Opowiedz nam swoją historie - Moja historia
Mietek - Czw Sie 22, 2013 19:34
bacha napisał/a: | Szalone prawda?ale za to prawdziwe,poczułam sie tak fajnie jak to powiedziałam. |
Wcale nie uważam tego za szalone. Wręcz przeciwnie, a to dlatego że dziś nie muszę i nie chcę się wstydzić swoich uczuć, bo to właśnie uczucia stanowią o mojej wewnętrznej sile, o stanie mojej duszy, o tym co dla siebie i dla innych mogę i potrafię zrobić.
bacha napisał/a: | przeciez i tak o tym wiecie hahaha (zabrakło mi odwagi |
Zatem mnie odwagi nie zabraknie Kochana Jesteś
Trzym się
bacha - Czw Sie 22, 2013 20:48
Mietek napisał/a: | Wręcz przeciwnie, a to dlatego że dziś nie muszę i nie chcę się wstydzić swoich uczuć, bo to właśnie uczucia stanowią o mojej wewnętrznej sile, o stanie mojej duszy, o tym co dla siebie i dla innych mogę i potrafię zrobić. | Wiesz Mieciu ze tak to własnie poczułam,nareszcie nie musze się wstydzić swoich uczuć :)czuję się z tym tak swietnie ze spiewac się chce,poczułam tez ową Siłe,nie wiem jeszcze na czym ona tak do konca polega,ale poczułam ją.
Mietek napisał/a: | Zatem mnie odwagi nie zabraknie Kochana Jesteś | No jak juz tak mnie sprowokowałeś to się nie bede wstydziła hahaha.......Tez Cię kocham tylko mi tam bez podtekstów prosze Was też kocham
Aleeeeeeee,zeby na publicznym forum takie wyznania ,,,,,,,no tego jeszcze Tutaj nie było ale jest...............kropka
dancia - Czw Sie 22, 2013 22:56
dobrze, że jesteś Basiu
Halinka - Pią Sie 23, 2013 10:27
Cytat: | Was też kocham
Aleeeeeeee,zeby na publicznym forum takie wyznania ,,,,,,,no tego jeszcze Tutaj nie było ale jest...............kropka |
No to jesteś pierwsza, ale nie ostatnia, bo ja też się przyłączam do tej ogólnej miłości
bacha - Pią Sie 23, 2013 14:55
Danusiu Tez się ciesze ze jesteś
Halinka napisał/a: |
No to jesteś pierwsza, ale nie ostatnia, bo ja też się przyłączam do tej ogólnej miłości | hahaha super ,mamy juz klub kciuko-trzymaczy,klub wiary w drugiego człowieka,klub ogólnej miłosci ,Pięknie
dora - Sob Sie 24, 2013 11:53
bacha napisał/a: | ,klub ogólnej miłosci |
A ja to co? Tez dolaczam się do tego grona
jacek78 - Sob Sie 24, 2013 20:59
bacha napisał/a: | klub ogólnej miłosci |
No to Ja też , bo mi chyba tego trzeba
bacha - Nie Sie 25, 2013 00:08
jacek78 napisał/a: |
No to Ja też , bo mi chyba tego trzeba | No to dawaj Jacuś,tyle naszego co się poścoskamy :) Niechaj troski i smutki idą w cień. dora napisał/a: | A ja to co? Tez dolaczam się do tego grona | No i tak trzymać...w grupie siła,jaką ma moc to ja wiem doskonale.Buziole wsiem
Mietek - Nie Sie 25, 2013 12:58
bacha napisał/a: | klub ogólnej miłosci |
Seks zbiorowy, ale heca
Ty Baśka to potrafisz narozrabiać
Halinka - Nie Sie 25, 2013 16:01
Mietek napisał/a: | Seks zbiorowy, ale heca |
Mieciu, jaki seks, toż to my piszemy o prawdziwej miłości
bacha - Pon Sie 26, 2013 06:24
Mietek napisał/a: | Seks zbiorowy, ale heca | No tak.........głodnemy zawsze chleb na mysli
Halinka napisał/a: | Mieciu, jaki seks, toż to my piszemy o prawdziwej miłości | Takie własnie było przesłanie
Mietek napisał/a: |
Ty Baśka to potrafisz narozrabiać | ale wiedz o tym ze nie chciałaaaaaaaam i nich to bedzie dla mnie okolicznoscia łagodzącą
Pozdrawiam i miłego dzionka zycze
Mietek - Śro Sie 28, 2013 08:53
Przykro mi że w taki a nie inny sposób odebraliście mój wpis
Przepraszam
Halinka napisał/a: | jaki seks, toż to my piszemy o prawdziwej miłośc |
Wbrew pozorom ja naprawdę dość dobrze wiem co to jest prawdziwa miłość
Pozdrawiam
bacha - Śro Sie 28, 2013 14:25
Cytat: | Przykro mi że w taki a nie inny sposób odebraliście mój wpis | Mieciu przeciez ja akurat potrafie odróznić zart od powagi.Jak mogłeś tak pomysleć? teraz to juz i mnie jest smutno
Cytat: | Wbrew pozorom ja naprawdę dość dobrze wiem co to jest prawdziwa miłość | Wcale w to nie watpię . Pozdrawiam
bacha - Czw Sie 29, 2013 20:20
Witam
Zaczne od tego ze: napisałam posta długiegoooooo,no i oczywiscie chciałam skopiować bo długo to trwało,wiec świadoma iz zapewne zostałam wylogowana.Pięknie skopiowałam ...........zamiast nacisnać kopiuj ,nacisnęłam .........usuń .No ! to na tyle historii mojego długiego wpisu.Straciłam wene i kropka.Teraz napisze w skrócie o tym co miało byc.
Otóz właczył mi się mały czujnik.Ostatnimi czasy były maz bardzo słodko ze mna rozmawia.Ja skłonna jestem do wszelkich pokojowych kontaktów,ale ....cos mi te kontakty przypominaja,ja juz to kiedys przerabiałam .Najpierw wojna,pózniej miodzio.Moze i mam jakies schizy,ale intuicja mi podpowiada ze cos jest za słodko.Ja trzymam fason,i wcale nie musze nad tym pracować bo przeszłość jest juz za mna.Lecz pojawia się lęk.Nawet tak nie do konca wiem co to za lek.Moze lek o moje siły? moze boje się ze pozwole się zmanipulować?.Puki co chcę ładować akumulatory.Popracować nad wiarą w siebie i swoje siły.To chyba na razie tyle,choc nie wiem czy jest tu zawarty sens tego co chciałam napisac Pozdrawiam wsiech
Halinka - Czw Sie 29, 2013 20:54
Jeszcze się boisz, że może Cię skrzywdzić, ale teraz to już wiesz jak do tego nie dopuścić, bo to zależy od Ciebie.
|
|
|