Opowiedz nam swoją historie - minąłem ostatni próg... nie ma już powrotu... cieszę się
jacek78 - Sob Lis 02, 2013 22:43
bodziu napisał/a: | Witam i pozdrawiam wszystkie dusze |
Hej Bodziu Na facebooku nieraz tam Cię dostrzegam
bodziu - Pią Gru 06, 2013 14:16
Witam... Teraz na swoim podwórku
Dawno sie nie odzywalem, jakoś życie tak sie toczy ze brak czasu... Czasami poprostu głowa nie ta... A czasem to tylko lenistwo
Jestem trzeźwy i na ta chwile jest to dla mnie priorytet i powod do wdzięczności mojej sile wyższej. Tak przeglądam to forum i doszedłem do wniosku ze funkcjonują tu testame schematy co w realnym życiu... Chociaż do końca nie jestem przekonany ze forum jest mniej realne od mojej codzienności. W końcu te historie tutaj to historie żywych i jak najbardziej realnych osób.
Hmmm... Przychodzą i odchodzą, z takich czy innych powodów. Nie ma znaczenia czy forum, mityng czy samo życie... Niby taka kolej zeczy ale bardzo trudno jest sie z tym godzić.
Nic nie można zrobić... Bezsilność
Dzisiaj mam właśnie taki dzień, czuje sie bezsilny... Ktoś znowu wypadł z gry ... Twierdzi ze da sobie radę ... Dobrze, powiedziałem a myśle inaczej...
Czasami, kiedy życie podsuwa mi dowody na to jak ta choroba jest niebezpieczna, skomplikowana i podstępna. Widzę jak wielkie szczęście mnie spotkało... Zostałem wybrańcem losu... Dostałem szanse
Pozdrawiam Wszystkich, dzięki ze jesteście
jacek78 - Nie Gru 08, 2013 23:54
bodziu napisał/a: | Jestem trzeźwy i na ta chwile jest to dla mnie priorytet i powod do wdzięczności mojej sile wyższej |
No to super.Aby tak dalej
bodziu napisał/a: | Dobrze, powiedziałem a myśle inaczej... |
Ja właśnie już tak się nie zadręczam.A wiem, że też tak robiłem.Też nie interesowałem się dosłownie tą osobą czy rzeczą ale w głowie myśli były skierowane tylko tam.Nawet rodzina była na drugim miejscu No ale trzeźwienie mnie nauczyło, że w pierwszej kolejności mam zajmować się sobą.A jak ktoś inny tą pomoc będzie chciał, to sam przyjdzie i poprosi
Także doświadczenia innych alkoholików mnie cały czas uczą
pozdrawiam
bodziu - Czw Gru 12, 2013 11:01
jacek78,
Witam... Kilka dni temu minął mi piąty rok jak nie pije
I wydarzyło sie coś czego sie nie spodziewałem... Dzień zaczął sie od telefonu z gratulacjami od córki.
Hm... Pamiętała , to piękny prezent dla mnie... Ja nie pamiętałam.
Pozdrawiam wszystkich
azull - Czw Gru 12, 2013 11:20
Bodziu, serdeczne gratulacje i najlepsze życzenia trwania w trzeźwości w następnej pięciolatce.
Pozdro Azull
Halinka - Czw Gru 12, 2013 15:50
Bodziu!
Życzymy dalszych trzeźwych dni, piąteczka to piękna rocznica
jacek78 - Czw Gru 12, 2013 21:18
bodziu napisał/a: | Kilka dni temu minął mi piąty rok jak nie pije |
No to gratuluje Bodziu i aby tak dalej
Mietek - Czw Gru 12, 2013 21:54
Zatem na piątkę, masz ode mnie piątkę
Moje gratulacje Boguś i wszystkiego trzeźwego.
bodziu - Nie Gru 15, 2013 01:11
Dziękuje wam bardzo.
Macie swojudzial w moim trzezwieni... Nigdy w rzucił bym nawet nie przypuszczał ze kiedyś nie będę pił... A już o piątej rocznicy to nawet nie marzyłem.
...a jednak...jeszcze raz dziękuje... Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem
dora - Pon Gru 16, 2013 15:30
Bodziu
Trzymaj tak dalej
bodziu - Czw Sty 08, 2015 16:53
Witam,
Myślę o powrocie nie a forum , przyjmiecie mnie ?
bacha - Czw Sty 08, 2015 18:18
Cytat: | Myślę o powrocie nie a forum , przyjmiecie mnie ? | Dla mnie bedzie to ogromna radosc :)
Tak wiec ja czekam
jacek78 - Czw Sty 08, 2015 23:44
bodziu napisał/a: | Myślę o powrocie nie a forum , przyjmiecie mnie |
Wracaj a nie pytaj się, bo ludzi coraz mniej
Franiu - Sob Sty 10, 2015 09:40
gratuluje Bodziu
bodziu - Sob Sty 10, 2015 11:40
bacha napisał/a: | Cytat: | Myślę o powrocie nie a forum , przyjmiecie mnie ? | Dla mnie bedzie to ogromna radosc :)
Tak wiec ja czekam |
I dla mnie... Taki powrót syna marnotrawnego... Albo moze kolejny etap gry o zycie
|
|
|