To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - ... Gutek i Jego Błekity ...

Halinka - Nie Cze 24, 2012 21:25

guciu napisał/a:
nic się nie zmieniło :-)

e, tam, dziś to dziś, więc jest już inaczej niż wczoraj :-P

jacek78 - Nie Cze 24, 2012 21:33

guciu napisał/a:
no ale żeby odrazu Dziecioczka czarnego
no może nie odrazu ale tam kiedyś :mrgreen:
Cieszę się że dojechałeś szczęśliwie <czesc>

guciu - Pon Cze 25, 2012 06:23

jacek78, <czesc>
guciu - Wto Lip 03, 2012 21:05

... kurczaki nielotne :-/ ...

... mam dość ... zostało mi jeszcze tylko trzy dni siedzieć tutaj, a męczy mnie to okrutnie ... oczywiście staram się widzieć pozytywy i są takowe, ale jednak cztery tygodnie, to trochę za dużo ... zmęczony jestem ... :-|
... do tego wszystkiego upał niemiłosierny ... powietrze stoi w miejscu ... nie ma czym oddychać ... jakbym był sam, to bym spał i łaził na golasa, a tak to w tym temacie też pod górkę ;-) ...
... szkoda mi czasu, bo nie jestem przyzwyczajony do "nicnierobienia" ... odkąd nie piję, to udaje mi się wypełnić sobie 24 godziny czymś pożytecznym, a tutaj niestety nie ode mnie to zależy i jest kłopot :roll:

... no i tęskni mi się trochę :roll: ...

... ale dam se radę ... i piję ... dużo wody :mrgreen: ... coby moje piękne jestestwo się nie odwodniło :mrgreen: ...

... pozdrawiam Wsiech ... Gutek ...

jacek78 - Wto Lip 03, 2012 22:30

guciu napisał/a:
oczywiście staram się widzieć pozytywy i są takowe

To dobrze ;-)
guciu napisał/a:
do tego wszystkiego upał niemiłosierny ... powietrze stoi w miejscu ... nie ma czym oddychać ..

U nas też duchota jak pieron :shock: Teraz dopiero od paru dni zaczeło coś padać i w dodatku grzmi i pioruny po co chwila :-/ Ale duchota niemiłosierna.Ponad 25 stopni teraz :shock:
guciu napisał/a:
szkoda mi czasu, bo nie jestem przyzwyczajony do "nicnierobienia

To tak jak Ja.Niedam rady siedzieć bezczynnie.W domu nieraz jak tylko posiedzę pare minut to odrazu szukam jakiegoś zajecia.A za 2 tygodnie urlop :shock: Ja już się martwię co Ja będe robił :roll:
guciu napisał/a:
ale dam se radę ... i piję ... dużo wody ... coby moje piękne jestestwo się nie odwodniło

Ja też piję duzo wody.A jeszcze jak nie ogolony jestem, to z butelką przy twarzy chodzę :mrgreen: .Co chwile mi sie chce pić
pozdrawiam Gutek <czesc>

bacha - Śro Lip 04, 2012 15:12

guciu napisał/a:
zostało mi jeszcze tylko trzy dni siedzieć tutaj
Guciu 3 dni to na wiszaco nawet dasz rade <kok>
guciu napisał/a:
.. no i tęskni mi się trochę :roll: ...
to akurat rozumiem :-P
guciu napisał/a:
.. jakbym był sam, to bym spał i łaził na golasa, a tak to w tym temacie też pod górkę
no ale zebiy miec ochote na golasa po pokoju latac to Guciatko nie przeginaj <smiech> mnie tam nie jest goraco,nie rozumiem jak moze byc komus za goraco,mnie to chyba w niemowlęctwie musieli becik zabrac i na golasa leżałam hehehehe,dlatego teraz tak mi zimno wiecznie <kok>
Dasz rade ,duzo pij co by Twoje piekne jestestwo nie ucierpiało,bo szkoda by było :-P
Guciu trzym się juz tylko 2 dni z hakiem ;-) <czesc>

guciu - Śro Lip 04, 2012 19:03

jacek78 napisał/a:
A jeszcze jak nie ogolony jestem, to z butelką przy twarzy chodzę

... dobre :mrgreen: ...

bacha napisał/a:
nie rozumiem jak moze byc komus za goraco

... dwa tygodnie z temperaturą 35 w cieniu ... zanim klima ochłodzi samochód to pewnie jest w nim jakieś 60 ... w słońcu nie do wytrzymania :-| ...
... też jestem ciepłolubny ... ale jak przez taki okres czasu nie spada nawet pół kropli deszczu, to naprawdę jest ciężko ... pewnie jakbym był na urlopie to ok, ale w obecnej sytuacji ..... ;-)

bacha napisał/a:
mnie to chyba w niemowlęctwie musieli becik zabrac i na golasa leżałam hehehehe,

... a może poprostu wtedy Giertych nie płacił "becikowego" ... ;-)

bacha napisał/a:
Guciu trzym się juz tylko 2 dni z hakiem

... no i ten hak coraz mniejszy :-) ... a w sumie jak dobrze pójdzie, to za 48 godzin będę już w domu na dobre ...

... tymczasem pozdrawiam wsiech ... G ...

Halinka - Śro Lip 04, 2012 20:58

guciu napisał/a:
.. dwa tygodnie z temperaturą 35 w cieniu .

a cóż to w porównaniu do wieczności :-P , u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu :-(

bacha - Śro Lip 04, 2012 21:08

Halinka napisał/a:
u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu :-(
u mnie co noc leje jak z cebra :mrgreen: ale beda grzybyyyyyyyyyyyyyyyy.
guciu napisał/a:
. a może poprostu wtedy Giertych nie płacił "becikowego" .
no popatrz jakie to proste...........juz teraz wiem <kok> oczywiscie ze nie płacił to i naguska lezałam ,bo ojciec kocyk przepił hehehe
guciu napisał/a:
a w sumie jak dobrze pójdzie, to za 48 godzin będę już w domu na dobre .
no juz widze jak się cieszysz,ale nawet bardziej widze jak przekraczasz próg domciu :) <kok> tylko nie zadus tam Guciowej :-P
guciu - Śro Lip 04, 2012 21:55

Halinka napisał/a:
u nas taką pogodę zapowiadają jeszcze przez następne dwa tygodnie i jak do tej pory nie spadłą kropla deszczu

... jakby nie liczyć, obecnie dzieli nas tylko 100 km :mrgreen: ...

bacha napisał/a:
tylko nie zadus tam Guciowej

... oj tam oj tam ... Guciątka byłoby szkoda, a Guciowa :roll: ... cóż ... wypadek lub zbrodnia w afekcie ;-) ...

bacha napisał/a:
ale beda grzybyyyyyyyyyyyyyyyy

... uważaj na siebie, i pamiętaj, że niedawno byłaś podobno na jagodach i wyturlałaś się z lasu :mrgreen:

... buziaki wielkie moje Cudne Dziewuszki ... G ...

Wesus - Śro Lip 04, 2012 22:23

Przeżyjesz Gutek, u mnie temperatura spadla do 32 stopni.. . Kupiłem sobie basen dla dzieci i tam mam zamiar spedzać czas po pracy i weekendy :mrgreen:

Pozdrawiam W

guciu - Śro Lip 04, 2012 22:30

Wesus napisał/a:
Kupiłem sobie basen dla dzieci i tam mam zamiar spedzać czas po pracy i weekendy

... no ładnie ... basen masz, a nie chcesz skrzyknąc nas wszystkich na jakieś "basenparty" ... :evil:

... ale by się działo ... ;-)

... pozdrawiam Przyjacielu <czesc>

Halinka - Czw Lip 05, 2012 20:46

Jeszcze jeden dzień <tany>
Wesus - Czw Lip 05, 2012 21:15

guciu napisał/a:
nie chcesz skrzyknąc nas wszystkich na jakieś "basenparty"

Ależ zapraszam !

guciu - Czw Lip 05, 2012 22:27

Halinka napisał/a:
Jeszcze jeden dzień

... dokładnie ... jutro o tej porze będę już we własnym domku ... z własną Joanką ;-)

Wesus napisał/a:
Ależ zapraszam !

... ja od siebie dziękuję ... kurcze, gdyby było to takie łatwe, to pewnie szybko byśmy się skrzyknęli :-| ...

... pozdrawiam Ludziki ... pewnie się odezwę już z własnego kąta ... G ...