To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - ... Gutek i Jego Błekity ...

hewciu - Pon Cze 18, 2012 05:59

guciu napisał/a:
... Ano uczę się pilnie :-) ... Grunt to dobra ściema ... Na razie nic z tego nie wynosze bo nie mówią mi nic czego bym nie wiedział ... Ale cóż ... Trzeba przez to przejść :-) ...

hi,hi,hi dobre! Ja też latam przez pół świata żeby się niczego nie dowiedzieć ....

Trzymaj się tatuśku!

Co do repry, myślę, że największą winę ponosi "dyzma". Po prostu facet jest cienki jak zupka więzienna, przez dwa lata z hakiem nie udało się tym burkom z JebPZPN-u wytłumaczyć... teraz były tego efekty ot co.

Ale klimat super i kibice stanęli na wysokości zadania. Wracając ze stadionu jedna sytuacja mnie ubawiła. Szła parka, delikatnie mówiąc podchmielona w stronę przeciwną (pewniakiem ze strony strefy) i doszli do wniosku, że przegrali po doping był Ch..... Dobre. Akurat tego nie brakowało. taka mała dygresja na temat tego co trzeźwi inaczej mogą wymyślić i w jakiej "rzeczywistości" żyją.

Pozdrowionka!!!

guciu - Pon Cze 18, 2012 21:55

hewciu, Przyjacielu super Cię widzieć <czesc>

... muszę stwierdzić, że chyba na coś się przydaję także w Sączu ...
... dziś na kawce sprzedałem opowieść o trzeźwości obcej kobiecie ... a zaczęło się od tego , że mi mój garbus na szyi spod koszuli wylazl :mrgreen: ...
... jej mąż jeszcze błądzi, a Ona mam nadzieję odwiedzi w najbliższym czasie współuzależnione ... fajnie tak dac coś i nie oczekiwać niczego w zamian ...

... i dobrze mi z tym ... bardzo dobrze ...

... T ...

jasio świstak - Pon Cze 18, 2012 22:34

Zatroszcz ci Tomek tego Sącza
Nie szkoleń czy jakiś tam zajęć ale widoków i powietrza no i jeszcze masz blisko do zajazdu
Wojtków a tam takie zajebiaszcze żarcie dają
Może w drugiej połowie sierpnia uda mi się pa parę dni w tamte strony wyskoczyć

jacek78 - Wto Cze 19, 2012 15:08

guciu napisał/a:
muszę stwierdzić, że chyba na coś się przydaję także w Sączu ...

No widzisz.Czyli coś z Ciebie bedzie :mrgreen:
guciu napisał/a:
i dobrze mi z tym ... bardzo dobrze ...

super ;-)
pozdrawiam <czesc>

guciu - Sob Cze 23, 2012 08:02

... pozdrowienia z Łodzi :mrgreen: ...

... wpadłem na chwilunię, coby garderobę wymienić, a i doglądnąć jak mój Pisklak się rozwija :-D ... i muszę stwierdzić, że jak na ten moment, to wsio w pariadkie ...
... jesteśmy po badaniach i jakiś wielkolud rośnie ;-) ... duże ( po tatusiu ;-) ), zdrowe i to jest najważniejsze ... nie dało się dojrzeć, czy to Guciu Junior, czy Gućka, bo wstydliwy ten Pisklak i odwraca się od kamery :mrgreen: ... a że włosów jeszcze nie farbuje, to i pewności mieć nie można ... choć z drugiej strony, to takie czasy nastały, że i faceci farbują więc to też nie jest wyznacznik :lol: ...
... okazuje się, że termin wyklucia przesunięto do tyłu, tak więc wychodzi na to, że święta w Łodzi, a sylwester w szpitalu ;-) ...

... w sumie, to wszystko mało istotne ... ważne coby Pisklę zdrowiem tryskało, a reszta będzie spoko ... no i żeby białe się urodziło, to chociaż wychowam jak swoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... poza tym jutro wracam do Sącza ... już mi się nie chce :roll: ... w sumie jest spoko, ale nie jestem przyzwyczajony do "nicnierobienia" , a tam niewiele robię i nudno jak cholera ... do tego cały tydzień upałów po 35-40 stopni i każdy słania się na nogach już około południa ...

... no i w sumie tyle ... dużo, niedużo ... coś się dzieje ... cokolwiek ... ;-)

... no więc pozdrawiam Wsiech ... trzymta się Ludziki ... Łociec Gutek ;-) ...

Mariusz - Sob Cze 23, 2012 09:12

Tryskać pisklę na pewno będzie i to nie raz na tatusia :mrgreen:

<czesc>

kajadda - Sob Cze 23, 2012 13:37

guciu napisał/a:
wpadłem na chwilunię, coby garderobę wymienić, a i doglądnąć jak mój Pisklak się rozwija ... i muszę stwierdzić, że jak na ten moment, to wsio w pariadkie ...
... jakie Ty masz dobre relacje z maluchem nono już się komunikujecie <cmok>
guciu napisał/a:
no i żeby białe się urodziło, to chociaż wychowam jak swoje
... mogę Ci zagwarantować, że pierwsze dni (tygodnie) będzie koloru bardziej azjatyckiego :-P
guciu - Sob Cze 23, 2012 18:20

kajadda napisał/a:
jakie Ty masz dobre relacje z maluchem nono już się komunikujecie

... widzisz ... wszak Pisklak już czyta, pisze, rozmawia, komponuje, tańczy ... po prostu geniusz ... po tatusiu :mrgreen: ...

kajadda napisał/a:
będzie koloru bardziej azjatyckiego

... to już wolę bardziej czerwonoskórego indiańca :mrgreen: ... albo indianicę <mp3>

>cmok2>

jasio świstak - Sob Cze 23, 2012 19:57

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia ojca
Uściskaj mamusię i pisklaka od wujka Jasia
A zółte nie wszystkie są na początku moje nie były

guciu - Sob Cze 23, 2012 20:40

jasio świstak, <czesc>

... Pisklak powiedział, że fajowy z Ciebie wujas ;-) ...

... pozdrawiam ... G ...

jasio świstak napisał/a:
A zółte nie wszystkie są na początku moje nie były

... właśnie ... żółte to są kurczaki i kaczki ( kaczory :mrgreen: ) ... a że mój Pisklak jest z guciowatych, a co za tym idzie pszczołowatych ... będzie żółty w czarne paski <mp3>

Halinka - Sob Cze 23, 2012 20:57

guciu napisał/a:
. będzie żółty w czarne paski

ależ nie, będzie tęczowy <smiech>

jacek78 - Sob Cze 23, 2012 22:59

guciu napisał/a:
wpadłem na chwilunię, coby garderobę wymienić,

a co tam prać sie nie chce tam :shock: Nudzi Ci się więc za pranie też byś się chycił <smiech>
guciu napisał/a:
a i doglądnąć jak mój Pisklak się rozwija

z tym się już zgodzę :-P
guciu napisał/a:
nie dało się dojrzeć, czy to Guciu Junior, czy Gućka, bo wstydliwy ten Pisklak i odwraca się od kamery

chcę Wam pewnie sprawić prezent na swięta, więc wtedy sie dopiero odwróci w brzuszku :mrgreen:
guciu napisał/a:
no i żeby białe się urodziło, to chociaż wychowam jak swoje

A murzynka bambo byś nie wychował :roll: Przeciez to tyż by było Twoje :mrgreen:
pozdrawiam Tatusia <czesc>

guciu - Nie Cze 24, 2012 08:04

jacek78 napisał/a:
Przeciez to tyż by było Twoje

:shock: ... wiesz co ... czarne to ja mam paluchy, jak grzebię się w ziemi, no ale żeby odrazu Dziecioczka czarnego ? ... ;-)

... pozdrawiam ... i dziś znowu w drogę ... powrotną ;-) ...

... G ...

Halinka - Nie Cze 24, 2012 21:13

guciu napisał/a:
i dziś znowu w drogę ... powrotną
a meldunek o szczęśliwym dojechaniu to gdzie :shock: :?:
guciu - Nie Cze 24, 2012 21:24

... maluję że jestem :-) ... muszę stwierdzić, że nie było mnie dwa dni i nic się nie zmieniło :-) ...

>cmok2> >cmok2> >cmok2>