Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
jacek78 - Nie Lis 14, 2010 22:56
Franciszek napisał/a: | Tylko patrzeć jak na karate zacznie chodzić, |
To lepiej z Halinką juz nie zaczynaj
Franiu
Halinka - Pon Lis 15, 2010 16:24
Melduję, Heniu pozdrowiony i wycałowany od Was wszystkich, od dziewczyn podwójnie i oddaje pocałuski <cmok2>
Jest już po operacji i czuje się bardzo dobrze, nic nie boli, tylko na razie nóg nie czuje, ale to przejdzie za parę godzin. Na teraz mam tyle wiadomości, może wieczorem pogadam z lekarzem, ale i tak wiem co powie, że guz wycięty i czekamy na wyniki badań, ale zapytam pro forma.
kajadda - Pon Lis 15, 2010 17:21
Halinka napisał/a: | Jest już po operacji i czuje się bardzo dobrze, | ... superancko ... i tak pozostanie
dorota - Pon Lis 15, 2010 19:10
Halinka napisał/a: | Jest już po operacji i czuje się bardzo dobrze, |
TO WSPANIALE!!!
jacek78 - Wto Lis 16, 2010 00:14
Jak może sie źle czuć, jak ma tak wspaniałą opieke czyli Halinke
Halinka - Wto Lis 16, 2010 13:56
jacek78 napisał/a: | jak ma tak wspaniałą opieke |
A jakie po szpitalu chodzą pielęgniarki
jacek78 - Wto Lis 16, 2010 13:57
Halinka napisał/a: | A jakie po szpitalu chodzą pielęgniarki |
To już wszystko zrozumiałe
pozdrawiam
Franiu - Wto Lis 16, 2010 15:13
Halinka,
Czyżbyś się za pielęgniarkami juz zaczęła oglądać ? Pozdrowienia dla Henia i dla Ciebie,
dora - Wto Lis 16, 2010 18:27
Zdrowka zycze
Halinka - Wto Lis 16, 2010 21:42
Nie wiem co o tym myśleć, ale dzisiaj lekarz powiedział,że za 6 tygodni odbędzie się druga operacja, bez względu na wynik badania histopatologicznego .Wcześniej nic takiego nie mówił, a teraz twierdzi,że takie są procedury, żeby nie robić za dużej dziury, coby nie było blizn i zrostów.
Szperam w internecie i niewiele więcej wiem. Jutro podpytam innego lekarza.
Heniu w piątek będzie już w domciu
Brata troszkę wzmocnili i od czwartku zacznie się leczenie na onkologii.
kajadda - Wto Lis 16, 2010 21:54
Halinka napisał/a: | Nie wiem co o tym myśleć, ale dzisiaj lekarz powiedział,że za 6 tygodni odbędzie się druga operacja, bez względu na wynik badania histopatologicznego | ... zapytaj innego lekarza to napewno... a z drugiej strony trzeba zaufać komuś - bo jak inaczej... pewnie miał laparoskopię...
Brata wspieraj psychicznie tylko tyle możesz zrobić albo aż tyle
Halinka - Wto Lis 16, 2010 21:56
kajadda napisał/a: | pewnie miał laparoskopię... |
Nie, miał endoskopowo usuwanego guza i to samo mają robić za 6 tygodni , tylko głębiej i szerzej.
jarox48 - Śro Lis 17, 2010 00:50
HALINKO trzym sie jako.......pozdrowienia dla HENIA........
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Halinka - Sob Lis 20, 2010 11:34
Heniu od wczoraj w domu.
Szukam i wymyślam mu zajęcia i drobne prace, żeby oderwać myśli od choroby. Wyniki powinny wyć w ciągu dwóch tygodni, więc czekamy. Ja dokształcam się w internecie i już mniej więcej wiem co i jak, ale skupiam się na dniu dzisiejszym.
Mój kochany braciszek bardzo słaby, kolejka na radiologię mu uciekła, ale załatwiamy co możemy ,żeby mu pomóc.
Żal ściska serce jak patrzę jak cierpi, nikt na to nie zasługuje jestem bardzo smutna
kajadda - Sob Lis 20, 2010 11:38
Cytat: | jestem bardzo smutna | ... ... często jest tak ze nieszczęścia sie kumulują nie wiedzieć dlaczego... ale za to później jaka ulga jak odchodzą...
|
|
|