzymajcie się
jacek78 - Wto Maj 28, 2013 22:48
Halinka napisał/a: | Niestety, znów się wszystko pokiełbasiło. |
A Ja myślałem że się spotkamy i bede miała sie do kogo przytulić
Halinka napisał/a: | Heniu bardzo źle się czuje po biopsji, ma wysoką temperaturę , jest osłabiony i ciągle leży, |
Przekaż Heniowi, że tam trzymam kciuki i modle się aby powrócil do formy Halinka napisał/a: | No cóż, muszę się z tym pogodzić, więc zaczynam planować wyjazd do Lichenia. |
A Ja sie jakoś nie godzę Szkoda bardzo
dora - Śro Maj 29, 2013 09:41
Halinka napisał/a: | Heniu bardzo źle się czuje po biopsji, |
Pozdrowka i posyłam duza garść pozytywnej energii dla Was
Halinka - Śro Maj 29, 2013 18:26
bacha napisał/a: | Halinko pozdrówka dla Henia specjalne Trzymajcie się |
jacek78 napisał/a: | Przekaż Heniowi, że tam trzymam kciuki i modle się aby powrócil do formy |
dora napisał/a: | Pozdrowka i posyłam duza garść pozytywnej energii dla Was |
Dziękujemy bardzo, złapałam Waszą dobrą energię i przekazuję Heniowi, dzisiaj już jest troszkę lepiej, temperatura bardziej stabilna i uśmiech zagościł na naszych twarzach.
Halinka - Czw Maj 30, 2013 11:50
Już załamuję ręce, dzisiaj znowu powtórka z poniedziałku i temperatura szaleje. Dobrze, że mam tupet to zadzwoniłam pomimo święta do lekarza prowadzącego Henia i poprosiłam o wskazówki. Teraz tylko musimy cierpliwie czekać na efekt działania leku.
Mietek - Czw Maj 30, 2013 12:41
Halinka napisał/a: | zadzwoniłam pomimo święta do lekarza prowadzącego Henia i poprosiłam o wskazówki. |
Czyli że oprócz lekarza trafiłaś jeszcze na człowieka
Pozdrów Henia a ja kawałek swojej energii przesyłam Wam obojgu .
Zachowam trochę dla siebie, bo z Ewelą ciężko mi czasem, jak jest zdrowa wytrzymać, to już jak trochę choruje muszę działać z potrojoną energią
Powodzenia
jacek78 - Czw Maj 30, 2013 20:10
Halinka napisał/a: | Teraz tylko musimy cierpliwie czekać na efekt działania leku. |
I jak z lekiem.Działa coś
Halinka - Sob Cze 01, 2013 13:48
jacek78 napisał/a: | I jak z lekiem.Działa coś |
Wygląda na to ,że działa, temperatura się unormowała, są inne jeszcze problemy, ale myślę, że sobie poradzimy. Dalej Heniu poleguje, ale jest lepiej.
Pogoda fatalna, ona też ma negatywny wpływ, ale na nią nie mamy wpływu, więc trzeba tylko polubić.
bacha - Nie Cze 02, 2013 05:51
Halinka napisał/a: | Dalej Heniu poleguje, ale jest lepiej. | Wazne ze jest lepiej Pogoda ma tez swój udział ,ale Twoja Pogoda Ducha to rekompensuje.Pozdrówka dla obojga
Halinka - Czw Cze 06, 2013 18:32
Jejku, jak ja dawno nic nie napisałam
Z Heniem już wszystko w porządku, doszedł do siebie , więc znowu siedzę na tarasie i mało mnie w domu, więc i przy kompie.
Dzisiaj miałyśmy z bratową i siostrą wizytę u notariusza, bo okazało się ,że dziedziczymy po bracie 15-letni samochód ( wart 1.800.-zł) i trzeba przeprowadzić sprawę spadkową Fakt, że szybko tego żeśmy się zrzekły, ale
nie mogę zrozumieć prawa, które daje mi majątek po bracie( bo nie ma dzieci i nie zostawił testamentu), chociaż to oni dorabiali się całe życie. A gdybym np. darła z nim koty to też mam udział - dla mnie to bez sensu.
jacek78 - Nie Cze 09, 2013 21:47
Halinka napisał/a: | Z Heniem już wszystko w porządku, doszedł do siebie |
No to cieszę się bardzo.Pozdrów tam Henia
Franiu - Pon Cze 10, 2013 07:24
Halinka napisał/a: | dziedziczymy po bracie 15-letni samochód ( wart 1.800.-zł) i trzeba przeprowadzić sprawę spadkową |
Odkąd sięgam pamięcią to rejestruje samochody na siebie i Małgosię aby właśnie nie bylo problemów,pozdrawiamy .
Halinka - Wto Cze 11, 2013 15:38
Franiu napisał/a: | Odkąd sięgam pamięcią to rejestruje samochody na siebie i Małgosię aby właśnie nie bylo problemów,pozdrawiamy . |
Chodzi o to, że samochód był zarejestrowany właśnie na ich dwoje, a okazało się ,że my mamy udział w części brata, ale sprawa załatwiona i tyle.
Dostałam dzisiaj wyniki badań prostaty Henia i odetchnęłam z ulgą. Jest tylko stan zapalny i łagodny rozrost gruczołu krokowego, a to leczy się tabletkami.
Najważniejsze, że nie ma słowa o tym co to chodzi na wspak
|
|
|