To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoj± historie - Przed siebie - Kuku¶

dora - Wto Maj 24, 2011 21:06

kuku¶ napisał/a:
Wróciłam - zawsze do Was wracam .

Iiii bardzo dobrze...tak byc powinno :-P
kuku¶ napisał/a:
pływałam łodzi± podwodn± i podziwiałam piękne bardzo stare rafy koralowe , widok niesamowity i te ryby takie egzotyczne cudownie kolorowe .
Super! Troszke Ci zazdroszcze :-P ale nie wiem czy gdybym miala taka mozliwosc, to czy dalabym rade :shock: ?? Odwazna jestes...pokonujesz slabosci <tany>
Mietek - Wto Maj 24, 2011 21:28

dora napisał/a:
Odwazna jestes...pokonujesz slabosci

Ma oparcie :-) Nie na darmo męża zabrała ;-)

kajadda - Wto Maj 24, 2011 21:35

Mietek napisał/a:
Nie na darmo męża zabrała ;-)
a skad wiesz? :-P
dora - Wto Maj 24, 2011 21:36

Mietek napisał/a:
Nie na darmo męża zabrała

Sponsor bardzo wskazany :-P

Mietek - Wto Maj 24, 2011 22:04

kajadda napisał/a:
a skad wiesz?

Nie doczytała¶, przecież 10 maja Kuku¶ sama o tym pisała :-D

Kajka, skleroza cy cu¶ :mrgreen:

<cmok>

hewciu - ¦ro Maj 25, 2011 21:47

Witaj spowrotem Kukus <czesc>
Mariusz - Czw Cze 16, 2011 23:49

Kuku¶, a Ty gdzie ?
Znowu latasz po ciepłych krajach ;-)

kuku¶ - ¦ro Cze 29, 2011 14:59

jestem w kiepskiej kondycji fizycznej i niestety psychicznej też .
Jestem słaba , zbyt szybko się męczę i często miewam jakie¶ duszno¶ci .
To wszystko mnie bardzo ogranicza , bo nie mogę robić tego co bym chciała , albo tak jakbym chciała .Wszystko tylko na ćwierć gwizdka , albo w ogóle czyli my¶l / pomysł i klapa .
Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo , czy też pochodz± , chociaż czę¶ciowo , od tarczycy która w tym roku zrobiła mi " niespodziankę " . Już niedługo pojadę z ni± do szpitala i chiciaż zaczynam się po mału strachać , to mam też nadzieję , że po zabiegu będę czuła się lepiej - tak bardzo tego chcę !
Teraz jestem ci±gle poddenerwowana , choć nie mam ku temu żadnych powodów , do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła .
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie . <cmok>
Zdziczała kukułka

kajadda - ¦ro Cze 29, 2011 18:04

kuku¶ napisał/a:
Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo , czy też pochodz± , chociaż czę¶ciowo , od tarczycy

Kukułeczko napewno co¶ nas popchnęło do "mieszanek" co¶ z czym trudno było sobie poradzić... traz odstawiaj±c to gó...o trudno sobie poradzić. Cóż pocz±ć jak to mówi± łatwo popsuć trudniej naprawić... ale naprawimy się zobaczysz <cmok>

Mariusz - ¦ro Cze 29, 2011 18:05

kuku¶ napisał/a:
Teraz jestem ci±gle poddenerwowana , choć nie mam ku temu żadnych powodów , do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła .

Wiesz co to może być, pilnuj się.
kuku¶ napisał/a:
- tak bardzo tego chcę !

Cierpliwo¶ci ;-)
Kuku¶, trzymaj się mocno <czesc>

jarox48 - ¦ro Cze 29, 2011 19:23

KUKUŁECZKO <czesc>

Powtórzę z a MARIUSZEM......TRZYMAJ SIĘ MOCNO......a jak by co to pamiętaj, że masz jeszcze i nas......zagl±daj czę¶ciej......daj upust emocj±.....

Pozdrawiam >cmok2>

Jarek alkoholik

Mietek - ¦ro Cze 29, 2011 20:42

kuku¶ napisał/a:
objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo

Co¶ w tym może być :-|
kuku¶ napisał/a:
, od tarczycy która w tym roku zrobiła mi " niespodziankę "

To też może być z tym zwi±zane, powiększenie gruczołu może spowodować nawet niezauważalne przyspieszenie oddechu, wywołać pewne obawy odno¶nie przypadło¶ci,
tak jak z każd± inn± chorob±.

Kuku¶, zdróweńka <cmok>

jacek78 - ¦ro Cze 29, 2011 20:54

kuku¶ napisał/a:
Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo

Co¶ w tym może być.Kiedy¶ do¶wiadczyłem czego¶ podobnego, czyli po 5 latach napiłem sie szampana alkoholowego.My¶lałem, że to nic sie nie stało ale jednak zaczoł sie koszmar.Stałem sie nerwusem,pracoholikiem, wszystko mnie wkurzało dookoła i wydawało mi sie że wszystko jest ok.Gdzie nawet nie wiedziałem póżniej, że Ja już wypiłem pierwszego kieliszka.To trwało pół roku :evil:
kuku¶ napisał/a:
to mam też nadzieję , że po zabiegu będę czuła się lepiej - tak bardzo tego chcę !

Zawsze trzeba mieć nadzieje ;-)
pozdrawiam >cmok2>

Halinka - ¦ro Cze 29, 2011 21:13

kuku¶ napisał/a:
jestem w kiepskiej kondycji fizycznej i niestety psychicznej też .

To dlaczego zostajesz z tym sama :shock:
Masz nas, my chyba Cię nie denerwujemy i nas się nie boisz, więc siedĽ i pisz co Cię boli.
Sama dobrze wiesz,że to pomaga.

dora - ¦ro Cze 29, 2011 21:43

kuku¶ napisał/a:
Zdziczała kukułka

A juz myslalam, ze jestem sama :mrgreen:
kuku¶ napisał/a:
do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła .

Czy nie jest to tak, ze najlepiej i bez zniecierpliwienia rozmawia sie z kims o podobnym problemie? Zagladaj do nas czesciej i pisz co Ci w duszy nie gra...

<cmok> <cmok>