Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
jacek78 - Sob Kwi 17, 2010 21:25
kukuś napisał/a: | Halinka się sklonowała |
Chyba tak
dora - Sob Kwi 17, 2010 21:40
kajadda napisał/a: | zrobię sobie ładniejsze ząbki |
Sniezno-biale i nie beda bolaly
kajadda napisał/a: | a i blizny dodają charakteru |
Tez mam blizny na szyji od poparzenia...w niczym mi nie przeszkadzaly...dodawaly tajemniczosci
dora - Sob Kwi 17, 2010 21:47
kajadda napisał/a: | nie dość że leczy się u psychiatry to jeszcze tak łbem zaryła że niczym już nikogo nie powinnam zadziwić |
Moze po tym ...w glowie sie naprawi...bo jak wstrzasnelo? moze psychiatra nie bedzie potrzebny?
dora - Sob Kwi 17, 2010 21:51
Moze mi tez tego trza??? Przed uzyciem dobrze wstrzasnac???
kukuś - Sob Kwi 17, 2010 21:58
dora napisał/a: | Moze mi tez tego trza??? Przed uzyciem dobrze wstrzasnac??? |
mi chyba też , to pójdziemy wstrząsać się razem , a Kajka drogę nam wskarze ;))
dora - Sob Kwi 17, 2010 22:05
kukuś napisał/a: | Kajka drogę nam wskarze |
Drogowskazem bedzie machac...tutaj, tutaj dziewczynki ...podstawic sie?Przetrzepaliby nam mozgi na lepsze? Mam watpliwosci... czy jeszcze daloby rade jeszcze cos z nich zrobic poza tabletami
kukuś - Sob Kwi 17, 2010 22:32
kajadda napisał/a: | mam nadzieję że mi się tam krwiaczek nie zrobił... wiercić sobie już nie dam..... |
no nie , ile ta Twoja głowa może znieść
A tak serio , to chyba potrzebujesz Kajku czasu...odpoczywaj , to i myśli i cała głowa się uspokoi , czego z całego serca Tobie życzę .
Wesus - Sob Kwi 17, 2010 23:11
dora napisał/a: | Moze po tym ...w glowie sie naprawi...bo jak wstrzasnelo? |
Ja wyrżnąłem głową porządnie dawno temu i nic się nie poprawiło
Pamiętam, że po wypadku musiałem zażywać tabletki niwelujące skutki wstrząsu mózgu i przytyłem 10 kg w dwa tygodnie. No ale to było dawno i może mają lepsze tabletki teraz
Gratuluję Kaju półrocznicy i duuuuużo zdrówka
Krzysztof - Sob Kwi 17, 2010 23:28
"... może miałam w łeb porządnie dostać... ( chociaż on już jest taki biedny z każdej strony atakowany ).... a pozytywy to:
- nie muszę chodzić do pracy
- chłopcy mnie obsługują
- zrobię sobie ładniejsze ząbki
- a i blizny dodają charakteru
- najważniejsze - motocykliści będą mnie omijać bo rozwalam im maszyny....."
to co to było ???? Motocykl ??? Nic nie kumam.
Ale zdrowia zyczę.
guciu - Nie Kwi 18, 2010 08:31
... Szonka mi zdrowieje ...
... T ...
Mietek - Nie Kwi 18, 2010 11:46
dora napisał/a: | czy jeszcze daloby rade jeszcze cos z nich zrobic poza tabletami |
Odstaw tablety, wtedy się przekonasz
Mnie jednak nikomu, jak do tej pory tabletami, nie udało sie usidlić i bardzo mi z tym dobrze.
Mam nadzieję Kaju że zdrówko się poprawia
Mietek - Nie Kwi 18, 2010 16:00
kajadda napisał/a: | nie leczę alkoholizmu tabletkami tylko depresję |
Zgadzam się z tym co piszesz. Jednak zawsze mówię, czy tych chorób nie wziąłem sobie trochę na własne życzenie. Czy nawet w dniach w których udało mi się zachować abstynencję, nie można było, zacząć coś z tym fantem robić? Można, a jednak osiągnąłem to dno, które osiągnąłem.
Czy w sytuacjach stresowych nie mogłem udać się do jakiegoś psychologa? Mogłem, ale co mi tam psycholog pomoże, tylu problemom dałem radę, dam i temu, jak nie dam rady, lekarstwem monopol, pycha alkoholika działała jak natchniona.
Może gdzieś maiałem jakąś tajemną siłę w sobie, bo naprawdę sytuacji beznadziejnych w życiu miałem mnóstwo, depresja też była moim udziałem, przecież moje próby samobójcze były jej wynikiem. Cóż, chyba mogę się tylko i aż, cieszyć z tego, że udało misię przetrwać bez prochów.
jacek78 - Pon Kwi 19, 2010 23:05
kajadda,
Ja też Ciesze się razem z Tobą
bacha - Wto Kwi 20, 2010 06:55
kajadda napisał/a: | . pozdrawiam... nie piję.... |
jacek78 napisał/a: | Ja też Ciesze się razem z Tobą | a ja z wami sie cieszę !Pozdrawiam
guciu - Wto Kwi 20, 2010 18:55
kajadda napisał/a: | ... pozdrawiam... nie piję.... |
|
|
|