Opowiedz nam swoją historie - minąłem ostatni próg... nie ma już powrotu... cieszę się
bodziu - Śro Sty 23, 2013 20:39
Julka, i o to mi chodź... Kto chce niech czyta i bierze ode mnie i z mojego tematu bo to jest moja historia. Nie pisze u innych bo to co oni piszą to mała część rzeczywistości o której nic nie wiem. Ale z której często wyciagam wnioski ale tylko dla siebie.
Halinka - Śro Sty 23, 2013 20:50
bodziu napisał/a: | Ja nie chce żeby mnie pytano... Chodzi o to żeby pytać samego siebie lub swojej siły wyższej ; co mogę zrobić dla siebie sam . |
Bodziu, sama to ja mogłam i piłam, a trzeźwieć wolę w grupie z takimi samymi ludźmi jak ja .
Ale to ja, Ty możesz chcieć inaczej i też masz do tego prawo.
bodziu - Śro Sty 23, 2013 21:19
Ha ha ha... I widzicie do czego doszło? No dobra poddaje się
bodziu - Śro Sty 23, 2013 21:19
Dobrej nocki
jacek78 - Śro Sty 23, 2013 23:00
bodziu napisał/a: | I widzicie do czego doszło? |
No widzimy
Halinka - Czw Sty 24, 2013 16:04
bodziu napisał/a: | Ha ha ha... I widzicie do czego doszło? No dobra poddaje się |
jacek78 napisał/a: | No widzimy |
A ja nic nie widzę, widocznie jednak jestem nie kumata
jacek78 - Czw Sty 24, 2013 23:52
Halinka napisał/a: | widocznie jednak jestem nie kumata |
Tyś tam kumata jest.Kumata
dora - Pią Sty 25, 2013 10:24
bodziu napisał/a: | Nie pisze u innych bo to co oni piszą to mała część rzeczywistośc |
Zgadzam sie z Toba, ze nie wszyscy pisza prawde o tym co naprawde czuja i w jaki sposob sie zmagaja ze swoimi problemami... ale... bodziu napisał/a: | o której nic nie wiem. |
Nie wiesz bo nie chcesz wiedziec (tak to zrozumialam ze wczesniejszego wpisu)
Samemu to mozna isc do np.wc
bodziu - Pią Sty 25, 2013 12:29
dora,
dora - Czw Sty 31, 2013 16:17
Hejka Bodziu
Dajesz rade? Skrobnij cos, bo ja chyba jestem,... ta co jest w tej trojce co u Ciebie pisze...nie? Wiec dawaj mi tu zaraz, bo mnie akurat to interesuje
bodziu - Nie Lut 03, 2013 22:42
Dzisiaj postaram się coś napisać. Sorry... Ale czasu mi brakuje.
Pozdrawiam
jacek78 - Sob Mar 23, 2013 21:54
bodziu napisał/a: | Dzisiaj postaram się coś napisać. Sorry... Ale czasu mi brakuje. |
No widać właśnie No ale dłuższy czas Cię już niema, więc jak zaglądniesz na forum to napisz co u Ciebie
pozdrawiam
bodziu - Nie Mar 24, 2013 21:13
Witajcię
Przepraszam, ale zbyt dużo się działo... Ale już jest spokój i mam trochę więcej czasu. Teraz jestem w pracy ale po pracy napiszę trochę. Ostatni niestety nie mogłem ale to wyjaśnię wkrótce.
Pogodnosci
jacek78 - Nie Mar 24, 2013 23:21
bodziu napisał/a: | Przepraszam, ale zbyt dużo się działo |
bodziu napisał/a: | Ostatni niestety nie mogłem ale to wyjaśnię wkrótce |
mam nadzieje
pozdrawiam
bodziu - Śro Mar 27, 2013 17:36
Witam
No więc jestem, wiem spóźniony i nie dotrzymałem słowa. Ale proszę wybaczcie, czas goni tak szybko i dzieje się tak wiele że czasami nie ogarniam...
Więc tak... zacznę od największych radości... program który robię ze sponsorem DZIAŁA !!!
I nie dość że działa na mnie, bo daje mi możliwość poznania tego co poznać powinienem, czyli mnie samego. Ale działa też na ludzi w moim otoczeniu i to bez mojego zaangażowania... po prostu, to jak się zmieniam i jakim się staję pod wpływem programu, przekłada się na to co oni robią , myślą i czują... a co najważniejsze to zaczynam ich zupełnie inaczej postrzegać. W tym co teraz widzę, jest więcej zrozumienia niż oceny, jest więcej mnie niż mojego ego... więc reasumując... polecam pracę ze sponsorem... w moim przypadku był to strzał w dziesiątkę, najlepsza decyzja w moim życiu.
Mój syn jest aowcem pełną gęba... nie pije i nie jest już taki jak kiedyś... kwitnie w oczach
... a Alan ? hmm.... dokładnie w nowy rok zostawiłem go ponownie... ale tym razem byłem bardziej konsekwentny. Po kilku tygodniach szamotaniny i próbach rzucenia mnie na kolana, zrezygnował... kilka dni temu przyznał ze jest alkoholikiem i postanowił zmienić swoje życie... dzisiaj poprosił mnie bym poszedł z nim na mityng... idę.
Ale tym razem nie dam się wciągnąć... i tak mam dzięki temu że robię program i mam wsparcie ze strony przyjaciół; Boga, sponsora , rodziny i innych alkoholików.
pozdrawiam Was wszystkich... pogody ducha życzę i postaram się jeszcze napisać coś więcej wkrótce...
|
|
|