Opowiedz nam swoją historie - Azull czyli nauka latania.
Mietek - Wto Gru 24, 2013 21:32
azull napisał/a: | Stało się! Wczoraj minęły cztery lata mojego trzeźwego życia. |
Azul,
moje szczere gratulacje , a towarzystwo, jakże również i dla mnie miłe.
Pozdrawiam
jacek78 - Śro Gru 25, 2013 00:00
Ja również gratuluje azull i życze następnych 24h
Aż miło się czyta takie informacje.
Pozdrów Krzyśka
azull - Pią Sty 10, 2014 11:57
No i skończyło się. W sensie że święta, powrót do domu etc. Z wolna powracam do normalnego rytmu, trzy mitingi na tydzień. W Polsce byłem na dwóch. Jeden bardzo kameralny w Sopocie, o którym już wcześniej pisałem, a drugi tuż przed wyjazdem w Gdyni. Oba bardzo udane. Dziś planuję udać się do niemieckiego kościoła, jeśli czas na to pozwoli, a jeśli nie to jutro tradycyjnie o 22. Wcześniej nigdy nie przyszło by mi do głowy, że utraconego mitingu, będzie mi brakować tak jak odwołanej randki z ukochaną kobietą. Co za czasy, koniec Świata. Za kilka tygodni mam nadzieję że spadnie śnieg i wyciągnę narty ze strychu i czmychnę na jakiś ośnieżony stok. W tym roku będzie to najprawdopodobniej Norwegia. Ale o tym jeszcze cicho sza! Liczy się przecież dzień dzisiejszy i to, że dziś nie piję.
Pogody Ducha, Azull24H
azull - Czw Sty 16, 2014 08:11
Wczoraj bardzo udany dzień, za który tylko Bogu dziękować. Rano* spotkanie w sprawie wynajmu biura. Bo to już postanowione. Idę na swoje. Nie będę musiał stać w korkach na autostradzie klnąc na czym świat stoi. Koniec z tym. Nowe biuro leży 10 minut spokojnej jazdy na rowerku. Muszę porozumieć się jeszcze tylko z właścicielem lokalu odnośnie ceny i terminu przeprowadzki. Myślę ze z boską pomocą uda nam się dojść do porozumienia, a jeśli nie widać taka Jego wola. Szukać będę dalej jutro, bo dziś dziś mam male malowanie w domu no i dziś nie piję.
Pogody ducha Azull
* po południu trening, wieczorem miting.
azull - Pon Lut 03, 2014 19:53
Wczoraj otrzymałem wiadomość o śmierci kolegi ze stacji telewizyjnej, w której kiedyś pracowałem. Niesamowicie zdolny, uprzejmy, zawsze uśmiechnięty... tak wspominają go współpracownicy. Przyczyna zgonu alkohol, o tym nikt głośno nie mówi, bo w sumie nie ma powodu. Jutro pogrzeb. W takich chwilach, dziękuję Bogu, że ja dziś nie piję. Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje.
Pogody Ducha , Azull
jacek78 - Pon Lut 03, 2014 23:58
azull napisał/a: | Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje. |
Wyrazy współczucia
Halinka - Wto Lut 04, 2014 12:23
azull napisał/a: | Smutek z powodu śmierci kolegi pozostaje. |
Współczuję.
Mietek - Wto Lut 04, 2014 20:36
Przykro mi.
Zawsze w takich chwilach powtarzam sobie, że jednak jestem wybrańcem.
azull - Nie Lut 09, 2014 23:07
Udało się! Po 16 godzinach jazdy dotarliśmy na północ Norwegii. Widoki niesamowite, pogoda super! Od jutra rana wskakuję na deski i siu na stok, ale to dopiero jutro...a dziś, dziś oczywiście nie piję!
Pogody Ducha, Azull 24H
STRANDA 2014
Franiu - Pon Lut 10, 2014 07:34
Miłego wypoczynku.
Mietek - Pon Lut 10, 2014 21:03
Udanego urlopu zatem Ci życzę
azull - Czw Lut 13, 2014 14:05
Dziękuję wszystkim, za życzenie udanego urlopu... niestety, jutro już ostatni dzień. Ale to dopiero jutro... a dziś, dziś śmigam na nartkach no i oczywiście nie piję!
Strandafjellet 2014
dora - Pią Lut 14, 2014 16:40
Łał na takich długich nartach to rzeczywiście smigasz przez całą góre za jednym zamachem
pozdrawiam
Halinka - Pią Lut 14, 2014 19:11
dora napisał/a: | na takich długich nartach |
A ja myślałam, że to nogi tak azullowi urosły na tym urlopie
azull - Pon Lut 17, 2014 08:41
Urlop, urlop i po urlopie, Powrót do domu dość męczący. Najprawdopodobniej zapomniałem, jak to jest, kiedy wokół zima że ho ho, a tu nagle trzeba śmignąć autem ponad 1200 km. Z boską pomocą udało się. Wczoraj, saniyarnyj czas . Dziś do fabryki. Jeśli się uda to miting o 20/tej, jeśli nie dziś to w środę, ale na 100% dziś nie piję, czego życzę również Wam wszystkim.
Pogody Ducha na kolejne 24H, Azull
|
|
|