Jestem tu nowa/nowy - Witajcie
Halinka - Wto Sie 31, 2010 18:23
Afia napisał/a: | Pozdrawiam wszystkich "zazdrośników" |
Ha,ha ja będę odpoczywać całą zimę.
jarox48 - Wto Sie 31, 2010 21:18
Witaj Aniu
osobiscie wcale Ci nie zazdroszcze ................ja w tym roku mialem wiecej wolnego niz dzieci wakacji .................troche licho tylko placili za te wolne. ...............
ale calkiem bez zazdrosci...............wybral bym sie z checia razem z toba na te narty ..........moze na starosc nauczyl bym sie wkoncu jazdy na nartach............
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Afia - Śro Wrz 01, 2010 21:06
Cytat: | ale calkiem bez zazdrosci...............wybral bym sie z checia razem z toba na te narty ..........moze na starosc nauczyl bym sie wkoncu jazdy na nartach............ |
Bardzo mi miło, Jarku :) Cóż, wszystko jest możliwe, wystarczy, że jesteśmy trzeźwi, a co rusz otwierają się nowe możliwości. Noo, przynajmniej u mnie Ja też dopiero się jeździć uczę
Cytat: | wzięłaś sobie wykaz mitingów z okolic gdzie jedziesz? |
Halinko, przepraszam ale gdzieś mi się to Twoje pytanie zgubiło A odpowiem chętnie - wykaz mam zawsze przy sobie. Co prawda nie wybrałam się na mityng na urlopie, ale poszłabym, gdybym się nieciekawie poczuła. Oczywiście mam też parę telefonów, więc myślę że nie jest źle I stale pracuję nad tym, by było jeszcze lepiej
Pozdrawiam serdecznie,
Ania
Mietek - Śro Wrz 01, 2010 21:11
Afia napisał/a: | I stale pracuję nad tym, by było jeszcze lepiej |
Jednym zdaniem więc, cosik jak u mnie
Ania
jarox48 - Śro Wrz 01, 2010 23:35
Aniu trzymam Cie za slowo............dobrej nocy ............
Jarek alkoholik
Halinka - Czw Wrz 02, 2010 20:58
Cytat: | I stale pracuję nad tym, by było jeszcze lepiej |
Widzę to obserwując Twoje postępy.Idzie ku lepszemu
Felicja - Pią Wrz 03, 2010 09:38
Witaj Afio!!!
Kedolv - Pon Wrz 06, 2010 00:56
Również witam ciepło. Ja też boso choć ciągle w ostrogach. Przepraszam, że się odezwałem, takie mam obyczaje.
Afia - Pon Wrz 06, 2010 23:26
Felicja, Kedolv,
witajcie
Pozdrawiam,
Ania
Felicja - Śro Wrz 08, 2010 19:27
Co u Ciebie słychać?
Afia - Czw Wrz 09, 2010 22:37
Felicja napisał/a: | Co u Ciebie słychać? |
W miarę ok, dziękuję.
Żyję. Nie piję, choć dziś piłam we śnie
Dziś dzień terapii - dowiedziałam się nowych, ciekawych rzeczy. Np. że jeśli po płaczu boli mnie głowa (a zawsze mnie boli) to znaczy że to była stłumiona złość (od zawsze tak mam że jak się zdenerwuję to ryczę, nie panuję nad tym niestety i nie umiem inaczej, co dodatkowo doprowadza mnie do wściekłości na samą siebie). No ale wiedza kluczem do sukcesu, jak to już wiem, to dostałam radę, co robić, i będę ćwiczyć...
No to tak w skrócie co u mnie - generalnie powolutku ma się ku lepszemu
Pozdrawiam serdecznie,
Ania
guciu - Czw Wrz 09, 2010 22:46
Afia,
jarox48 - Pią Wrz 10, 2010 06:02
Witaj Aniu
Afia napisał/a: | generalnie powolutku ma się ku lepszemu
|
Bardzo mnie ciesza takie slowa..............zycze Ci aby cale Twe zycie zawsze kroczylo ku lepszemu...........
Pozdarwiam
Jarek alkoholik
dora - Pią Wrz 10, 2010 21:59
Afia napisał/a: | od zawsze tak mam że jak się zdenerwuję to ryczę, |
Ja tez...ale generalnie uwazam to za dobry objaw...daje upust emocjom
Pozdrowka
Mietek - Pią Wrz 10, 2010 22:53
Afia napisał/a: | dostałam radę, co robić, i będę ćwiczyć... |
Trening czyni mistrza Afia napisał/a: | generalnie powolutku ma się ku lepszemu |
To się cieszę i powodzenia życzę
|
|
|