Opowiedz nam swoją historie - Kasia777 - Bieg do mety
Kasia777 - Pon Lis 07, 2011 23:40 Temat postu: u oj Jarox Jarox
ja sie do Was wszystkich chętnie przytulę do Karolinki też ;)
jasio świstak - Pon Lis 07, 2011 23:57
Kasiu może lepiej nie i tak jest wystarczająco zazdrosna .
Mogła by mi wprowadzić szlaban na mityngi
Kasia777 - Wto Lis 08, 2011 00:08
o nie jak tak to nie
Kasia777 - Wto Lis 08, 2011 00:09 Temat postu: u chociaż i ja przytulę chętnie
Krzysztof - Wto Lis 08, 2011 00:33
".......Niestety nie słyszałem waszych wypowiedzi bo nie mogę jakoś namierzyć radia Wypisuje mi że Niemcy nie mają po podpisywanych jakiś tam umów ......"
Jasiu, to jest nieprawda - dostaję maile od ludzi z Niemiec, którzy słuchaja regularnie.
Sprawdz czy masz w swoim kompie WINAMP - to program w którym najlepiej jest słuchac.
Info dla wszystkich, którzy kiedykolwiek ze mną rozmawiali albo rozmawiac beda:
JEDYNA RZECZ JAKA ROBIĘ Z TAKA ROZMOWĄ, TO usuniecie tzw. "brudów", czyli głosnych oddechów, chrzaknięć, mlasków i takiego przeciaganego eeeeeeeeeeeee.
Czasami "podbijam" głos, ale tylko z sensie "głosność" -to są Wasze AUTENTYCZNE GŁOSY, tylko mniemam, że dosyć rzadko macie okazję się usłyszeć.Serdeczności.
Kasia777 - Wto Lis 08, 2011 10:10
Krzysiu, ja to byłam w szoku moim pięknym głosem;) Masz oczywiście rację, że go po prostu nie znam, a tym bardziej nie mam okazji słuchać, jak siebie samej jeszcze;););) dlatego przez myśl mi przeszło rasowanie go
Bardzo bardzo jeszcze raz dziękuję za wszystko.
jasio świstak - Wto Lis 08, 2011 21:13
Cześć
Dzięki Halince jakoś doszedłem jak słuchać ale niestety nie mam łącza stałego tylko przez sieć komórkowa a i mój laptop trochę już wysłużony i zbierając to wszystko do kupy nie mogę posłuchać .Jak wrócę do kraju to nadrobię zaległości przesłucham archiwum.
Chyba czas zakupić nowy sprzęt tylko jak zwykle szkoda mi kasy .
Dobry kajak stoi w tej samej cenie no i jest dylemat
jacek78 - Wto Lis 08, 2011 23:35
jasio świstak napisał/a: | Chyba czas zakupić nowy sprzęt tylko jak zwykle szkoda mi kasy |
To tak jak mi nieraz
jasio świstak napisał/a: | Dobry kajak stoi w tej samej cenie no i jest dylemat |
Trzeba wybrać co będzie dla Ciebie bardziej pomocne
Kasia777 napisał/a: | ja to byłam w szoku moim pięknym głosem |
No Piękny masz, piękny
pozdrawiam
Mietek - Śro Lis 09, 2011 00:02
jasio świstak napisał/a: | Dobry kajak stoi w tej samej cenie no i jest dylemat |
Wypożyczalni kajaków jest jednak sporo, natomiast wypożyczalni komputerów nie udało mi się spotkać, co najwyżej kawiarenki internetowe .
Jasiek
Halinka - Śro Lis 09, 2011 16:59
Dla mnie nie byłoby dylematu.
Uważam, że na dzień dzisiejszy dla Ciebie dobry i sprawny komputer to prawie konieczność, a kajak to nagroda.
Zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze.
jasio świstak - Śro Lis 09, 2011 21:59
Skro tak radzicie to jak po dogrywam roboty na przyszły rok to sobie kupię nowego laptoka jak mawia moja teściowa . A do sezonu to może i na kajak nazbieram W zimę pływać nie będę bo żona nie chcę.Widać boi się dupska zmoczyć w zimnej wodzie
jacek78 - Śro Lis 09, 2011 23:35
jasio świstak napisał/a: | W zimę pływać nie będę bo żona nie chcę |
Pewnie woli w cieplutkiej wodzie Tak jak w wannie
Kasia777 - Sob Lis 12, 2011 19:10
Hejo,
jestem wykończona ale szczęśliwa. Choć może trochę smutna również.
W każdym razie udało mi się wynająć mieszkanie, z moją Agatą.
w weekendy mieszkam sama;) wiec mam dużo spokoju i oddechu.
w czwartek odebrałyśmy klucze i podpisałyśmy umowę. Wczoraj sprzątałyśmy, moja mama umyła nam lodówkę;)
wczoraj z kolei byłam na imprezie domowej. Był tam oczywiście alkohol. Ja oczywiście nie piłam. Odbyłam w myślach rozmowę z butelką wódki stojącą przede mną. Nie miałam żadnych kacy ani nic takiego, byłam za bardzo zmęczona po sprzątaniu chałupki, w umie po 12 położyłam się spać w sypialni.
Ale powiem szczerze, że cienko wygląda to jak ktoś pije na umór i tylko aby pić a było kilka takich osób, młodych. Widziałam siebie sprzed lat w sięgającej co chwilę po kieliszek dziewczynie i zaczepiającej wszystkich wolnych chłopaków po kolei, z którymi oczywiście musiała się napić oraz w chłopaku, który podstawiał swój kieliszek do każdego nalania wina. Z pozycji obserwatora żenada, ale najgorsze jest to że Ci ludzie nie zdają sobie z tego sprawy. Cóż daj im Boże oby mogli odbić się od dna które ich spotka.
Mnie boli brzuch bo najadłam się wszystkich sałatek po kolei a trochę ich było;) Zdecydowanie wolę jeść niż się napić. Choć i z tym żarciem muszę uważać, no ale jak teraz sama będę się żywić to może troszkę zgubię ;P
Moja waga na dziś to 68 kg
Zdecydowanie o 10 za dużo.
Postanowiłam to napisać, żeby mieć mobilizację i udokumentować swój postęp w dalszych relacjach.
Jutro mam miting po nosem, niedaleko mam mój ulubiony kościół;)
kajadda - Sob Lis 12, 2011 19:54
Kasia777 napisał/a: | Odbyłam w myślach rozmowę z butelką wódki stojącą przede mną. | ... miałaś mocne argumenty rozumię, że wygrałaś
Kasia777 napisał/a: | Z pozycji obserwatora żenada, ale najgorsze jest to że Ci ludzie nie zdają sobie z tego sprawy. | ... i nie wszytskim będzie dane zdać sobie sprawę z tego, że sa niewolnikami tej chemii i nie jest to zabawne
Kasia777 napisał/a: | Moja waga na dziś to 68 kg
Zdecydowanie o 10 za dużo. | ... to pewnie niewielkiego wzrostu jesteś skoro tak Cię to przeraża
Kasia777 - Sob Lis 12, 2011 20:11
kajadda napisał/a: | Kasia777 napisał/a:
Odbyłam w myślach rozmowę z butelką wódki stojącą przede mną.
... miałaś mocne argumenty rozumię, że wygrałaś |
prowadziłam raczej monolog, nie grałam o nic, po prostu powiedziałam jej co o niej myślę ;P
i że mam nadzieję nie mieć z nią więcej przyjemności;P i że się cieszę, że nie jest mi do niczego już potrzebna, że generalnie mam ją w d....
Cytat: | ... to pewnie niewielkiego wzrostu jesteś skoro tak Cię to przeraża
_________________ |
No jedynie 159 cm
|
|
|