Opowiedz nam swoją historie - Moja historia
Halinka - Pią Lip 19, 2013 20:11
Dobrze się czyta takie radosne sprawozdanie z wyjazdu do rodzinki, a złośliwi mówią, że z rodziną to się tylko dobrze na zdjęciach wychodzi
jacek78 - Sob Lip 20, 2013 22:50
Halinka napisał/a: | a złośliwi mówią, że z rodziną to się tylko dobrze na zdjęciach wychodzi |
Nie tylko złośliwi Ja sie zgadzam z tymi złośliwymi, bo u mnie tak jest
Gratuluje Ci Basiu Aż miło się czyta to co napisałaś tam.Widać że można sie cieszyc życiem.Troszke Ci zadroszcze
buziolek
bacha - Nie Lip 21, 2013 21:41
jacek78 napisał/a: | .Widać że można sie cieszyc życiem.Troszke Ci zadroszcze | Mozna Jacku :) i chwytaj radosci skad się tylko da :)
Jutro do pracy :) szybko ten czas zleciał.Po urlopie pozostały miłe wspomnienia i ciche tęsknoty,chociaz pewnie nadejda głosniejsze,ale jest mi o tyle łatwiej iż wiem ze jest to tesknota która tez trzeba przezyć i dac sobie z nia rade,nawet radość z niej wykrzesać .Tak właśnie to odczuwam,jest tesknota ,jest radosc i sa wspomienia.Cały skarb.
Spokojnej nocy. :)
dora - Pon Lip 22, 2013 09:52
jacek78 napisał/a: | Widać że można sie cieszyc życiem.Troszke Ci zadroszcze |
Basia na to zapracowala sobie ciezka praca nad soba i swoim zyciem...i pracuje nad tym do dzis Teraz zbiera plony swojej pracy pod postacia dobrego samopoczucia i dobrych relacji z dziecmi i rodzinka Takze nie ma co zazdroscic tylko brac sie do roboty
Dobra praca = dobre efekty
bacha - Pon Lip 22, 2013 19:44
dora napisał/a: | .i pracuje nad tym do dzis | dzieki Dorcia ale prawda jest nie nie da się spoczać na laurach
Dzisiaj pierwszy dzien po przerwie w pracy.Tak na prawde to tak długiej przerwy jeszcze nie miałam .Poszło nawet sprawnie Juz na własciwych torach jestem i na pełnych obrotach.Tak wiec teraz za rok byc moze następna przerwa .Troszkę szkoda ze tak szybko sie skonczyło,choc ma to tez dobre strony bo rozleniwic się mozna a lenistwo przegonic to juz spory wysiłek .
Juz nie moge doczekac się do Lichenia.
Pozdrówka wsiem
Halinka - Pon Lip 22, 2013 20:45
bacha napisał/a: | Juz nie moge doczekac się do Lichenia. |
Wreszcie będę mogła tą naszą kruszynkę przytulić misiowym uściskiem, muszę tylko uważać coby jej krzywdy nie zrobić
jacek78 - Pon Lip 22, 2013 22:53
dora napisał/a: | Takze nie ma co zazdroscic tylko brac sie do roboty |
Robota jest cały czas.Jedynie tylko efektów dobrych mało widać
bacha napisał/a: | ale prawda jest nie nie da się spoczać na laurach |
i tu też jest odpowiedź
bacha napisał/a: | Juz nie moge doczekac się do Lichenia. |
Bądź cierpliwa Basiu
dora - Wto Lip 23, 2013 09:12
Halinka napisał/a: | muszę tylko uważać coby jej krzywdy nie zrobić |
Mnie ostatnio udalo sie niczego nie uszkodzic naszej ''kruszynie''
bacha - Wto Lip 23, 2013 14:32
Halinka napisał/a: | przytulić misiowym uściskiem, muszę tylko uważać coby jej krzywdy nie zrobić | Jeszcze nic,a juz to czuje :) nic nie bój Halinko ,pozory myla
Cytat: | Bądź cierpliwa Basiu | jestem ,jestem.............ćwicze ja przecież kazdego dnia :)
dora napisał/a: | Mnie ostatnio udalo sie niczego nie uszkodzic naszej ''kruszynie'' | potwierdzam
Mietek - Wto Lip 23, 2013 15:31
Cytat: | muszę tylko uważać coby jej krzywdy nie zrobić
_________________ |
Nie ma na to żadnych szans
Jeszcze nie zdążysz przycisnąć, a już się wywinie
Halinka - Wto Lip 23, 2013 20:52
Mietek napisał/a: | Jeszcze nie zdążysz przycisnąć, a już się wywinie |
Mnie to się tak szybko nie wywinie dora napisał/a: | Mnie ostatnio udalo sie niczego nie uszkodzic naszej ''kruszynie'' |
Tobie nie, bo jesteś też taka kruszynka ( widziałam na zdjęciu )
bacha - Wto Lip 23, 2013 22:51
Mietek napisał/a: | Jeszcze nie zdążysz przycisnąć, a już się wywinie | no nie wiem,nie wiem Mieciu musze sobie przypomiec kto to pierwszy uciekł z uscisku Uwielbiam sie "miśkowac" nadrabiam straty bo kiedys nie umiałam i sie wstydziłam.
Halinka napisał/a: | Mnie to się tak szybko nie wywinie | nie mam takowego zamiaru,chociaz bede widziała Cie po raz pierwszy to jednak znam Cie tak długo iz zapewne zapomne o tym ze to bedzie pierwszy raz
jacek78 - Wto Lip 23, 2013 23:32
bacha napisał/a: | Uwielbiam sie "miśkowac" |
Ja to doświadczyłem kiedyś I napewno tego spotkania nie zapomne szybko.Zawsze mi się bedzie kojarzyć z piernikami
bacha - Śro Lip 24, 2013 19:26
jacek78 napisał/a: | Zawsze mi się bedzie kojarzyć z piernikami | Mnie równiez i nie tylko co bym na żarłoka nie wyszła
Tam tez po raz pierwszy pokonałam swój taki mały wstyd(jesli to mozna tak nazwać) moze bardziej niesmiałość.Widziałam Cie wtedy po raz pierwszy i pokonując swoja nieśmiałość zaczepiłam Cię aby sie pozegnać,co wczesniej było by nie mozliwe.Frania i Miecia juz znałam wiec z nimi problemu nie było .Tak więc ..podróże kształcą .Wiele lęków,obaw i niepewnosci udało mi się pokonać podczas takich spotkań.Pozwoliło spojrzeć na siebie łaskawszym okiem,a z biegiem czasu się wreszcie polubić i ogarnąć.Jednak ciągle ucze sie czegoś nowego,jest to studnia bez dna.Tak więc do zobaczenia na "szlaku".
jacek78 - Śro Lip 24, 2013 22:01
bacha napisał/a: | Tam tez po raz pierwszy pokonałam swój taki mały wstyd |
Ja tam jakoś u Ciebie tego wstydu nie widział Mi sie podobał usmiech i rozmowa z Tobą .Ta radośc to wogóle z twojej twarzy nie znikała.
bacha napisał/a: | Jednak ciągle ucze sie czegoś nowego,jest to studnia bez dna. |
Ja też i nieraz tak mówie w żartach, że jeszcze jestem w pierwszej klasie.Także daleka droga jeszcze przedemną.I niech tak zostanie.Pomału to szybciej mi do główki wejdzie
|
|
|