To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Witam krzychu alkoholik

Mariusz - Sob Lip 10, 2010 22:41

No Krzychu 59 dni w trzeźwości <czesc>
Vieux Vasco - Sob Lip 10, 2010 22:49

Mariusz napisał/a:
No Krzychu 59 dni w trzeźwości

impnujace <czesc>
ja jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach. dla mnie to az 2 tygodnie

Mariusz - Sob Lip 10, 2010 22:54

Vieux Vasco napisał/a:
dla mnie to az 2 tygodnie

1000 lat zaczyna się od jednej joktosekundy.

Gratuluje Vieux Vasco <czesc>

krzychu - Sob Lip 10, 2010 23:02

ciesze sie , <smiech> <beks> tyle odpowiedzi,nie samowite,a mialem sie oswoic,a teraz sie nie da
kajadda - Sob Lip 10, 2010 23:04

krzychu napisał/a:
tyle odpowiedzi,nie samowite,a mialem sie oswoic,a teraz sie nie da
... dlaczego sie nie da?
Mariusz - Sob Lip 10, 2010 23:07

krzychu napisał/a:
teraz sie nie da

Krzychu, spokojnie, pisz jak byś dopiero się tu zarejestrował, nie musisz na wszystko zaraz odpisywać ;-)
Nikt tu się nigdzie nie spieszy.

krzychu - Sob Lip 10, 2010 23:33

dzieki <tany> akumulatory naladowane na maksa <jazda> milych spokojnych snow.vasco <czesc>bratnia duszo 9minut po moim post odezwales odezwales sie.trzymam kciuki.do juterka.mieciu dzieki tak jest latwiej.do juterka
bodziu - Nie Lip 11, 2010 12:42

Vieux Vasco napisał/a:

jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach. dla mnie to az 2 tygodnie

Vieux Vasko <czesc>

kajadda - Nie Lip 11, 2010 13:17

krzychu napisał/a:
akumulatory naladowane na maksa
... ciesze się tylko uważaj żeby sie nie przegrzały.... :!:
jagna - Nie Lip 11, 2010 18:16

Vieux Vasco napisał/a:
ja jutro obchodze pierwsze 2 tygodnie dopiero, a trafilem na forum w pierwszych godzinach.
a ja na forum trafiłam jak jeszcze resztki % sączyłam :evil:
Vieux Vasco napisał/a:
dla mnie to az 2 tygodnie
dla mnie też to jest AŻ 2 tygodnie i zobacz jak się cieszę <tany> Więc życzę Ci Krzychu żeby Twój staż w trzeźwości był zawsze dłuższy od mojego. Co nie znaczy,że zamierzam swój od początku zaliczać. Tylko pamiętaj 24h bez %
Franiu - Nie Lip 11, 2010 19:01

krzychu,
Te 2 tygodnie świadczą o tym że można żyć bez alkoholu,trzymaj się i 24h
pozdrawiam,

Norbi - Nie Lip 11, 2010 19:26

24 godziny w trzeżwości tego Wam wszystkim życzę,Wam się udało ,mi się udało -dzisiaj jest mój 1-dzień z reszty mojego życia,wczoraj było ,jutro będzie a dzisiaj dbam o to ,aby nie sięgnąć po pierwszy kieliszek.Trzeżwienie to nie jest łatwa droga,ale utrzymać trzeżwość-to jest łatwizna dla mnie jak się trzeżwieje na grupie i z grupą i ich programem ,sugestii na trzeżwienie.
Jagna Krzychu być może wydaje się Wam ,że jesteście na początku drogi,ten Wasz początek drogi jest dla mnie pomocą i przypomina mi o tym,że od tego wszystkiego mnie alkoholika dzieli tylko jeden kieliszek.Dla mnie jesteście Wielcy ;-) i cieszę się ,że Wam się tez udało,bo mnie się też kiedyś udało i staram się to pielęgnować

Krzysztof - Nie Lip 11, 2010 19:36

"....24 godziny w trzeżwości tego Wam wszystkim życzę,Wam się udało ,mi się udało -dzisiaj jest mój 1-dzień z reszty mojego życia,wczoraj było ,jutro będzie a dzisiaj dbam o to ,aby nie sięgnąć po pierwszy kieliszek.Trzeżwienie to nie jest łatwa droga,ale utrzymać trzeżwość-to jest łatwizna dla mnie jak się trzeżwieje na grupie i z grupą i ich programem ,sugestii na trzeżwienie......"

Norbi, czy Ty naprawdę wierzysz w to, że ktoś, kto zaczyna swoją drogę w trzeźwości, zrozumie COKOLWIEK z tej "nowomowy aowskiej" ?????
Przeczytaj to sam jeszcze raz.
pozdrawiam

Vieux Vasco - Nie Lip 11, 2010 19:38

Franciszek napisał/a:
Te 2 tygodnie

to ja mam dzisiaj 2 tygodnie, Krzychu ma 60 dni
;-)

Franiu - Nie Lip 11, 2010 20:07

Tobie też gratuluję,wytrwałości,