Jestem tu nowa/nowy - Witam:)
jarox48 - Czw Wrz 30, 2010 22:04
ANIU zona zawsze twierdzila ze ja to powinienem byc adwokatem...........mowi ze i diabla bym namowil do wypicia swietej wody.........takze trzymam Cie za slowo........
czuje sie juz tak jakbysmy byli razem na mitingu
Jarek alkoholik
Halinka - Pią Paź 01, 2010 16:24
jarox48 napisał/a: | czuje sie juz tak jakbysmy byli razem na mitingu |
Jareczku!
Przystopuj, bo umawiasz się z tyloma dziewczynami, że czasy Ci braknie dla żonki
jarox48 - Pią Paź 01, 2010 16:53
Halinko ale to tylko na miting........a pozatym zonke zobacze dopiero w kwietniu
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
aneczkaaa - Pią Paź 01, 2010 20:36
Halinka napisał/a: | Przystopuj, bo umawiasz się z tyloma dziewczynami, że czasy Ci braknie dla żonki |
oj ty niedobry . Halinka ma rację
aneczkaaa - Pią Paź 01, 2010 21:21
Cytat: | Halinko ale to tylko na miting........a pozatym zonke zobacze dopiero w kwietniu |
Więc już niedługo wspólny mityng?
jarox48 - Pią Paź 01, 2010 23:30
aneczkaaa napisał/a: |
Więc już niedługo wspólny mityng? |
Jak tylko wyjda mi plany z Bogdanka
aneczkaaa - Pon Paź 04, 2010 08:35
O ranyś....założyłam temat w dziale ... opowiedz nam swoją historię,,,,chciałam was troszkę ponudzić , pisałam pisałam pisałam....skończyłam....włączyłam podgląd i wszystko zniknęło...byłam na stronie głównej logowania ehhh.
Ale tak się nie cieszcie , ponowie niedługo próbę. A najlepiej napisze w word-ie i wkleję na forum . Trzeba sobie radzić.
jacek78 - Pon Paź 04, 2010 12:04
aneczkaaa napisał/a: | O ranyś....założyłam temat w dziale ... opowiedz nam swoją historię,,,,chciałam was troszkę ponudzić , pisałam pisałam pisałam....skończyłam....włączyłam podgląd i wszystko zniknęło...byłam na stronie głównej logowania ehhh |
Ja też nieraz tak miałem, ale się nauczyłem ze jak napiszę to pierwsze sobie zaznaczam i prawym przyciskiem sobie kopiuje.Też nieraz sie denerwowałem i nawet wczoraj se zapomniałem o tym i tez mi wszytko znikło jak chciałem wysłac.Także se zpomnieć można
Tu jest tak, że po paru minutach(nie wiem czy po 10 czy po ilu) użytkownika wylogowuje i wtedy cza od nowa się logować, a co za tym idzie na nowo pisac
Ale jeszcze raz myśle napiszesz
pozdrawiam
Halinka - Pon Paź 04, 2010 14:07
jacek78 napisał/a: | Tu jest tak, że po paru minutach(nie wiem czy po 10 czy po ilu) użytkownika wylogowuje i wtedy cza od nowa się logować, a co za tym idzie na nowo pisac |
Dziwne, to co piszesz Jacku, bo mnie się jeszcze nie zdarzyło,żeby mnie wylogowało , lub żeby mi coś zniknęło. Jestem zalogowana w systemie na stałe i nie mam żadnych problemów.
jarox48 - Pon Paź 04, 2010 14:58
ja jak mialem expolorel to tez nieraz mialem takie problemy.......na operze jeszcze mi sie to nie zdarzylo........ale jak juz dochodzi do takiej sytuacji ze mi wyrzuca tekst,to wtedy cofam strone i mam go spowrotem.......i wtedy go kopiuje i wklejam tam gdzie potrzebuje............. a najlepiej jest tak jak mowi Halinka...........zalogowalem sie i zaznaczylem zeby przy kazdym wejsciu na strone logowalo mnie automatycznie.........pozdrawiam
Jarek alkoholik
aneczkaaa - Pon Paź 04, 2010 18:08
jacek78 napisał/a: | Ale jeszcze raz myśle napiszesz |
Napisze, bo chcę .
aneczkaaa - Pon Paź 04, 2010 18:09
Halinka napisał/a: | Dziwne, to co piszesz Jacku, bo mnie się jeszcze nie zdarzyło,żeby mnie wylogowało , lub żeby mi coś zniknęło. |
a mi się zdarzyło .
Halinka napisał/a: | Jestem zalogowana w systemie na stałe i nie mam żadnych problemów. |
Więc warto mieć auto logowanie jak wchodzę na stronę?? czy źle zrozumiałam?
jacek78 - Pon Paź 04, 2010 22:25
Halinka napisał/a: | Dziwne, to co piszesz Jacku, bo mnie się jeszcze nie zdarzyło,żeby mnie wylogowało , lub żeby mi coś zniknęło. Jestem zalogowana w systemie na stałe i nie mam żadnych problemów. |
Dla mnie to jest też dziwne, ale może tak ma być Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś, ale ja pisze ze jak np. pisze odpowiedź w jakimś poscie i ide np. sobie zapalić, później może coś zjeśc to mija jakis czas Gdy później dokańczam pisanie i daje wyśli, to odrazu mnie wysyła na stronę zaloguj się, chcociaż byłem zalgowany.Gdy się zaloguje, to wychodzi ta strona co chce dać odpowiedź, ale to co było napisane znika.Tak wygląda to u mnie.
Jak sobie nie zapomne, to przed przycisnięciem wyśli najpierw sobie kopiuje i wtedy nie przeszkadza mi logowanie .Tak to u mnie wygląda.I jak widać nie tylko u mnie tak sie dzieje
pozdrawiam
aneczkaaa - Wto Paź 05, 2010 08:43
jacek78 napisał/a: | pisze odpowiedź w jakimś poscie i ide np. sobie zapalić, później może coś zjeśc to mija jakis czas Gdy później dokańczam pisanie i daje wyśli, to odrazu mnie wysyła na stronę zaloguj się, chcociaż byłem zalgowany.Gdy się zaloguje, to wychodzi ta strona co chce dać odpowiedź, ale to co było napisane znika.Tak wygląda to u mnie. |
U mnie wygląda to tak samo . Nie jesteś sam
azull - Sob Lut 18, 2012 12:20
Podnoszę temat z powodu licznych zapytań><
Ta opisana przez Was sytuacja spowodowana jest wygaśnięciem sesji logowania. Jest to rodzaj zabezpieczenia przed spamen i robotami atakującymi fora oparte na oprogramowaniu takim jak to nasze. Dlatego najlepiej jest pisać posty jednym ciągiem bez przerw, lub pisać najpierw na brudno w edytorze tekstu i wklejać do okienka tekstowego.
pozdrawiam Azull
|
|
|