To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Witajcie

greeneyes - Śro Paź 06, 2010 07:35
Temat postu: Witaj :)))
Witaj Robercie, życzę Ci z całego serca powodzenia. Jak straszna, podstępna i krzywdząca jest to choroba....to ja wiem, bo jestem uzależniona, DDA i współuzależniona. Pracuję nad sobą cały czas, terapia odwykowa, grupy,mitingi, spotkania indywidualne....i wiesz co? Chce mi żyć, jestem zadowolona i wdzięczna Bogu za każdy trzeźwy dzień.
Życzę Ci pogody ducha, odwagi i mądrości :)

robert75 - Śro Paź 27, 2010 12:48

Witajcie, muszę się troszkę pochwalić. Dzisiaj mija równy miesiąc w drodze ku mojej trzeżwosci <mp3> . Odwiedzam Was codziennie i śmiało mogę napisać, że też w jakiejś mierze jesteście współtwórcami mojego sukcesu. Kiedy czytam Wasze historie zadaję sobie pytanie dlaczego mi ma się nie udać? I codziennie rano powtarzam sobie to samo CZESC ROBERT DZISIAJ NIE PIJĘ. Dziękuję Wam za to, że jestescie :lol:
kajadda - Śro Paź 27, 2010 12:50

robert75, brawo tak trzymaj :-) miesiąc potem dwa potem pół roku potem rok..... :mrgreen:
jarox48 - Śro Paź 27, 2010 12:59

Witaj ROBERCIE <czesc>

Gratuluje Ci i ja........miesiac to juz duzy krok.....dalej to juz tylko chciec byc trzezwym i podjac wyzwanie.....a tak na marginesie to jak juz zagladasz to chociaz napisz ze dwa zdania co u Ciebie.....napisz tez male co nieco jak Ci te trzezwienie idzie.....co robisz zeby utrzymac trzezwosc.....

Pozdrawiam

Jarek alkoholik

Mariusz - Śro Paź 27, 2010 13:30

robert75 napisał/a:
Dzisiaj mija równy miesiąc w drodze ku mojej trzeżwosci <mp3>

Tak trzymaj Robercie, to dobra droga, gratuluje <czesc>

Franiu - Śro Paź 27, 2010 14:09

robert75,
gratuluję wytrwaści,rób wszystko aby tego nie zaprzepaścić,

jacek78 - Śro Paź 27, 2010 20:42

robert75 napisał/a:
Kiedy czytam Wasze historie zadaję sobie pytanie dlaczego mi ma się nie udać? I codziennie rano powtarzam sobie to samo CZESC ROBERT DZISIAJ NIE PIJĘ.

I jak widac dzięki temu zadawanemu pytaniu i w dużej mierze też słowa jakie wypowiadasz codziennie rano jak zaczynasz dzień , można jasno powiedziec że to jest pomoc dla Ciebie i odpowiedż na pytanie że Ja faktycznie też moge nie pić :mrgreen:
Także życze kolejnych 24h trzeźowści <czesc>

dorota - Śro Paź 27, 2010 21:10

Drogi Robercie i ja również dołączam się do gratulacji, miesiąc to dobry początek. Oby tak dalej. <czesc>
dora - Śro Paź 27, 2010 21:27

Robercie <czesc>

Trzymaj sie z nami a daleko zajdziesz :-P

Gratuluje :lol:

Franiu - Śro Paź 27, 2010 21:35

dora napisał/a:
Trzymaj sie z nami a daleko zajdziesz

już nie kuś Roberta Bydgoszczą, :-P

dora - Śro Paź 27, 2010 21:37

To On z Bydoszczy jest, hmmm <smiech>
Mietek - Pią Paź 29, 2010 17:17

Trzymaj tak, a i z nami też, a na pewno wszystko się będzie układało pozytywnie.

Trzymaj się <czesc>

Norbi - Pią Paź 29, 2010 18:39

Witaj Robert na forum <czesc> Pogody Ducha od ucha do ucha :-D życzę.
Mietek - Pią Paź 29, 2010 21:22

Norbi,

A ty co tak rzadko pisujesz ;-)

Robert, Norbi, <czesc>

Norbi - Pią Paź 29, 2010 21:49

Mietek nie sposób wszędzie być ,wiele czasu poświęcam na moderowanie i administracje innego forum alkoholowego.Wpadam tu od czasu do czasu. :-D