Opowiedz nam swoj± historie - Przed siebie - Kuku¶
dora - Wto Maj 24, 2011 21:06
kuku¶ napisał/a: | Wróciłam - zawsze do Was wracam . |
Iiii bardzo dobrze...tak byc powinno kuku¶ napisał/a: | pływałam łodzi± podwodn± i podziwiałam piękne bardzo stare rafy koralowe , widok niesamowity i te ryby takie egzotyczne cudownie kolorowe . | Super! Troszke Ci zazdroszcze ale nie wiem czy gdybym miala taka mozliwosc, to czy dalabym rade ?? Odwazna jestes...pokonujesz slabosci
Mietek - Wto Maj 24, 2011 21:28
dora napisał/a: | Odwazna jestes...pokonujesz slabosci |
Ma oparcie Nie na darmo męża zabrała
kajadda - Wto Maj 24, 2011 21:35
Mietek napisał/a: | Nie na darmo męża zabrała | a skad wiesz?
dora - Wto Maj 24, 2011 21:36
Mietek napisał/a: | Nie na darmo męża zabrała |
Sponsor bardzo wskazany
Mietek - Wto Maj 24, 2011 22:04
kajadda napisał/a: | a skad wiesz? |
Nie doczytała¶, przecież 10 maja Kuku¶ sama o tym pisała
Kajka, skleroza cy cu¶
hewciu - ¦ro Maj 25, 2011 21:47
Witaj spowrotem Kukus
Mariusz - Czw Cze 16, 2011 23:49
Kuku¶, a Ty gdzie ?
Znowu latasz po ciepłych krajach
kuku¶ - ¦ro Cze 29, 2011 14:59
jestem w kiepskiej kondycji fizycznej i niestety psychicznej też .
Jestem słaba , zbyt szybko się męczę i często miewam jakie¶ duszno¶ci .
To wszystko mnie bardzo ogranicza , bo nie mogę robić tego co bym chciała , albo tak jakbym chciała .Wszystko tylko na ćwierć gwizdka , albo w ogóle czyli my¶l / pomysł i klapa .
Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo , czy też pochodz± , chociaż czę¶ciowo , od tarczycy która w tym roku zrobiła mi " niespodziankę " . Już niedługo pojadę z ni± do szpitala i chiciaż zaczynam się po mału strachać , to mam też nadzieję , że po zabiegu będę czuła się lepiej - tak bardzo tego chcę !
Teraz jestem ci±gle poddenerwowana , choć nie mam ku temu żadnych powodów , do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła .
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie .
Zdziczała kukułka
kajadda - ¦ro Cze 29, 2011 18:04
kuku¶ napisał/a: | Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo , czy też pochodz± , chociaż czę¶ciowo , od tarczycy |
Kukułeczko napewno co¶ nas popchnęło do "mieszanek" co¶ z czym trudno było sobie poradzić... traz odstawiaj±c to gó...o trudno sobie poradzić. Cóż pocz±ć jak to mówi± łatwo popsuć trudniej naprawić... ale naprawimy się zobaczysz
Mariusz - ¦ro Cze 29, 2011 18:05
kuku¶ napisał/a: | Teraz jestem ci±gle poddenerwowana , choć nie mam ku temu żadnych powodów , do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła . |
Wiesz co to może być, pilnuj się.
kuku¶ napisał/a: | - tak bardzo tego chcę ! |
Cierpliwo¶ci
Kuku¶, trzymaj się mocno
jarox48 - ¦ro Cze 29, 2011 19:23
KUKUŁECZKO
Powtórzę z a MARIUSZEM......TRZYMAJ SIĘ MOCNO......a jak by co to pamiętaj, że masz jeszcze i nas......zagl±daj czę¶ciej......daj upust emocj±.....
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Mietek - ¦ro Cze 29, 2011 20:42
kuku¶ napisał/a: | objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo |
Co¶ w tym może być kuku¶ napisał/a: | , od tarczycy która w tym roku zrobiła mi " niespodziankę " |
To też może być z tym zwi±zane, powiększenie gruczołu może spowodować nawet niezauważalne przyspieszenie oddechu, wywołać pewne obawy odno¶nie przypadło¶ci,
tak jak z każd± inn± chorob±.
Kuku¶, zdróweńka
jacek78 - ¦ro Cze 29, 2011 20:54
kuku¶ napisał/a: | Nie wiem czy nie s± to objawy nerwicowe , które mogłam otrzymać w spadku po mieszance piwo / benzo |
Co¶ w tym może być.Kiedy¶ do¶wiadczyłem czego¶ podobnego, czyli po 5 latach napiłem sie szampana alkoholowego.My¶lałem, że to nic sie nie stało ale jednak zaczoł sie koszmar.Stałem sie nerwusem,pracoholikiem, wszystko mnie wkurzało dookoła i wydawało mi sie że wszystko jest ok.Gdzie nawet nie wiedziałem póżniej, że Ja już wypiłem pierwszego kieliszka.To trwało pół roku
kuku¶ napisał/a: | to mam też nadzieję , że po zabiegu będę czuła się lepiej - tak bardzo tego chcę ! |
Zawsze trzeba mieć nadzieje
pozdrawiam
Halinka - ¦ro Cze 29, 2011 21:13
kuku¶ napisał/a: | jestem w kiepskiej kondycji fizycznej i niestety psychicznej też . |
To dlaczego zostajesz z tym sama
Masz nas, my chyba Cię nie denerwujemy i nas się nie boisz, więc siedĽ i pisz co Cię boli.
Sama dobrze wiesz,że to pomaga.
dora - ¦ro Cze 29, 2011 21:43
kuku¶ napisał/a: | Zdziczała kukułka |
A juz myslalam, ze jestem sama
kuku¶ napisał/a: | do tego niecierpliwa - jak mam z kim¶ rozmawiać dłużej to ledwo to wytrzymuję i najchętniej już bym uciekła . |
Czy nie jest to tak, ze najlepiej i bez zniecierpliwienia rozmawia sie z kims o podobnym problemie? Zagladaj do nas czesciej i pisz co Ci w duszy nie gra...
|
|
|