Opowiedz nam swoją historie - ... Gutek i Jego Błekity ...
Halinka - Nie Cze 24, 2012 21:25
guciu napisał/a: | nic się nie zmieniło |
e, tam, dziś to dziś, więc jest już inaczej niż wczoraj
jacek78 - Nie Cze 24, 2012 21:33
guciu napisał/a: | no ale żeby odrazu Dziecioczka czarnego | no może nie odrazu ale tam kiedyś
Cieszę się że dojechałeś szczęśliwie
guciu - Pon Cze 25, 2012 06:23
jacek78,
guciu - Wto Lip 03, 2012 21:05
... kurczaki nielotne ...
... mam dość ... zostało mi jeszcze tylko trzy dni siedzieć tutaj, a męczy mnie to okrutnie ... oczywiście staram się widzieć pozytywy i są takowe, ale jednak cztery tygodnie, to trochę za dużo ... zmęczony jestem ...
... do tego wszystkiego upał niemiłosierny ... powietrze stoi w miejscu ... nie ma czym oddychać ... jakbym był sam, to bym spał i łaził na golasa, a tak to w tym temacie też pod górkę ...
... szkoda mi czasu, bo nie jestem przyzwyczajony do "nicnierobienia" ... odkąd nie piję, to udaje mi się wypełnić sobie 24 godziny czymś pożytecznym, a tutaj niestety nie ode mnie to zależy i jest kłopot
... no i tęskni mi się trochę ...
... ale dam se radę ... i piję ... dużo wody ... coby moje piękne jestestwo się nie odwodniło ...
... pozdrawiam Wsiech ... Gutek ...
jacek78 - Wto Lip 03, 2012 22:30
guciu napisał/a: | oczywiście staram się widzieć pozytywy i są takowe |
To dobrze
guciu napisał/a: | do tego wszystkiego upał niemiłosierny ... powietrze stoi w miejscu ... nie ma czym oddychać .. |
U nas też duchota jak pieron Teraz dopiero od paru dni zaczeło coś padać i w dodatku grzmi i pioruny po co chwila Ale duchota niemiłosierna.Ponad 25 stopni teraz
guciu napisał/a: | szkoda mi czasu, bo nie jestem przyzwyczajony do "nicnierobienia |
To tak jak Ja.Niedam rady siedzieć bezczynnie.W domu nieraz jak tylko posiedzę pare minut to odrazu szukam jakiegoś zajecia.A za 2 tygodnie urlop Ja już się martwię co Ja będe robił
guciu napisał/a: | ale dam se radę ... i piję ... dużo wody ... coby moje piękne jestestwo się nie odwodniło |
Ja też piję duzo wody.A jeszcze jak nie ogolony jestem, to z butelką przy twarzy chodzę .Co chwile mi sie chce pić
pozdrawiam Gutek
bacha - Śro Lip 04, 2012 15:12
guciu napisał/a: | zostało mi jeszcze tylko trzy dni siedzieć tutaj | Guciu 3 dni to na wiszaco nawet dasz rade
guciu napisał/a: | .. no i tęskni mi się trochę ... | to akurat rozumiem
guciu napisał/a: | .. jakbym był sam, to bym spał i łaził na golasa, a tak to w tym temacie też pod górkę | no ale zebiy miec ochote na golasa po pokoju latac to Guciatko nie przeginaj mnie tam nie jest goraco,nie rozumiem jak moze byc komus za goraco,mnie to chyba w niemowlęctwie musieli becik zabrac i na golasa leżałam hehehehe,dlatego teraz tak mi zimno wiecznie
Dasz rade ,duzo pij co by Twoje piekne jestestwo nie ucierpiało,bo szkoda by było
Guciu trzym się juz tylko 2 dni z hakiem
guciu - Śro Lip 04, 2012 19:03
jacek78 napisał/a: | A jeszcze jak nie ogolony jestem, to z butelką przy twarzy chodzę |
... dobre ...
bacha napisał/a: | nie rozumiem jak moze byc komus za goraco |
... dwa tygodnie z temperaturą 35 w cieniu ... zanim klima ochłodzi samochód to pewnie jest w nim jakieś 60 ... w słońcu nie do wytrzymania ...
... też jestem ciepłolubny ... ale jak przez taki okres czasu nie spada nawet pół kropli deszczu, to naprawdę jest ciężko ... pewnie jakbym był na urlopie to ok, ale w obecnej sytuacji .....
bacha napisał/a: | mnie to chyba w niemowlęctwie musieli becik zabrac i na golasa leżałam hehehehe, |
... a może poprostu wtedy Giertych nie płacił "becikowego" ...
bacha napisał/a: | Guciu trzym się juz tylko 2 dni z hakiem |
... no i ten hak coraz mniejszy ... a w sumie jak dobrze pójdzie, to za 48 godzin będę już w domu na dobre ...
... tymczasem pozdrawiam wsiech ... G ...
Halinka - Śro Lip 04, 2012 20:58
guciu napisał/a: | .. dwa tygodnie z temperaturą 35 w cieniu . |
a cóż to w porównaniu do wieczności , u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu
bacha - Śro Lip 04, 2012 21:08
Halinka napisał/a: | u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu | u mnie co noc leje jak z cebra ale beda grzybyyyyyyyyyyyyyyyy.
guciu napisał/a: | . a może poprostu wtedy Giertych nie płacił "becikowego" . | no popatrz jakie to proste...........juz teraz wiem oczywiscie ze nie płacił to i naguska lezałam ,bo ojciec kocyk przepił hehehe
guciu napisał/a: | a w sumie jak dobrze pójdzie, to za 48 godzin będę już w domu na dobre . | no juz widze jak się cieszysz,ale nawet bardziej widze jak przekraczasz próg domciu :) tylko nie zadus tam Guciowej
guciu - Śro Lip 04, 2012 21:55
Halinka napisał/a: | u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu |
... jakby nie liczyć, obecnie dzieli nas tylko 100 km ...
bacha napisał/a: | tylko nie zadus tam Guciowej |
... oj tam oj tam ... Guciątka byłoby szkoda, a Guciowa ... cóż ... wypadek lub zbrodnia w afekcie ...
bacha napisał/a: | ale beda grzybyyyyyyyyyyyyyyyy |
... uważaj na siebie, i pamiętaj, że niedawno byłaś podobno na jagodach i wyturlałaś się z lasu
... buziaki wielkie moje Cudne Dziewuszki ... G ...
Wesus - Śro Lip 04, 2012 22:23
Przeżyjesz Gutek, u mnie temperatura spadla do 32 stopni.. . Kupiłem sobie basen dla dzieci i tam mam zamiar spedzać czas po pracy i weekendy
Pozdrawiam W
guciu - Śro Lip 04, 2012 22:30
Wesus napisał/a: | Kupiłem sobie basen dla dzieci i tam mam zamiar spedzać czas po pracy i weekendy |
... no ładnie ... basen masz, a nie chcesz skrzyknąc nas wszystkich na jakieś "basenparty" ...
... ale by się działo ...
... pozdrawiam Przyjacielu
Halinka - Czw Lip 05, 2012 20:46
Jeszcze jeden dzień
Wesus - Czw Lip 05, 2012 21:15
guciu napisał/a: | nie chcesz skrzyknąc nas wszystkich na jakieś "basenparty" |
Ależ zapraszam !
guciu - Czw Lip 05, 2012 22:27
Halinka napisał/a: | Jeszcze jeden dzień |
... dokładnie ... jutro o tej porze będę już we własnym domku ... z własną Joanką
Wesus napisał/a: | Ależ zapraszam ! |
... ja od siebie dziękuję ... kurcze, gdyby było to takie łatwe, to pewnie szybko byśmy się skrzyknęli ...
... pozdrawiam Ludziki ... pewnie się odezwę już z własnego kąta ... G ...
|
|
|