Jestem tu nowa/nowy - Wsparcie
Felicja - Sob Lis 27, 2010 20:16
Trzymaj się , pisz tutaj jak najczę¶ciej, czytaj.... to też może pomóc...
Ciepełka
Karlarzysta - Sob Lis 27, 2010 20:48
fajnie ze znow jestem moge czytac i pisac o tym z ceym jestem Tak dopiero wrocilismy z pracy i nie mam na to wplywu albo znowu emocje Przyjmoje to jak jest sam nie zawiele zdzialam ale mam juz spokoj Przynioslem sobie kolacje do pokoju jem i pisze bo szkoda mi czasu mam go tutaj tak malo dla siebiePierwsze co robie to wchadze na stronke Nie pije Tak jest od paru ladnych dni Bardzo mi brakoje mi tego co Polskie POgody ducha ;
kuku¶ - Sob Lis 27, 2010 23:49
a co robisz w wolnym czasie kiedy nie pracujesz ? Masz jakie¶ zainteresowania ?
Halinka - Nie Lis 28, 2010 13:31
Janusz!
Możesz sobie założyć własny temat w jestem alkoholikiem ale nie piję- opowiedz mi swoj± historię i pisz co Ci w dusz gra, Twoje nastroje i emocje maj± wpływ na trzeĽwienie i nic tak nie pomaga jak wyrzucenie z siebie wszystkiego co nas boli.
Masz pewnie jaki¶ wolny czas i warto spędzać go sensownie i pożytecznie.
Tak jak pisze kuku¶, pewnie masz jakie¶ zainteresowania więc warto je rozwijać.
Karlarzysta - Nie Lis 28, 2010 15:34
Tak wolnegoczasu mam od 20 do ,,,zarywam noce by byc z wami ,soba najblizszymi Tak w tygodniu Dzisiaj zasnelem kolo 4 30 nad ranem Poczytalem dluga rozmowa z Jagodka ,moja partnerka zyciowa,Rano o 9 pojechalem do kosc iola wrocilem 25 min temu Teraz polaze sie troche drzemne Rozmowy z rodzina ,pisanie i czytanie na stronce i co wieczor Ale to prze demna Tak dzieki za podpowiedz skozystam z niejPOgody ducha
Franiu - Pon Lis 29, 2010 13:01
Karlarzysta,
http://mityngi.aa.org.pl/mityngi/swiat/index.htm
Karlarzysta - Pon Lis 29, 2010 22:29
Dzieki Franiu .Zlapalo mnie przeziebienie .Nie najlepiej sie czuje ,ale pogoda ducha ok .Wczoraj slochalem audycji Krzyska,dobrze sie z tym czuje .Napisalem do niego ale nie przeczyzal do konca tekstu ,mowiac ,ze nie ma kropek ani przecinkow .Powiedzial bym sprobowal jeszcze raz poprawniej piszac .Tym doprowadzil a nie byl pierwsza osoba ,do tego ,ze bede pisal wolniej i czytelniej bez wiekszych bledow z kropkami i przecinkami.Pozdrawiam POogody ducha;
[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 22:18 ]
Aj jajaj jakie zycie to czasami raj .Jestem przeziebiony ale psychicznie czuje sie tak dobrze jak malo kiedy .Pozdrawiam wszystkich.
Mietek - Wto Lis 30, 2010 00:07
Karlarzysta napisał/a: | Jestem przeziebiony ale psychicznie czuje sie tak dobrze jak malo kiedy .Pozdrawiam wszystkich. |
Herbatka z miodkiem/naturalnym/, cytrynk± i poleżeć pod ciepł± kołderk± zalecam
greeneyes - Wto Lis 30, 2010 12:35
Wracaj do zdrowia, polecam jeszcze sok z malin i kwiatu lipy :)
Felicja - Wto Lis 30, 2010 20:06
Wygrzać się i poleżeć.....
Zdrówka
Karlarzysta - Wto Lis 30, 2010 20:43
Dzieki bardzo jest troche lepiej ,ale prawdopodobnie nie obedzie sie jeszcze zrobic sobie absencje w pracy jutro.Mam i biore antybiotyk z POlski ,ferwex ,miod .
Mietek - Wto Lis 30, 2010 21:00
Karlarzysta napisał/a: | jest troche lepiej |
To życze Ci żeby było bardzo dobrze
Franiu - Wto Lis 30, 2010 21:45
Karlarzysta,
moja sugestia to oklad z młodych p....
kuku¶ - ¦ro Gru 01, 2010 13:40
Karlarzysta napisał/a: | Tym doprowadzil a nie byl pierwsza osoba ,do tego ,ze bede pisal wolniej i czytelniej bez wiekszych bledow z kropkami i przecinkami. |
wiesz to nie tyle o te błędy chodzi - dozwolone przecież czasami tylko o to , że tekst bez interpunkcji często bywa mało czytelny , bo wszystko się w jeden zbitek zlewa i trudno nie raz " rozszyfrować " o co pisz±cemu chodzi . Nie jest to jednak też żadn± reguł± , ponieważ wielu radzi sobie doskonale .
Zdrówka życzę
Karlarzysta - ¦ro Gru 01, 2010 16:04
Dobra rada Franiu tylko , ze ja jestem juz sflostrowany brakiem se,,,,,, Probowalem sam przeczytac tekst ,ktory napisalem bez kropek i przecinkow i okazalo sie ,ze nie jest to takie trudne ale ? Czuje sie juz niezle i jutro startoje do pracy.!
|
|
|