Opowiedz nam swoją historie - no to tyle o mnie
Mietek - Sob Cze 11, 2011 16:51
Franiu napisał/a: | Wiara przenosi góry |
Baaardzo trudno mi się z ty nie zgodzić
Asiu,
gratulki za te 20 m-cy, cieszę się też, że układa Ci się po Twojej myśli.
Grunt to właśnie uwierzyć, że można, że dam radę, że potrafię.
Będę Ci wdzięczny też jeśli napiszesz coś o tym czy jesteś na programie, ewentualnie jak z uczestnictwem, tym aktywnym, w mityngach.
Pozdrawiam słonecznie i trzeźwo
asia 0605 - Sob Cze 11, 2011 17:18
Dzięki Franiu
dora - Sob Cze 11, 2011 20:45
Ciesze sie razem z Toba z 20 mc. Dokonalas w swoim czasie dobrej decyzji aby nie pic....
ale zapytam za Mietkiem Mietek napisał/a: | czy jesteś na programie, ewentualnie jak z uczestnictwem, tym aktywnym, w mityngach. |
pozdrawiam serdecznie
asia 0605 - Czw Cze 16, 2011 14:30
Hej
Nie pracuje na programie Choć był czas że bardzo chciałam teraz, muszą mi wystarczyć tylko mitingi choć nie są to już tak częste jak były bo tylko raz w tygodniu i to na rożnych grupach Ale nic na to nie mogę poradzić . Wiem wiem co o tym myślicie
Nadrabiam te mitingi różnego rodzaju spotkaniami z ludźmi z grupy , całe moje życie towarzyskie toczy się w okół nich Bardzo lubię z nimi przebywać choć czasu jak każdemu ciągle brak Wiem że już najwyższy czas popracować na programie ale jakoś nie mogę się zebrać żeby gdzieś się rozejrzeć za sponsorem
Pozdrawiam Asia
Mietek - Czw Cze 16, 2011 14:38
asia 0605 napisał/a: | Nadrabiam te mitingi różnego rodzaju spotkaniami z ludźmi z grupy |
To też jest sposób, jak i to że różnorodność grup, wcale nie oznacza, iż jest to negatyw.
Wręcz przeciwnie, im więcej grup, tym więcej doświadczeń, a co za tym idzie więcej możliwości skorzystania z tych doświadczeń.
Nie przyjmuję jednak tłumaczenia brakiem czasu , to już trochę kombinacja
Pozdrawiam Cię cieplutko
jarox48 - Czw Cze 16, 2011 14:49
Mietek napisał/a: | różnorodność grup, wcale nie oznacza, iż jest to negatyw.
Wręcz przeciwnie, im więcej grup, tym więcej doświadczeń, |
ASIU
Ja też uważam, że różnorodność grup jest wręcz bardziej korzystna dla mnie........poznaję więcej ciekawych ludzi.....różną formę prowadzenia mityngów, bo i tak się zdarza....no a przede wszystkim staję się bardziej komunikatywny, otwarty......
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Franiu - Czw Cze 16, 2011 16:31
asia 0605 napisał/a: | Wiem że już najwyższy czas popracować na programie ale jakoś nie mogę się zebrać żeby gdzieś się rozejrzeć za sponsorem |
Też tak myślę,
dora - Czw Cze 16, 2011 19:00
Powtorze za Mietkiem, ze to tylko tlumaczenie sie brakiem czasu.
pozdrawiam
|
|
|