Opowiedz nam swoją historie - Jagna witam. Może teraz się uda.
jacek78 - Nie Cze 27, 2010 22:41
jagna,
Czesć Jagna Jacek alkoholik
jagna - Pon Cze 28, 2010 09:35
Witam ponownie.dziękuję za ciepłe przyjęcie.Wszystkim.Wczoraj jak desperacko próbowałam coś napisać i nie wychodziło, to nie dlatego,że byłam pijana.Poczytałam trochę i zorientowałam się,że nie tylko ja mam ten problem.Balagan też się tu gubił.Jeszcze wciąż nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu?I ta buźka przy moim niku!!!Co prawda w pełni odzwierciedla mój nastrój ale wstawiłam go przypadkiem.Może nie jest ze mną tak tragicznie jak to sobie wyobrażam.Czytałam Wasze historie-nie wszystkie.Ręce mi się trzęsą.Ale spróbuję jeszcze raz.Chcę dziś nie pić.Pozdrawiam
dora - Pon Cze 28, 2010 09:38
jagna napisał/a: | Ale spróbuję jeszcze raz.Chcę dziś nie pić. |
Tego sie trzymaj Dasz rade, bo coz warte jest pijane zycie
Namibia - Pon Cze 28, 2010 09:38
Cześć Jagna,
jesteśmy w tym samym bagnie, nie wytrzymywałam 4 dni bez alko, ostatnim razem udało się 10, ale po tych 10 jak popłynęłam...to szkoda gadać. Teraz jest 8 dzień i boję się co będzie dalej, ale powtarzam sobie "dzisiaj nie piję" i staram się w tym trwać, spróbuj również. Nie jest lekko. Staraj się ze wszystkich stron nastrajać pozytywnie to bardzo pomaga. Przede wszystkim musisz zadać sobie pytanie dlaczego pijesz.
Pozdrawiam serdecznie i życzę 24 bez %
bacha - Pon Cze 28, 2010 09:39
jagna napisał/a: | .Chcę dziś nie pić.Pozdrawiam |
Witaj Jagna
Trzymam kciuki i wytrwałości zycze .
Mariusz - Pon Cze 28, 2010 15:33
jagna napisał/a: | Chcę dziś nie pić. |
I trzymaj tak, ja jak zaczynałem Swoją drogę ku trzeźwości to też tak miałem i do dziś trzymać się chce tej myśli.
Więc dziś nie pije, czytaj o chorobie, pytaj ucz się, szukaj pomocy i dalej chcij, a szczególnie wtedy, gdy chcieć się nie chce i sił brak.
Początki bywają znośne, nie znośne, trudne i bardzo trudne, ale to tylko początek, dbaj o Siebie.
Pozdrawiam
jagna - Pon Cze 28, 2010 16:10
I trzymam się od rana.Nawet śniadanie zjadłam-co prawda godzinę temu,ale zjadłam.I trochę tu poczytałam.I uspokoiłam się trochę.Myślałam,że tylko ja mam taki problem ze znalezieniem AA.A tu się okazuje,że inni też szukają.
jagna - Pon Cze 28, 2010 16:13
I dzięki,że odpowiadacie-to ważne
Franiu - Pon Cze 28, 2010 16:15
jagna,
podaj mi na pw gdzie mieszkasz a znajdziemy dla Ciebie mityngi,
Norbi - Pon Cze 28, 2010 16:31
Witaj Jagna
jagna - Pon Cze 28, 2010 16:43
Co to jest pw ?Mieszkam w okolicy Ostrów Mazowiecka.Mam już wykaz mitingów z internetu-sama zdołałam wydrukować-chociaż dla mnie to było trudne.Chodzi o to,że pani z centrum pomocy źle mnie poinformowała i przejechałam się na darmo.I znów zostałam sama.Ale dobrze-przy okazji Was tu znalazłam
jagna - Pon Cze 28, 2010 16:46
ja bardzo kiepsko obsłoguję komputer.
kajadda - Pon Cze 28, 2010 16:50
pw to prywatna wiadomość kazdy ma na swoim pasku ponizedj.... jest profil .... pw..... email.... naciskasz co chcesz napisać....
kajadda - Pon Cze 28, 2010 17:25
zapomniałam dodać że naciskasz na pasku użytkownika do którego chcesz napisać... a jak odpowie to całkiem u góry pod tematem nie piję wyswietli Ci się na czerwono masz nową wiadomość...
jagna - Pon Cze 28, 2010 18:03
dziękuję za podpowiedzi.muszę jeszcze nad tym popracować
|
|
|