Opowiedz nam swoją historie - MOJA DROGA DO TRZEŹWOŚCI
dora - Czw Lis 29, 2012 10:51
Franiu
pozdrawiam
Franiu - Pią Sty 11, 2013 22:02
Witam Was
dawno nic nie pisałem bo i nie ma co pisać.Najważniejsze że nie piję,siedzę w domu jestem na zasłużonej emeryturce,sam szef Franiu podpisał mi podanie a ja zaakceptowałem,Julka rośnie już ma 22 miesiące,coraz więcej mówi po swojemu dzieciaki już mieszkają w swoich domkach z czego i ja się cieszę bo obiecałem im pomóc i słowa dotrzymałem.w Lutym wybieram się z Małgosią na Warsztaty Tradycji na SW.Annie,miejsca już zarezerwowałem.Zdrówko jak na razie dopisuje a od wczoraj palę E/papierosa może uda się rzucić ten nałóg.
pozdrawiam.
Halinka - Sob Sty 12, 2013 14:24
Cytat: | a od wczoraj palę E/papierosa może uda się rzucić ten nałóg. |
Jestem pewna ,że się uda. Był kiedyś u nas z wizytą kolega, który pali e-papierosa od listopada i mówi, że to wspaniałe urządzenie.
Jeszcze listopadzie podpalał zwykłe papierosy, ale od grudnia jest tylko na e-papierosie i mówi,że mu wystarcza. Taki papieros też kosztuje, ale zdecydowanie mniej.
Mówi też,że teraz to taka frajda, że może siedzieć w jednym pokoju z żoną i dziećmi i palić spokojnie, bo nie ma śmierdzącego dymu i odzyskał wreszcie węch
jacek78 - Sob Sty 12, 2013 15:36
Franiu napisał/a: | dawno nic nie pisałem bo i nie ma co pisać.Najważniejsze że nie piję,siedzę w domu jestem na zasłużonej emeryturce, |
Jak nie masz co pisać A że nie pijesz.Że na emeryturce już ju jesteś.To jest mało ważne
Franiu napisał/a: | Julka rośnie już ma 22 miesiące |
To teraz bedziesz miał zajecie.Julka będzie miała z dziadkiem jak w raju Franiu napisał/a: | Zdrówko jak na razie dopisuje a od wczoraj palę E/papierosa może uda się rzucić ten nałóg. |
Ja narazie palę skręty i może też kiedyś będe chciał rzucić.Zastanawiam sie właśnie nad tym e-papierosem.Może by mi to wtsraczyło
pozdrawiam
Halinka - Sob Sty 12, 2013 18:49
jacek78 napisał/a: | .Zastanawiam sie właśnie nad tym e-papierosem.Może by mi to wtsraczyło |
Ty się Jacek przestań zastanawiać, tylko rzucaj.
Halinka - Wto Sty 15, 2013 14:39
Franiu, jak idzie palenie e-papierosa?
Franiu - Śro Sty 16, 2013 06:56
Halinka napisał/a: | Franiu, jak idzie palenie e-papierosa? |
jak na razie idzie dobrze,są postępy bo zmniejszyłem ilość wypalanych papierosów,1 paczka wystarcza na dwa dni mam nadzieję że z każdym dniem ta ilość wypalanych papierosów się będzie zmniejszać.Jestem dobrej myśli.
pozdrawiam.
Halinka - Śro Sty 16, 2013 14:36
Franiu napisał/a: | jak na razie idzie dobrze,są postępy |
To cudnie ,
Widzę, że nie możesz dospać, wstajesz w środku nocy, mimo,że już nie pracujesz
jacek78 - Śro Sty 16, 2013 14:53
Franiu napisał/a: | 1 paczka wystarcza na dwa dni mam nadzieję że z każdym dniem ta ilość wypalanych papierosów się będzie zmniejszać. |
To sukces jak jedna paczka wystarcza na 2 dni Tylko żeby sie nie zwiększała, bo teraz bez pracy już jesteś, to zajecia będzie mniej Ale życzę aby się udało
Franiu - Śro Sty 16, 2013 15:04
Halinka napisał/a: | Widzę, że nie możesz dospać, wstajesz w środku nocy, mimo,że już nie pracujesz |
Halinko,tyle lat pracy na pierwszą zmianę więc organizm się przyzwyczaił,nawet w niedzielę nie mogę pospać dłużnej.Jak pracowałem na nockę to po nocce 4-5 godzin snu i mi wysterczało.
jacek78 napisał/a: | Tylko żeby sie nie zwiększała, bo teraz bez pracy już jesteś, |
Tego to i ja Jacku nie wiem jak będzie dalej.
jacek78 - Śro Sty 16, 2013 21:41
Franiu napisał/a: | Tego to i ja Jacku nie wiem jak będzie dalej |
Zawsze jakieś tam zajęcie sobie znajdziesz Także bedzie dobrze
dora - Nie Sty 20, 2013 17:20
Franiu napisał/a: | od wczoraj palę E/papierosa |
A ja od pol roku I nawet mnie nie ciagnie do ''normalnych'' przestalam z dnia na dzien po 35 latach palenia . Tobie tez sie uda Najpierw mocniejsze liguidy pozniej coraz slabsze az do 0 i ...wolni od nalogu...hura
jacek78 - Nie Sty 20, 2013 23:05
dora napisał/a: | I nawet mnie nie ciagnie do ''normalnych'' przestalam z dnia na dzien po 35 latach palenia . |
E to jeszcze z 15 moge palić Żartuje oczywiscie.Jakbym nie miał dostępu do taniego tytoniu(muszę sam robic skręty.paczka mi wychodzi po 2 zł) to nie wiem czy bym nie zaszył sie gdzies w szpitalu na 2 tygodnie, gdzie nie można palić i bym odczekał.Może mi by się udało.Nie zapłaciłbym 12 zł za papierosy bo musiałbym przeznaczać z 500-600 zł na fajki
Halinka - Pon Sty 21, 2013 13:24
[quote="jacek78"]Jakbym nie miał dostępu do taniego tytoniu(muszę sam robic skręty.paczka mi wychodzi po 2 zł)[/quote
A nie pomyślałeś, że nic nie dbasz o swoje zdrowie, bo taki tani tytoń to pewnie same śmieci. Skąd wiesz czym się trujesz?
jacek78 - Pon Sty 21, 2013 14:02
Halinka napisał/a: | A nie pomyślałeś, że nic nie dbasz o swoje zdrowie, bo taki tani tytoń to pewnie same śmieci. Skąd wiesz czym się trujesz? |
Tyle wiem, że tytoniem i nawet dobry jest Napewno nie z tych po 60 zł, czyli lisci z drzewa.Raz tak zamówiłem to wyrzuciłem odrazu do kosza
|
|
|