Opowiedz nam swoją historie - Wita Was Jarox48
Halinka - Sob Paź 29, 2011 12:25
jacek78 napisał/a: | Bo coś długo Cię niewidać |
Może Jarek korzysta z wolności
jacek78 - Sob Paź 29, 2011 21:35
Halinka napisał/a: | Może Jarek korzysta z wolności |
No wszystko możliwe Może gdzieś tam jego główka się rozgląda
Kasia777 - Pon Paź 31, 2011 19:16
Nauczono nas uzależniać nasze szczęście od całego otaczającego nas świata.
Każdy ma swoją definicję szczęścia na szczęście
Polecam podróże Hektorka Podróże Hektora, czyli poszukiwanie szczęścia
Autor: François Lelord
P.S. Ta książka w depresji uratowała mi poniekąd życie. Poniekąd, gdyż było ich znacznie więcej. Czytając każdą z nich na początku ich nie rozumiałam, a czytając je po raz kolejny za każdym razem rozumiem inaczej
jarox48 - Czw Lis 03, 2011 10:24
Jestem, jestem......u mnie w zasadzie wszystko ok....jak to w życiu, raz z górki raz pod górkę.....dzisiaj nie pije......
Halinko, Kasiu Jacku no i dla całego forum
Pozdrawiam gorąco
Jarek alkoholik
Mietek - Czw Lis 03, 2011 13:28
Jarek, <czesc>
Oszczędny się Waść zrobiłeś że hej
jarox48 - Czw Lis 03, 2011 14:48
Mieciu nie tyle oszczędny, co może powściągliwy....wiesz przecież, że trzeźwienie uczy i tej bardzo przydatnej w życiu cechy.....
Halinka - Czw Lis 03, 2011 17:50
Cytat: | .wiesz przecież, że trzeźwienie uczy i tej bardzo przydatnej w życiu cechy..... |
Czyżbyś poniósł już konsekwencje swojej otwartości
jacek78 - Czw Lis 03, 2011 21:47
jarox48 napisał/a: | co może powściągliwy |
To jest ważna cecha
pozrawiam
kajadda - Nie Gru 18, 2011 12:45
jarox48,
jacek78 - Pią Gru 23, 2011 22:57
Ty nie zajmuje się innymi postami tylko napisz co u Ciebie
pozdrawiam
jarox48 - Pią Gru 23, 2011 23:06
JACKU dojdę i do siebie, no ale skoro już mnie wywołałeś więc skrobnę co nie co....u mnie wszystko w największym porządku.....dzisiaj nie piję.....przez ostatni okres dużo zrozumiałem, dużo też odkryłem prawdy o samym sobie i muszę stwierdzić, że jest mi z tym bardzo dobrze......przede wszystkim "kocham i akceptuję siebie samego", a cała otaczająca mnie rzeczywistość dopasowuje się do mnie a nie ja do niej.....świat jest w porządku, to tylko moje wymagania co do niego odbiegały od rzeczywistości.....jest cudownie.....
Pozdrawiam wszystkich i życzę calutkiemu Forum zdrowych i spokojnych Swiąt
Jarek alkoholik
KAJU
dora - Pią Gru 23, 2011 23:55
Zdrowych , spokojnych i pogodnych Swiat
kajadda - Sob Gru 24, 2011 20:54
jarox48 napisał/a: | .....jest cudownie..... | ... gratuluję i trochę Ci zazdroszczę
Halinka - Nie Gru 25, 2011 21:12
jarox48 napisał/a: | .jest cudownie..... |
Takie jest i moje zdanie
bodziu - Nie Gru 25, 2011 21:36
jarox48 napisał/a: | przez ostatni okres dużo zrozumiałem, dużo też odkryłem prawdy o samym sobie i muszę stwierdzić, że jest mi z tym bardzo dobrze......przede wszystkim "kocham i akceptuję siebie samego", a cała otaczająca mnie rzeczywistość dopasowuje się do mnie a nie ja do niej.....świat jest w porządku, to tylko moje wymagania co do niego odbiegały od rzeczywistości.....jest cudownie.....
|
Jarek chyba rozumiem o czym piszesz, podobny stosunek do tego co mnie otacza mam już od jakiegoś czasu... jak pisała Halinka;"mniej oczekiwań to mniej rozczarowań" i na ogół staram się tego trzymać... ale od czasu do czasu zdarza mi się zagalopować i szybko dostrzec że nie tędy droga
A z tą powściągliwością to tak trochę na wstrzymanie? co? ... to fajna cecha ale brakuje Ciebie tu na forum
pozdrawiam
|
|
|