Opowiedz nam swoją historie - MOJA DROGA DO TRZEŹWOŚCI
Franiu - Nie Lut 17, 2013 21:43
Witajcie,
wróciliśmy z Warsztatów Tradycji które odbyły się na Gorzę Św.Anny piątek,sobota i niedziela do obiadu.Jestem tak w całości na drugich warsztatach i za każdym razem inaczej pojmuję Tradycje.Fajna sprawa bo mam świadomość aby służyć dobrze muszę te Tradycje znać. Ogółem było Nas 140 osób z z całej polski ale najwięcej z regionu Katowice.
Dalej ograniczam palenie ale jak znam siebie nie jest to takie proste,ważne ze palę mniej,muszę i staram sie ale ciężko mi jest,mam nadzieję ze wytrwam.
pozdrawiam cieplutko.
jacek78 - Nie Lut 17, 2013 21:51
Franiu napisał/a: | Fajna sprawa bo mam świadomość aby służyć dobrze muszę te Tradycje znać. |
Też taką świadomość mam.Jeszcze dużo pracy przedemną, wiec uczę się zawsze orazsłucham już doświadczonych i wiele nowych reczy zawsze się dowiem Franiu napisał/a: | mam nadzieję ze wytrwam |
Z jednym se poradziłeś i radzisz to i z drugim też sobie poradzisz
dora - Pon Lut 18, 2013 10:10
Franiu napisał/a: | Dalej ograniczam palenie ale jak znam siebie nie jest to takie proste, |
Osiem mies. temu porzucilam papierosy na rzecz elektronicznego papieroska...i powiem, ze coraz mniejsze dawki nikotyny kupuje pewnie calkowicie rzucic nie dam rady ale juz nie wdycham miliona substancji dodatkowych i to juz dla mnie jest sukcesem Franiu napisał/a: | wróciliśmy z Warsztatów Tradycji |
Troszke Wam zazdroszcze wiem, wiem powiesz, ze tez mam wybor ale coz
pozdrawiam
Franiu - Wto Mar 19, 2013 16:05
Witam,
nie chcę ale muszę,wczoraj w moim stowarzyszeniu abstynenckim odbyło się Walne Zebranie członków klubu abstynenta.Od wczoraj jestem Prezesem tego stowarzyszenia.Działam w klubie od 9 lat,bylem już Prezesem w 2007 i w kilku zarządach jako sekretarz i z-ca prezesa trzykrotnie.Cieszę się ze społeczność ma zaufanie do mojej osoby i ponownie obdarzyła mnie takim mandatem.Czas zakasać rękawki i do roboty,mam świadomość jaka jest to ciężka praca społeczna.Dużo brałem przez te lata od tego klubu i biorę nadal,wyjazdy terapeutyczne,dwudniowe maratony terapeutyczne i wiele innego dobra.
Pozdrawiam cieplutko.
bacha - Wto Mar 19, 2013 16:18
Franiu napisał/a: | Od wczoraj jestem Prezesem tego stowarzyszenia.Działam w klubie od 9 lat,bylem już Prezesem w 2007 i w kilku zarządach jako sekretarz i z-ca prezesa trzykrotnie.Cieszę się ze społeczność ma zaufanie do mojej osoby i ponownie obdarzyła mnie takim mandatem | Gratuluje Franiu ciesze się razem z Toba
Halinka - Wto Mar 19, 2013 18:10
Franiu napisał/a: | .Od wczoraj jestem Prezesem tego stowarzyszenia |
Robota zawsze znajdzie chętnego . Gratulujemy służby.
Mietek - Wto Mar 19, 2013 20:40
Franiu napisał/a: | Od wczoraj jestem Prezesem tego stowarzyszenia. |
Zatem moje gratulacje Panie Prezesie
Halinka napisał/a: | Robota zawsze znajdzie chętnego |
To ja już nic więcej nie dopiszę
dora - Śro Mar 20, 2013 21:54
Panie prezesie tak po znajomosci przesylam gratulacje i moc buziakow
I do roboty
jacek78 - Śro Mar 20, 2013 22:07
Franiu napisał/a: | Czas zakasać rękawki i do roboty |
Gratuluje Franiu i życze miłej pracy na tym stanowisku
dancia - Śro Mar 20, 2013 22:12
Gratuluję prezesury Miłej i owocnej pracy życzę Franiu
Franiu - Czw Mar 21, 2013 08:09
Dzięki
Julka - Czw Mar 21, 2013 10:43
Gratuluję Franiu !
Pogody Ducha i pozdrawiam ciepło
hewciu - Czw Mar 21, 2013 13:38
Łubu dubu, Łubu dubu, Łubu dubu niech żyje nam, prezez tego klubu……
Pozdrowionka Franku!!!
.
Franiu - Śro Cze 19, 2013 22:31
U mnie ostatnio 2 pogrzeby, w piątek 2 tygodnie temu wraz z członkami zarządu i Małgosią byliśmy na pogrzebie w Sandomierzu,zmarła Mama naszego długoletniego klubowicza.Teraz w sobotę byliśmy z Małgosia na pogrzebie pod Wolbromem na pogrzebie zmarła siostra Taty Małgosi.Jakoś tak dziwnie sie czuję bo bardzo ceniłem sobie gościnność tej rodziny,wujek który ma 98 lat jest nieświadomy zgonu swojej żony,
pozdrawiam Wszystkich.
jacek78 - Śro Cze 19, 2013 22:54
Franiu napisał/a: | U mnie ostatnio 2 pogrzeby |
Troszke to smutne.Także wspólczuje Franiu
|
|
|