Opowiedz nam swoją historie - Historia Xenka
Mietek - Nie Maj 20, 2012 11:47
Xenek napisał/a: | Napiszę jeszce o tabletkach, |
Z tymi tabletkami, osobiście bardzo bym uważał.
Choć też na początku miałem przepisane, to jako przeciwnik wszelkiej maści farmakologicznych wynalazków, używałem ich tylko w sytuacjach naprawdę kryzysowych. Xenek napisał/a: | Ogólnie, to tą terapią grupową jestem trochę zawiedziony. |
Ja zapytam z innej beczki . Co Ty na dzień dzisiejszy wiesz dokładnego o terapii?
Grupa terapeutyczna to nie grupa AA. Na mityngu AA mówię o wszystkim co jest dla mnie problemem na dziś, na tu i teraz. Doświadczam nowego, zdobywam wiadomości, po jakimś czasie sam tym co zdobyłem, dzielę się jako swoim doświadczeniem.
Na grupie terapeutycznej miałem konkretne tematy, konkretne zadania do zrobienia i to robiłem. Z czasem otrzymywałem, lub też oddawałem zwroty do tego co przerabiałem. Terapia to nie hyde park , to źródlo wiedzy o chorobie i o tym co mnie do tej choroby w przeszłości doprowadziło.
Powodzenia
Xenek - Nie Maj 20, 2012 23:28
Witajcie Drodz Przyjaciele,
Dziękuję za wsparcie.
Długo ne pisałem.
Obcinałem taki stary żywopłot z tuji.
Miałem wypadek z piłą łańcuchową i mam rozciete lewe przedramie.
I to na trzeźwo!
Mam założone 10 szwów.
Nie mogę za bardzo pisać jedną ręka,
No i ten ból....
Najwazniejsze, że już 16dni nie piję, także dzięki Wam.
Dziękuję za wszystko.
Zyczę Wam Wszystkiego co najlepsze.
Odezwę się za kilka dni.
Mietek - Pon Maj 21, 2012 05:51
Xenek napisał/a: | Mam założone 10 szwów. |
Toś się bracie dorobił . Xenek napisał/a: | Najwazniejsze, że już 16dni nie piję |
Oby tak dalej reszta do przeżycia
Powodzenia
Halinka - Pon Maj 21, 2012 20:43
Xenek napisał/a: | Miałem wypadek z piłą łańcuchową i mam rozciete lewe przedramie.
I to na trzeźwo! |
Widocznie jeszcze nie umiesz pracować na trzeźwo , a tak na poważnie uważaj na siebie i też się cieszę, że już troszkę nie pijesz i jeszcze jesteś z nami
Mariusz - Śro Maj 23, 2012 10:39
Xenek napisał/a: | Najwazniejsze, że już 16dni nie piję |
Teraz 19 chyba, trzymaj się, przeżuć się na piłę "analogową" ;)
Pozdro
Franiu - Śro Maj 23, 2012 19:16
Xenek, trzymaj się.
|
|
|