To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Tak się chyba zaczęło...

dancia - Pią Lip 30, 2010 16:03

bodziu napisał/a:
a tak na początek ?...to jesteśmy rówieśnikami ...i już masz coś wspólnego z forum

No to super mieć takiego młodziutkiego rówieśnika ;-) A ja ponoć muszę nauczyć się "brać" a nie tylko dawać :-) (niekoniecznie tylko od Was :-D )
Franciszek napisał/a:
a o miejsce się nie martw

A tak apropos, składacie się może na serwer? my się raz do roku czy jakos tak, składamy na serwer Nauczycieli Przedszkola, to pomyslałam, że może tu też tak macie..
kajadda napisał/a:
tak jest nawet łatwiej bo w realu to bym się ze wstydu spaliła

Kaja nie byłoby tak źle, ja spotkałam się juz z dziewczynami, ktore znałam tylko z forum Portalu Nauczycieli Przedszkola i z niektórymi, koleguję się do dziś, nawet kilka razy w malutkim gronie sie spotkałyśmy, u mnie w mieście, u kolezanki z pobliskiej dzielnicy, nad morzem (jedna mieszka w Świnoujściu)
Pozdrawiam Malutkie Części i tą Wielką Całą Naszego forum
Wasza kumpela Dancia <cmok>

kajadda - Pią Lip 30, 2010 16:13

dancia napisał/a:
Kaja nie byłoby tak źle, ja spotkałam się juz z dziewczynami, ktore znałam tylko z forum Portalu Nauczycieli
... aha tylko tu znacie moją ciemną stronę i mroczne tajemnice ;-)
dancia napisał/a:
Wasza kumpela Dancia
... no widzisz już lepiej ... kumpela Kajka :-)
dancia - Pią Lip 30, 2010 16:26

kajadda napisał/a:
aha tylko tu znacie moją ciemną stronę i mroczne tajemnice

Bo to towarzystwo takie juz jest, nie jestes przeciez sama :-)
Tajemnicze osoby rozjasniające własną ciemność ze wszystkich sił...zdolne bo robią co moga, bez uzycia prądy czy choćby świeczki :-D
A ponoć im ciemniej tym przyjemniej :-P

kajadda - Pią Lip 30, 2010 16:31

dancia napisał/a:
A ponoć im ciemniej tym przyjemniej
... hehe to Ci się udało :-)
dora - Pią Lip 30, 2010 17:03

dancia napisał/a:
składacie się może na serwer?

Nic mi na ten temat nie wiadomo :lol:
dancia napisał/a:
kumpela Dancia
kajadda napisał/a:
kumpela Kajka

I kumpela Dora <mp3>

bodziu - Pią Lip 30, 2010 17:10

kajadda napisał/a:
... hehe to Ci się udało :-)

...no nie wiem :shock: ja tam nic po ciemku nie robię bo można się pomylić czy źle trafić :-P po ciemku to tylko śpię ... i to sam :-D

pozdrawiam >cmok2> kumpel Bodziu ;-)

Franiu - Pią Lip 30, 2010 17:49

bodziu napisał/a:
po ciemku to tylko śpię ... i to sam :-D

Czyżby już Żonka odstawiła Cię od cy cuś <smiech> ia

bodziu - Pią Lip 30, 2010 18:25

Franciszek napisał/a:
Czyżby już Żonka odstawiła Cię od cy cuś <smiech> ia

:cry: ...no ...czasem się zdarza... <smiech>

dora - Pią Lip 30, 2010 20:32

Dancia

Zdrowaski jutro w Licheniu masz zapewnione <mp3>

dancia - Pią Lip 30, 2010 21:34

Zobaczę czy od przyszłego tygodnia zaczną działać Wasze zdrowaśki :-P
A może to wystarczy i cudownie sie wszystko odmieni? :mrgreen:
A tak na poważnie, to uszczknę sobie potem od Was troche tej pozytywnej energii, którą napewno przywieziecie, cobym silniejsza była w moim rozpoczynającym się, nowym życiu <cmok>

Mietek - Nie Sie 01, 2010 14:26

dancia napisał/a:
uszczknę sobie potem od Was troche tej pozytywnej energii, którą napewno przywieziecie, cobym silniejsza była w moim rozpoczynającym się, nowym życiu

Już Ci tą energię przekazuję :-D niech Ci służy <tany>
Jednak w działaniu bez Ciebie samej się nie obejdzie <jazda>
Dancia <cmok>

dancia - Nie Sie 01, 2010 19:27

<jazda> Zamierzam działać, i to jak, w środę kolejne spotkanie z terapeutką :-) już sie nie moge doczekać bu zacząć cos konkretnego robić...
Tę energię Mieciu juz poczułam czytając Wasze posty o spotkaniu :-)
A nałapaliście jej całkiem sporo :-D

Mietek - Nie Sie 01, 2010 19:41

dancia napisał/a:
A nałapaliście jej całkiem sporo

Nie da się tego ukryć, dlatego mam nadzieję że nie poprzestaniesz tylko na działaniu w swoim miejscu zamieszkania, ale z czasem sama do nas dołączysz.
To jednak bardzo pozytywne przeżycie które warto odczuć bezpośrednio na własnej skórze.
Pozdrawiam <mp3>

dancia - Nie Sie 01, 2010 19:52

Mietek napisał/a:
mam nadzieję że nie poprzestaniesz tylko na działaniu w swoim miejscu zamieszkania, ale z czasem sama do nas dołączysz.

I ja mam taką nadzieję, choć nie ukrywam to byłoby najtrudniejsze przedsięwzięcie....mąż miałby mi to za złe.....ale jak sie nauczę już zyć inaczej, nie tylko dla innych to kto wie....Zawsze był zazdrosny i jak juz sie zdecydowałam na jakiś wyjazd (np z pracy) wiedząc, że mu się to nie podoba to potem były ciche dni przez tydzień i dłużej....
Dlatego trochę zazdroszczę Wam :oops: tej beztroski, że umawiacie sie i poprostu jedziecie, no chyba, że ktoś nie może z jakichś innych względów niz humory partnera..

kajadda - Nie Sie 01, 2010 20:01

dancia napisał/a:
mąż miałby mi to za złe.....ale jak sie nauczę już zyć inaczej, nie tylko dla innych to kto wie....Zawsze był zazdrosny i jak juz sie zdecydowałam na jakiś wyjazd
... nie jestes sama Dancia 8-)
dancia napisał/a:
Dlatego trochę zazdroszczę Wam
... nie ma co im zazdrościć tylko pojedziemy i już... a niech sobie są zazdrośni ich problem :!: Koniec życia czyimiś emocjami... niech się liczą z naszymi 8-)