Opowiedz nam swoją historie - Azull czyli nauka latania.
hewciu - Śro Gru 26, 2012 10:22
Jak ten czas szybciutko leci! Już 3 latka! Czapa z głowy druhu!
Jeszcze raz przepraszam za moja absencję. Ja wigilijny dzionek spędziłem w podroży.
Wypad do Livigno udał się wyborowo, tylko rejony sprzyjające i rodaków dużo w stanach nieważkości....
Pozdrowionka trzeźwe!
Tom.
Mietek - Śro Gru 26, 2012 11:20
Witaj,
Spieszę i ja z gratulacjami
To już kawał czasu i dość spory zastrzyk trzeźwości.
Powodzenia w dalszych poczynaniach
azull - Czw Gru 27, 2012 23:41
Dziekuje za pamiec i zyczenia. Dzis rowniez nie pije.
pozdro A.
Franiu - Pią Gru 28, 2012 09:57
azull,
Mnie nie było więc spóźnione -Wszystkiego NAJ
azull - Czw Sty 03, 2013 22:42
No i po świętach i po szopce noworocznej. Zmęczenie mnie lekkie ogarnęło na finiszu, bo dużo gości przewinęło się w tym sezonie. Ostatnich sylwestrowych odwiozłem na pobliską stację szybkiej kolejki miejskiej w nowy rok o piątej nad ranem. Anatol obudził się jak zwykle 7.30... Między świętami widziałem się ze swoim sponsorem. Postanowiliśmy sprawy prywatne oddzielać od pracy nad krokami. Pomagałem mu zatem w sprzątaniu bałaganu po wernisażu. Na pracę programową umówiliśmy się w środę za tydzień. Jestem gotowy do kolejnego kroku... zobaczymy co ona na to powie. W sobotę miting o 22 i fajnie będzie. Nieustające wszystkiego dobrego wszystkim w Nowym Roku 2013 ..
pozdrawiam Azull
Halinka - Pią Sty 04, 2013 16:36
azull napisał/a: | w nowy rok o piątej nad ranem. Anatol obudził się jak zwykle 7.30. |
No to się wyspałeś
dora - Sob Sty 05, 2013 21:43
azull napisał/a: | Anatol obudził się jak zwykle 7.30.. |
To przyzwoita godzina jak dla niego
azull - Nie Sty 13, 2013 22:13
Dziś byłem na uroczystościach z okazji 58 rocznicy AA w Danii. Było dużo znajomych , miting spikerski torty kawa herbatka, cuda wianki... Wznowiłem pracę ze sponsorem nad programem, przegadaliśmy sprawy i jest w miarę spox. Jutro kolejny miting i kolejne trzeźwy dzień, ja ja dziś nie piję i jutro zamierzam również kontynuować niepicie.
Pozdrawiam Azull
Halinka - Pon Sty 14, 2013 17:33
azull napisał/a: | z okazji 58 rocznicy AA w Danii |
Dobry rocznik, bo mój
azull - Nie Sty 27, 2013 11:02
No i super ekstra jest ! Udało się szczęśliwie dojechać do Maria Alm. Spoglądam przez okno na ośnieżone Alpy i fajnie jest. Dziś rano jestem bejbisiter i z Anatolem zwiedzamy okolicę, ale za to po południu, ruszam na narciarski szlak! I wszystko to tylko dlatego ,że dzisiaj nie piję!
Pozdrawiam Azull
Halinka - Nie Sty 27, 2013 15:04
azull napisał/a: | Spoglądam przez okno na ośnieżone Alpy i fajnie jest. |
Wrzuć fotkę z tym widokiem, niech i my mamy trochę frajdy
azull - Nie Sty 27, 2013 23:57
Oki, pomyślałem, że jeszcze fajniej będzie wrzucić ten widok z kimś w tle!
Oto on:
Pozdro Azull
Halinka - Pon Sty 28, 2013 16:18
Dobrze pomyślałeś, jest na co popatrzeć, fajny pomysł na stare zdjęcie
bacha - Pon Sty 28, 2013 19:36
azull napisał/a: | Oki, pomyślałem, że jeszcze fajniej będzie wrzucić ten widok z kimś w tle! | no i miałeś rację ! Piekne zdjecie.
Tylko tam nie szalej na tych nartach
Pozdrawiam
hewciu - Wto Sty 29, 2013 19:04
jakie fajne góry.... nóg nie połam i jeden zjazd za mnie poproszę!!!
a tak z newsów. Jestem właśnie w Iranie. Siedzę w hotelu czekając na helikopter. Myślałem, że te wszystkie info o blokadzie krajów islamskich do "zachodniego diabła" to bujda, okazuje się jednak, że nie. Blokuje mi większość serwisów, łącznie z facebogiem ale niepiję hula jak ta lala. Widać nie jesteśmy niebezpieczni.... A ja cały czas trzeźwy i dobrze mi z tym!
Pozdrowionka dla wszystkich!
|
|
|