Opowiedz nam swoją historie - Jestem i żyję
guciu - Sob Maj 26, 2012 08:17
Mariusz napisał/a: | Ne cwaniakuj, jako młody tatuś tym bardziej powinieneś coś zrobić z swoim paleniem. |
... ano robię ... wciąż o nim myślę ...
... miłego weekendu ...
jasio świstak - Sob Maj 26, 2012 09:57
Też kupiłem elektryka i co ano kicha z wodą
Jaram na zmianę raz jednego raz drugiego
Elektryk fajna rzecz bo można wszędzie pociągnąć no i nie capi
Ale jednak jak się walnie w płuco trochę smoły to to jest to
Smutne że człek nie może poradzić sobie z tym badziewiem
Mieciu ja w swoje płuca to nawet nie zaglądam bo na wyniku mogli by na pisać w obrębie klatki piersiowej płuc nie stwierdzono
Tomek maż dwa wyjścia albo rzucić abo dobry parasol zakupić
Najbardziej przechlapane to zima i jesienne szarugi .
Wiem coś na ten temat bo jak moja terrorystka z wa-wy przyjeżdża to muszę na polu palić
Halinka - Sob Maj 26, 2012 20:26
Mietek napisał/a: |
A bydziesz Ty tam cicho |
No tak, uderz w stół to ........
jacek78 - Sob Maj 26, 2012 21:29
Halinka napisał/a: | No tak, uderz w stół to ........ |
Mietek się odezwie
Mietek - Nie Maj 27, 2012 14:29
Halinka napisał/a: | No tak, uderz w stół to ........ |
jacek78 napisał/a: | Mietek się odezwie |
Nie bądź taki dowciapny.... , kopciuchu...
Wesus - Nie Maj 27, 2012 17:25
Nie tylko Ty Mariusz poległeś. Mimo, że nie palę papierosów już parę lat, to co jakiś czas wracam do zamienników. Jak nie tabletki z nikotyną, to gumy albo epapieros...
Wytrzymuję kilka miesięcy bez i znów to samo. Widać nie dane nam pozbyć się dwóch nałogów naraz.
Zamienniki mają choć tę zaletę, że nie śmierdzą. No i u mnie są dużo tańsze niż papierosy.
$10 za paczkę to choćby ze skąpstwa nie zapłacę
pozdrawiam W
Halinka - Nie Maj 27, 2012 20:16
Wesus napisał/a: | Widać nie dane nam pozbyć się dwóch nałogów naraz. |
Wiesiu , naraz nie, ale może po kolei, tylko potrzebna jeszcze motywacja i jeszcze więcej chciejstwa
jacek78 - Nie Maj 27, 2012 21:31
Mietek napisał/a: | Nie bądź taki dowciapny.... , kopciuchu... |
E tam.Ja delikatnie palę.Jakieś 30 na dzień
Wesus napisał/a: | Widać nie dane nam pozbyć się dwóch nałogów naraz |
Mi tak terapeuta powiedział 8 lat temu.Też miałem różne próby, widząc że nie musze pić, to też zaczołem podchodzić do tego że nie musze palić.
Ale On nakierował mnie na to, że musze być gotowy.Że będe umiał pogodzić 2 nałogi.Na siłe rzucenie może mieć złe konsekwencje, więc jak narazie chcesz palić to pal.Próbowałem już 2 razy i nigdy mi się nie udało.Więc narazie sobie to odpusciłem.
Jak będę znów chciał i zobacze że jestem na to gotowy, to znów spróbuje.
Może się uda kiedyś
pozdrawiam
Mariusz - Wto Maj 29, 2012 13:09
A ja sobie dmucham parę nadal i jest ok. Teraz zamówiłem jeszcze do tego kilka rzeczy, po małej modernizacji będę buchał jak lokomotywa, nawet baterie zamówiłem stacjonarną podłączaną do laptopa bym przy pracy nie martwił się o rozładowane
Reszta też dobrze, nawet trochę na siłowni ciężarki niezdarnie podnoszę, czas coś zrobić, iść krok dalej w swoich zmianach
Chyba o zdrowie znowu zacząłem dbać, bo coraz więcej roślin jem.
Psycha wyśmienita, to nie będę się rozpisywał, aha mój syn z racji, że się od dziecka przy gitarze wychowywał i innych moich dźwiękach, idzie dziś na przesłuchanie do szkoły muzycznej. Trzymam kciuki, zobaczymy, a raczej ja zobaczę jak jego losy się potoczą.
Pozdrawiam
guciu - Wto Maj 29, 2012 13:21
Mariusz napisał/a: | Trzymam kciuki |
... no to ja także Przyjacielu ...
Mariusz - Wto Maj 29, 2012 17:38
No i po przesłuchaniu, wyniki w czerwcu. Jestem dobrej myśl, nauczyciel z sekcji gitara klasyczna, zawołał mnie i powiedział, że zgłosi iż chciałby mieć mojego syna w swojej klasie.
Wcześniej nie wspomniałem, szkoła jest publiczna i strasznie ciężko się do niej dostać, zobaczymy za niedługo czy będę miał w domu Chopina w wersji gitarowej.
Co by nie było, będzie dobrze
Dzięki Gutek
guciu - Wto Maj 29, 2012 19:52
Mariusz napisał/a: | Dzięki Gutek |
... no problem ... mam nadzieję, że i moje kciuki na cosik się przydały ...
Mariusz napisał/a: | zobaczymy za niedługo czy będę miał w domu Chopina w wersji gitarowej. |
... ktoś mi kiedyś powiedział, że aby coś się zadziało, to trzeba to sobie zwizualizować ... więc wizualizujemy od dziś, że będziesz maił tegoż Chopina ... czego szczerze życzę ...
jacek78 - Śro Maj 30, 2012 14:43
Mariusz napisał/a: | zobaczymy za niedługo czy będę miał w domu Chopina w wersji gitarowej. |
Napewno bedziesz miał
Widać że synuś bierze przykład z Taty
pozdrawiam
Mariusz - Sob Cze 09, 2012 22:46
No i palę elektryka, daje się spokojne z tym żyć
Co do syna, to w przyszłym tygodniu powinienem wiedzieć jak Mu poszło.
Aparat kupiony, jeszcze parę pierdół i sprzęt skompletowany.
jacek78 - Sob Cze 09, 2012 23:06
Mariusz napisał/a: | No i palę elektryka, daje się spokojne z tym żyć |
No to spoko
Mariusz napisał/a: | Aparat kupiony, jeszcze parę pierdół i sprzęt skompletowany. |
Dobry tatuś z Ciebie Mariusz
|
|
|