To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Azull czyli nauka latania.

Mietek - Wto Gru 24, 2013 21:32

azull napisał/a:
Stało się! Wczoraj minęły cztery lata mojego trzeźwego życia.

Azul,

moje szczere gratulacje <imieniy> , a towarzystwo, jakże również i dla mnie miłe.

Pozdrawiam

jacek78 - Śro Gru 25, 2013 00:00

Ja również gratuluje azull <czesc> i życze następnych 24h
Aż miło się czyta takie informacje.
Pozdrów Krzyśka <czesc>

azull - Pią Sty 10, 2014 11:57

No i skończyło się. W sensie że święta, powrót do domu etc. Z wolna powracam do normalnego rytmu, trzy mitingi na tydzień. W Polsce byłem na dwóch. Jeden bardzo kameralny w Sopocie, o którym już wcześniej pisałem, a drugi tuż przed wyjazdem w Gdyni. Oba bardzo udane. Dziś planuję udać się do niemieckiego kościoła, jeśli czas na to pozwoli, a jeśli nie to jutro tradycyjnie o 22. Wcześniej nigdy nie przyszło by mi do głowy, że utraconego mitingu, będzie mi brakować tak jak odwołanej randki z ukochaną kobietą. Co za czasy, koniec Świata. Za kilka tygodni mam nadzieję że spadnie śnieg i wyciągnę narty ze strychu i czmychnę na jakiś ośnieżony stok. W tym roku będzie to najprawdopodobniej Norwegia. Ale o tym jeszcze cicho sza! Liczy się przecież dzień dzisiejszy i to, że dziś nie piję.

Pogody Ducha, Azull24H

azull - Czw Sty 16, 2014 08:11

Wczoraj bardzo udany dzień, za który tylko Bogu dziękować. Rano* spotkanie w sprawie wynajmu biura. Bo to już postanowione. Idę na swoje. Nie będę musiał stać w korkach na autostradzie klnąc na czym świat stoi. Koniec z tym. Nowe biuro leży 10 minut spokojnej jazdy na rowerku. Muszę porozumieć się jeszcze tylko z właścicielem lokalu odnośnie ceny i terminu przeprowadzki. Myślę ze z boską pomocą uda nam się dojść do porozumienia, a jeśli nie widać taka Jego wola. Szukać będę dalej jutro, bo dziś dziś mam male malowanie w domu no i dziś nie piję.

Pogody ducha Azull

* po południu trening, wieczorem miting.

azull - Pon Lut 03, 2014 19:53

Wczoraj otrzymałem wiadomość o śmierci kolegi ze stacji telewizyjnej, w której kiedyś pracowałem. Niesamowicie zdolny, uprzejmy, zawsze uśmiechnięty... tak wspominają go współpracownicy. Przyczyna zgonu alkohol, o tym nikt głośno nie mówi, bo w sumie nie ma powodu. Jutro pogrzeb. W takich chwilach, dziękuję Bogu, że ja dziś nie piję. Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje.

Pogody Ducha , Azull

jacek78 - Pon Lut 03, 2014 23:58

azull napisał/a:
Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje.

Wyrazy współczucia :cry:

Halinka - Wto Lut 04, 2014 12:23

azull napisał/a:
Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje.

Współczuję.

Mietek - Wto Lut 04, 2014 20:36

Przykro mi.
Zawsze w takich chwilach powtarzam sobie, że jednak jestem wybrańcem.

azull - Nie Lut 09, 2014 23:07

Udało się! Po 16 godzinach jazdy dotarliśmy na północ Norwegii. Widoki niesamowite, pogoda super! Od jutra rana wskakuję na deski i siu na stok, ale to dopiero jutro...a dziś, dziś oczywiście nie piję!

Pogody Ducha, Azull 24H

STRANDA 2014

Franiu - Pon Lut 10, 2014 07:34

Miłego wypoczynku.
Mietek - Pon Lut 10, 2014 21:03

Udanego urlopu zatem Ci życzę
azull - Czw Lut 13, 2014 14:05

Dziękuję wszystkim, za życzenie udanego urlopu... niestety, jutro już ostatni dzień. Ale to dopiero jutro... a dziś, dziś śmigam na nartkach no i oczywiście nie piję!

Strandafjellet 2014

dora - Pią Lut 14, 2014 16:40

Łał na takich długich nartach to rzeczywiście smigasz przez całą góre za jednym zamachem :mrgreen: :mrgreen:

pozdrawiam <mp3>

Halinka - Pią Lut 14, 2014 19:11

dora napisał/a:
na takich długich nartach

A ja myślałam, że to nogi tak azullowi urosły na tym urlopie :shock: :lol:

azull - Pon Lut 17, 2014 08:41

Urlop, urlop i po urlopie, :-( Powrót do domu dość męczący. Najprawdopodobniej zapomniałem, jak to jest, kiedy wokół zima że ho ho, a tu nagle trzeba śmignąć autem ponad 1200 km. Z boską pomocą udało się. Wczoraj, saniyarnyj czas . Dziś do fabryki. Jeśli się uda to miting o 20/tej, jeśli nie dziś to w środę, ale na 100% dziś nie piję, czego życzę również Wam wszystkim.

Pogody Ducha na kolejne 24H, Azull