Opowiedz nam swoją historie - Azull czyli nauka latania.
azull - Pią Lut 22, 2013 10:26
Cieszę się jak dziecko. Powód? Taki oto obrazek zarejestrowany w drodze do pracy... Dawniej zapewne umknąłby mojej świadomości, ale dziś.. Dziś nie piję a Ty?
...
Witaj wiosno !!!!
Azull24H
jacek78 - Pią Lut 22, 2013 22:34
azull napisał/a: | Witaj wiosno !!!! |
Też bym tak chciał powiedzieć ale u Nas narazie się na to nie zanosi W Krakowie śniegiem pierze jak pieron
azull - Sob Lut 23, 2013 12:03
Nie martw się Jacuś, do Was również niebawem zawita wiosna... Dziś miting o 22, nie mogę się już doczekać...dziwne, a może tak właśnie powinno być...
pozdro Azull24H
jacek78 - Sob Lut 23, 2013 16:37
azull napisał/a: | Dziś miting o 22, nie mogę się już doczekać... |
To tak jak Ja.A w szczególnosci zawsze tak jest w niedziele.Jeżdże do szpitala Babińskiego w Krakowie na grupe Feniks.Jakoś z tą grupa jestem bardzo związany.Dobrze że "ona" jest w niedziele bo prawie zawsze tam jestem Nie pracuje, siedzę w domciu, więc jestem.Nie moge się nieraz doczekac
azull - Pią Mar 01, 2013 09:32
Witam,
wczoraj byliśmy wszyscy świadkami narodzin nowej świeckiej tradycji.. 28 luty dzień bez nowego postu na niepije.net...
Jutro sobota i miting o 22...
Wiosna za oknem
W duszy spokój i trzeźwość.
Pozdrawiam Azull 24H
Julka - Pią Mar 01, 2013 10:09
azull napisał/a: | 28 luty dzień bez nowego postu na niepije.net... |
Jesteśmy w okresie Wielkiego Postu i jak post to ma być post i pościmy bez postów...
Nie umiem jednak pościć bez mitingów i wczoraj byłam na pięknej rocznicy grupy AA i Al-Anon,
i byłam tam przez całe 5 godzin... wielka uczta dla ducha i ciała - pyszne ciasta.
Życzę WSZYSTKIM POGODY DUCHA
Halinka - Pią Mar 01, 2013 12:48
azull napisał/a: | wczoraj byliśmy wszyscy świadkami narodzin nowej świeckiej tradycji.. 28 luty dzień bez nowego postu na niepije.net...
|
Nie będę się upierać, ale o ile mnie pamięć nie myli, to chyba nie pierwszy taki dzień.
Ja dwa dni miałam problem z internetem - zmieniałam operatora, ale już jest dobrze.
azull - Pią Mar 01, 2013 14:23
Może może, ja tam się nie upieram..
Halinka napisał/a: | zmieniałam operatora, ale już jest dobrze. |
Najważniejsze że jest już dobrze...
pozdro A
azull - Wto Mar 26, 2013 16:23
No i prawie udało się.... Wiem że zdania nie powinno zaczynać się od no... ale Przygody dobrego wojaka Szwejka zaczynają się od słynnego "No to zabili nam Ferdynanda" (aczkolwiek znany jest mi przekład pt. A to nam zabili Ferdynanda - rzekła posługaczka do pana Szwejka)... nie o jednak chciałem aczkolwiek do sprawy Szwejka i zabójstwa w Sarajevie wrócę jeszcze... To prawie, dotyczyło piątku, gdzie udało nam się odbyć prawie 3 mitingi... W sumie to były trzy dwa we wspólnocie AA a trzeci w Maxi Burgerze... NA pierwszym było ponad 50 osób na drugim ponad 20 a na trzecim byliśmy już tylko we trójkę, gdyż w kościele odbywał się koncert wielkanocny, i miting o 22.30 został odwołany. Była natomiast okazja do wysłuchania na żywca Pasji JS Bacha .. też duże przeżycie duchowe. Najgorsze z tego wszystkiego,że złamałem swoją dietę i wciągnąłem trochę niezdrowej żywności oraz loda waniliowego z czekoladą, pierwszy raz od wielu miesięcy... ale cóż trzeźwość wymaga czasem ofiar. Na kolejny maraton umówiliśmy się zaraz w piątek po świętach.. zaraz też po świętach wyjeżdżam do wspomnianego na początku Sarajeva gdzie spędzę kilka długich tygodni. Poszukam tam sobie jakiejś lokalnej grupy AA i będę trzeźwiał przez okres mojego pobytu po bośniacku... ale to dopiero po świętach.. a dzisiaj.. dzisiaj wiadomo NIE PIJĘ ! A Ty?
Pozdrawiam Azull24H
Halinka - Wto Mar 26, 2013 18:23
azull napisał/a: | zaraz też po świętach wyjeżdżam do wspomnianego na początku Sarajeva gdzie spędzę kilka długich tygodni. |
Widzę,że z Ciebie taki Wojtuś wędrownik, to dobrze, zwiedzaj ile masz możliwości
azull - Pią Kwi 05, 2013 17:29
Za 4 min zaczyna się miting w niemieckim reformowanym kościele znów jest ponad 50 osób i fajne jest tak trzeźwiec...
Pozdro A, teraz już cicho sza.
bacha - Nie Kwi 07, 2013 09:45
azull napisał/a: | i fajne jest tak trzeźwiec...
Pozdro A, teraz już cicho sza. | Azul .Myślę ze wczoraj miałam podobne uczucie......fajnie jest tak zdrowieć :)
Musze spytac bo inaczej nie była bym Baśką
To Ty w kosciele się telefonem zabawiasz? haha
Pozdrówka
azull - Wto Kwi 09, 2013 12:36
HA ha ha, nie zabawiam się! Msg wysłałem z salki pod kościołem, więc w sumie na dwoje babka wróżyła... można zinterpretować na dwa sposoby, a nawet przeciw!
Dziś dotarło do mnie, jak trafnie wybrałem ponad już trzy lata temu, tytuł tego tu swojego poletka... W piątek czeka mnie kolejny egzamin. Lecę na dwa miesiące do Sarajeva. Lecimy małym śmigłowym samolotem typu ATR 72. Dziś sprawdziłem na stronie przewoźnika, że w sumie ta cała bośniacka linia ma dwa (sic)! tego typu samoloty i jeszcze jakieś małe gówienko, w sumie wszystkiego trzy sztuki alescuzamen... po prostu szoke! No ale lot jest bezpośredni, a nie przez Istambuł czy jeszcze jakieś inne bardzo cywilizowane miejsce... Będzie to jak napisałem egzamin, bo przeważnie latam dużymi Airbusami i wówczas jakoś mi tak raźniej. Tak czy owak odmawiajcie za mnie pacierze, w piątek między godz 17 a 22.
Odezwę się po wylądowaniu i przyłączeniu do lokalnej sieci, zapewne w sobotę w okolicy południa... mam nadzieję w jednym kawałku
Pogody Ducha, Azull 24H
bacha - Czw Kwi 11, 2013 21:59
azull napisał/a: | Msg wysłałem z salki pod kościołem, więc w sumie na dwoje babka wróżyła.. |
azull napisał/a: | Odezwę się po wylądowaniu i przyłączeniu do lokalnej sieci, zapewne w sobotę w okolicy południa... mam nadzieję w jednym kawałku | Na pewno w jednym kawałku,głupio bys wygladał rozłozony na czesci pierwsze pisząc na forum
Pomyślnego ladowania .
azull - Sob Kwi 13, 2013 16:40
okey dockey, wiadomość z frontu, samolot odwołany w dniu wczorajszym..siedzę w domu na walizach..kolejne podejście do startu jutro po południu.
Pogody Ducha, A.
|
|
|