LuĽne rozmowy - Pogaduchy do poduchy.
bacha - ¦ro Kwi 14, 2010 07:16
Dorciu!wieczorkiem poinformuję czy mi wyszło i czy było smaczne.Narobiłas mi takiego smaka .
kuku¶ - Czw Kwi 15, 2010 18:40
deskę przytargałam i za prasowanie letnich ciuchów się zabrałam . Jutro wylatam , a do walizy wrzuciłam tylko dwie ksi±żki ( lęki ) i krzyżówki . Nie lubię prasowania , jak pewnie większo¶ć z was...
dora - Czw Kwi 15, 2010 20:53
kuku¶ napisał/a: | Nie lubię prasowania |
Kto to wymyslil? Brrrr
kuku¶ napisał/a: | letnich ciuchów się zabrałam |
Ale po co ? W tropikach to chyba...plaze naturystow? z ksiazka pod pacha. kuku¶ napisał/a: | Jutro wylatam |
Juz tesknie
Franiu - Czw Kwi 15, 2010 20:55
kuku¶,
przyjemno¶ci nie zapomnij wrócić do Nas,
Alosza - Czw Kwi 15, 2010 20:56
Będziemy tesknić!
Wypocznij sobie Kukułeczko i pamiętaj, że my tutaj na Ciebie czekamy
Mietek - Czw Kwi 15, 2010 21:07
kuku¶ napisał/a: | Jutro wylatam |
Przyjemnych wojaży zatem życzę i powrotu oczekuję
kuku¶ - Czw Kwi 15, 2010 21:40
jak tu do Was nie wrócić , jak Wy dla mnie tacy kochani
kuku¶ - Czw Kwi 15, 2010 21:43
dora napisał/a: | W tropikach to chyba...plaze naturystow? z ksiazka pod pacha |
oczytani , goli intelelektuali¶ci , czy dzikie ?
hewciu - Pi± Kwi 16, 2010 05:36
kuku¶,
Spokojnych lotów i udanego wypoczynku życzę!
Pozdrowionka!
kuku¶ - Pi± Kwi 16, 2010 18:55
no i widać , nie mogę się jako¶ z Wami rozstać
Halinka - Pi± Kwi 16, 2010 19:23
I fajnie, już wróciła¶
bacha - Pi± Kwi 16, 2010 19:38
Kuku¶!popatrz rano Cie żegnałam ,a wieczorkiem witam
dora - Pi± Kwi 16, 2010 20:29
A ja juz wczoraj wieczorem zegnalam , coby zdazyc
Wiec witaj Kukus...jak dobrze,ze jestes
kajadda - Sob Kwi 17, 2010 17:26
Cytat: | Oto tekst, który ukazał się we francuskim pi¶mie "Rohtas".
"Polska.
Oto znajdujemy się w ¶wiecie absurdu. Kraj, w którym co pi±ty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny ¶wiatowej, którego jedna pi±ta narodu żyje poza granicami i w którym co trzeci mieszkaniec ma 20 lat. Kraj brutalnie oderwany od wiekowych tradycji, który odbudował swoj± stolicę według obrazów Canaletta, a Stare Miasto odtworzył jako nowe. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny trzech par dobrych butów, gdzie jednocze¶nie nie ma biedy, a obcy kapitał pcha się drzwiami i oknami. Kraj, w którym koncesjami rz±dz± monopoli¶ci. Kraj ze stolic±, w której centrum stoj± nowoczesne biurowce, oferuj±ce pomieszczenia po 10-35 USD za metr. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleĽć miejsce na parkingu. Kraj, w którym można sobie kupić chodniki, postawić parkomaty i płacić państwu tylko 10 procent podatku od zysku. Kraj, w którym otrzymanie paszportu do niedawna stanowiło problem, a mimo to ponad 3,5 mln obywateli rocznie wyjeżdża na wczasy za granicę. Jedyny kraj byłego bloku socjalistycznego, w którym obywatelowi wolno posiadać dolary, choć nie wolno mu ich kupić ani sprzedać poza bankami i kantorami. Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, je¶li nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, a z ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za po¶rednictwem tłumacza."Polacy! Jak wy to robicie? | ... już ma swoje lata ale nadal aktualny
kuku¶ - Nie Kwi 18, 2010 13:22
"musiałem zażywać tabletki niweluj±ce skutki wstrz±su mózgu i przytyłem 10 kg w dwa tygodnie."
pozwoliłam sobie przenie¶ć fragment postu Wie¶ka w to miejsce .
Jak udało się Tobie zgubić nadmiar kg ? Ja od tabletek przez zimę też dużo przytyłam , a jem naprawdę niewiele . Ostatni miesi±c ograniczyłam jeszcze bardziej , do tego ćwiczę w domu i nic , waga ani drgnie . Syn ( informatyk ) mówi mi , że ja żle robię i w
ten sposób nie pozbędę się zbędnej tkanki tłuszczowej , a mój organizm po prostu tylko zwolni metabolizm i niejako przyzwyczai się do mniejszej ilo¶ci pożywienia . Co¶ mi tam jeszcze tłumaczył , ale nie bardzo rozumiem . Pomóż mi się pozbyć tego nadmiaru , może znasz jak±¶ skuteczn± dietę ( będę cierpliwa ) . Dodam jeszcze , że mam wagę elektroniczn± ( wy¶wietka kalorie , węglowodanny i inne ) . Żle mi bardzo z t± nadwag± (;
|
|
|