To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Wita Was Jarox48

jacek78 - Nie Gru 25, 2011 23:02

jarox48 napisał/a:
no ale skoro już mnie wywołałeś więc skrobnę co nie co

żebym już nie musiał wywoływac, tylko jak sie pojawisz to zawsze coś skrobni :evil: :-P
jarox48 napisał/a:
dużo też odkryłem prawdy o samym sobie i muszę stwierdzić, że jest mi z tym bardzo dobrze......przede wszystkim "kocham i akceptuję siebie samego",

To jest ważne.Mi kiedyś też było trudno siebie polubieć a co dopiero pokochać :-/ Ale z czasem, gdy nabierałem doświadczeń od innych i nauki, zdanie zmieniłem i teraz siebie lubię i kocham :mrgreen:
pozrawiam <czesc>

Barbara z Mazur - Sob Gru 31, 2011 21:00

Na Nowy Rok

Cytat:
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Halinka - Wto Sty 03, 2012 17:51

Ciekawa jestem, czy napiszesz coś u siebie?
jarox48 - Wto Sty 03, 2012 18:00

Właśnie doszedłem Halinko do siebie, lubię porządek i idę po kolei przez nieczytane posty....dziękuję wszystkim za wpisy....u mnie w zasadzie nie ma o czym pisać, wszystko jest w porządku....każdy dzień przebiega tak jak go sobie zaplanuje.....jest wszystko poukładane i na swoim miejscu....myślę, że to efekt mniejszego chciejstwa a zarazem wymaganie od samego siebie a nie od otaczającej mnie rzeczywistości.....jest dobrze i niech tak pozostanie....

Pozdrawiam Wszystkich >cmok2> <czesc>

Jarek alkoholik

Franiu - Wto Sty 03, 2012 21:45

jarox48, <czesc>
jacek78 - Wto Sty 03, 2012 21:52

jarox48 napisał/a:
myślę, że to efekt mniejszego chciejstwa a zarazem wymaganie od samego siebie a nie od otaczającej mnie rzeczywistości.....jest dobrze i niech tak pozostanie....

pozdrawiam Jarku <czesc>

dora - Nie Sty 15, 2012 22:36

jarox48 napisał/a:
u mnie w zasadzie nie ma o czym pisać, wszystko jest w porządku..

To chociaz wejdz i po raz kolejny napisz, ze jest ok :-P

A nie pomyslales, ze Twoje wiadomosci moga komus potrzebujacemu pomoc :-P

jarox48 - Wto Lut 14, 2012 19:31

Witam szanowne Forum <czesc>

Dawno mnie tutaj nie było, chciaż przyznaję, że staram się być na bierząco w życiu forum. Jeżeli chodzi o mnie to wszystko układa się w jak najlepszym porządku.
Życie toczy się cały czas do przodu, myślę tak jak u każdego-"raz z górki, raz pod górkę". Chociaż śmię twierdzić, że tych górek na które muszę się wspinać już w moim życiu nie ma, są to raczej małe wzniesienia. Mój umysł z dnia na dzień, w każdej chwili, jest coraz czystszy. Wyeliminowałem ze swojego życia wiele iluzji, którymi nasiąknęłem od wczesnych lat młodzieńczych. Biorę życie takim jakie jest a nie takim jakie bym chciał aby było. Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem.

Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco

Jarek alkoholik >cmok2> <czesc>

Tomek R - Wto Lut 14, 2012 23:33

Jarek
<czesc>
TR

Mariusz - Śro Lut 15, 2012 11:22

jarox48 napisał/a:
Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem.

Z tym celem to i u mnie kiedyś tak było jak piłem, zawsze uważałem, że powinienem tyle rzeczy osiągnąć, tylko szkoda, że w tym uważaniu zapomniałem o najważniejszym.
By je osiągnąć trzeba, najpierw działać w tym kierunku, być trzeźwym, logicznie myśleć i przede wszystkim rozwijać się...

jacek78 - Śro Lut 15, 2012 21:08

jarox48 napisał/a:
Biorę życie takim jakie jest a nie takim jakie bym chciał aby było. Znalazłem już swój cel, wiem dokąd idę, bo jak dotąd nie miałem pojęcia dokąd zmierzam i sam się dziwiłem, że nigdzie nie doszedłem.

Ja też tak to dotrzegam <czesc>

jarox48 - Sob Mar 10, 2012 14:27

W zasadzi mógłbym powielić swój poprzedni post. Jestem, żyje i na ile sobie pozwalam, na tyle jestem szczęśliwy. Jest ok.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości do mojej trzeźwości, to oświadczam:
dzisiaj nie pije

Pozdrawiam >cmok2> <czesc>

Jarek alkoholik

Halinka - Sob Mar 10, 2012 17:54

Cytat:
Jestem, żyje i na ile sobie pozwalam, na tyle jestem szczęśliwy. Jest ok.

Dla mnie zabrzmiało to dość smutno :-( , więc wysyłam Ci więcej pozytywnej energii. <mp3>

bacha - Sob Mar 10, 2012 19:43

jarox48 napisał/a:
Jeżeli ktoś ma wątpliwości do mojej trzeźwości, to oświadczam:
dzisiaj nie pije
ważne Jarku ze Ty ich nie masz ;-) <czesc> <cmok>
Tak trzymaj ;-)

jacek78 - Sob Mar 10, 2012 22:49

jarox48 napisał/a:
dzisiaj nie pije

Ja też, więc jesteśmy razem <czesc>