Opowiedz nam swoją historie - Wita Was Jarox48
jacek78 - Nie Gru 25, 2011 23:02
jarox48 napisał/a: | no ale skoro już mnie wywołałeś więc skrobnę co nie co |
żebym już nie musiał wywoływac, tylko jak sie pojawisz to zawsze coś skrobni
jarox48 napisał/a: | dużo też odkryłem prawdy o samym sobie i muszę stwierdzić, że jest mi z tym bardzo dobrze......przede wszystkim "kocham i akceptuję siebie samego", |
To jest ważne.Mi kiedyś też było trudno siebie polubieć a co dopiero pokochać Ale z czasem, gdy nabierałem doświadczeń od innych i nauki, zdanie zmieniłem i teraz siebie lubię i kocham
pozrawiam
Barbara z Mazur - Sob Gru 31, 2011 21:00
Na Nowy Rok
Cytat: | Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
|
Halinka - Wto Sty 03, 2012 17:51
Ciekawa jestem, czy napiszesz coś u siebie?
jarox48 - Wto Sty 03, 2012 18:00
Właśnie doszedłem Halinko do siebie, lubię porządek i idę po kolei przez nieczytane posty....dziękuję wszystkim za wpisy....u mnie w zasadzie nie ma o czym pisać, wszystko jest w porządku....każdy dzień przebiega tak jak go sobie zaplanuje.....jest wszystko poukładane i na swoim miejscu....myślę, że to efekt mniejszego chciejstwa a zarazem wymaganie od samego siebie a nie od otaczającej mnie rzeczywistości.....jest dobrze i niech tak pozostanie....
Pozdrawiam Wszystkich
Jarek alkoholik
Franiu - Wto Sty 03, 2012 21:45
jarox48,
jacek78 - Wto Sty 03, 2012 21:52
jarox48 napisał/a: | myślę, że to efekt mniejszego chciejstwa a zarazem wymaganie od samego siebie a nie od otaczającej mnie rzeczywistości.....jest dobrze i niech tak pozostanie.... |
pozdrawiam Jarku
dora - Nie Sty 15, 2012 22:36
jarox48 napisał/a: | u mnie w zasadzie nie ma o czym pisać, wszystko jest w porządku.. |
To chociaz wejdz i po raz kolejny napisz, ze jest ok
A nie pomyslales, ze Twoje wiadomosci moga komus potrzebujacemu pomoc
jarox48 - Wto Lut 14, 2012 19:31
Witam szanowne Forum
Dawno mnie tutaj nie było, chciaż przyznaję, że staram się być na bierząco w życiu forum. Jeżeli chodzi o mnie to wszystko układa się w jak najlepszym porządku.
Życie toczy się cały czas do przodu, myślę tak jak u każdego-"raz z górki, raz pod górkę". Chociaż śmię twierdzić, że tych górek na które muszę się wspinać już w moim życiu nie ma, są to raczej małe wzniesienia. Mój umysł z dnia na dzień, w każdej chwili, jest coraz czystszy. Wyeliminowałem ze swojego życia wiele iluzji, którymi nasiąknęłem od wczesnych lat młodzieńczych. Biorę życie takim jakie jest a nie takim jakie bym chciał aby było. Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco
Jarek alkoholik
Tomek R - Wto Lut 14, 2012 23:33
Jarek
TR
Mariusz - Śro Lut 15, 2012 11:22
jarox48 napisał/a: | Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem. |
Z tym celem to i u mnie kiedyś tak było jak piłem, zawsze uważałem, że powinienem tyle rzeczy osiągnąć, tylko szkoda, że w tym uważaniu zapomniałem o najważniejszym.
By je osiągnąć trzeba, najpierw działać w tym kierunku, być trzeźwym, logicznie myśleć i przede wszystkim rozwijać się...
jacek78 - Śro Lut 15, 2012 21:08
jarox48 napisał/a: | Biorę życie takim jakie jest a nie takim jakie bym chciał aby było. Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem. |
Ja też tak to dotrzegam
jarox48 - Sob Mar 10, 2012 14:27
W zasadzi mógłbym powielić swój poprzedni post. Jestem, żyje i na ile sobie pozwalam, na tyle jestem szczęśliwy. Jest ok.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości do mojej trzeźwości, to oświadczam:
dzisiaj nie pije
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Halinka - Sob Mar 10, 2012 17:54
Cytat: | Jestem, żyje i na ile sobie pozwalam, na tyle jestem szczęśliwy. Jest ok. |
Dla mnie zabrzmiało to dość smutno , więc wysyłam Ci więcej pozytywnej energii.
bacha - Sob Mar 10, 2012 19:43
jarox48 napisał/a: | Jeżeli ktoś ma wątpliwości do mojej trzeźwości, to oświadczam:
dzisiaj nie pije | ważne Jarku ze Ty ich nie masz
Tak trzymaj
jacek78 - Sob Mar 10, 2012 22:49
jarox48 napisał/a: | dzisiaj nie pije |
Ja też, więc jesteśmy razem
|
|
|