Jestem tu nowa/nowy - KEDOLV - NIE CAŁE ZŁO INACZEJ
Kedolv - Śro Sie 11, 2010 15:32
Felicja napisał/a: | Co słychać? Czemu się nie odzywasz? |
Bo mi wstyd, że znowu dałem ciała i ciągle daję. Lato jest gorące a piwo zimne. Muszę się najpierw wyprostować, żeby tu wrócić z twarzą. Dzięki za pamięć i troskę. Ciepło pozdrawiam.
Mariusz - Śro Sie 11, 2010 22:26
Kedolv napisał/a: | Muszę się najpierw wyprostować, żeby tu wrócić z twarzą |
Pamiętaj o tym, że twarz to ty masz taką samą jak my wszyscy.
Przyjdzie czas, teorie masz w małym palcu, jak będziesz tylko chciał to będziesz żył.
Pozdrawiam
kukuś - Czw Sie 12, 2010 17:32
Kedolv,
a ja tak bardzo lubiłam czytać Twoje mądre wypowiedzi, i teraz będzie mi Ciebie brakowało baaaardzo....!
Nie czekaj , aż nadejdzie czas tylko wracaj do nas już , proszę
kukuś - Czw Sie 12, 2010 17:34
zapomniałam napisać , że jesteś mi potrzebny
Halinka - Czw Sie 12, 2010 20:39
Mariusz napisał/a: | teorie masz w małym palcu, |
To trochę za mało,żeby przestać pić
dziadziunio - Czw Sie 12, 2010 21:15
Nie zauważyłem, przepraszam...
Witaj
i wracaj natychmiast...jesteś i mi bardzo potrzebny
bodziu - Czw Sie 12, 2010 22:50
Mariusz napisał/a: | Pamiętaj o tym, że twarz to ty masz taką samą jak my wszyscy. |
Święta prawda ..."wczoraj on...dzisiaj ona ...jutro może być każdy ...ja, ty , on, ona"
Kedolv, trzymaj się i wracaj do nas.
Felicja - Nie Sie 22, 2010 12:39
Kedlov, wróciłam z wakacji i co za niespodzianka, nie zapomniałeś o forum
Cieszę się, że tak się stało. Wracaj ponownie. Jesteś tutaj potrzebny. Jesteś mi potrzebny.
Serdeczności
Kedolv - Pią Sie 27, 2010 23:44
Dzięki Wszystkim.
dora - Sob Sie 28, 2010 11:09
Kedolv wracaj tu do nas i pisz co u Ciebie
Halinka - Sob Sie 28, 2010 20:19
Kedolv napisał/a: | Dzięki Wszystkim. |
Tylko tyle i nic o sobie ?
Felicja - Sob Sie 28, 2010 22:11
Napisz co słychać?
Kedolv - Nie Sie 29, 2010 01:18
dora napisał/a: | Kedolv wracaj tu do nas i pisz co u Ciebie |
Halinka napisał/a: | Kedolv napisał/a: | Dzięki Wszystkim. |
Tylko tyle i nic o sobie ? |
Felicja napisał/a: | Napisz co słychać? |
Nie ma o czym pisać, kochane dziewczyny, ciągle daję ciała lub raczej dodaję, bo mi bebech od tego browca powiększył się nieprzyzwoicie choć ostatnio nieco mniej bo dużo pracy było a już tak mam, że praca i piwo u mnie NA OGÓŁ się wyklucza wzajemnie tzn. w pracy go nie ma ale po pracy to inna bajka jak się schodzi na rzęsach z planu po 12 godzinach zasuwy. Nie mam się więc czym chwalić a nie potrafię udawać świętoszka. Chyba, że ktoś uzna za godne podziwu, że nie robię ciągów lecz dla mnie to żadne osiągnięcie. Jestem sobą rozczarowany i niespecjalnie jest mi z tym dobrze, tym bardziej wśród ludzi z niekiedy imponującą abstynencją. Dzięki Wam Wszystkim gorąco, że po prostu jesteście - może mi to kiedyś pomoże przeczołgać się na Waszą stronę.
Kedolv - Nie Sie 29, 2010 01:19
Raz jeszcze Wszystkim dzięki serdeczne.
Mietek - Nie Sie 29, 2010 09:18
Kedolv napisał/a: | Nie ma o czym pisać, kochane dziewczyny, ciągle daję ciała lub raczej dodaję |
Włodek, a może spróbował byś przestać się mazgolić, wydobył z siebie trochę tego dobrego Kedolva, żeby przytłumił trochę tego złego i hajda do przodu. Kedolv napisał/a: | to inna bajka jak się schodzi na rzęsach z planu po 12 godzinach zasuwy. |
Stary ja tę bajkę doskonale znam. Też do swojej jałmużny poborami zwaną muszę dorobić żeby przeżyć. Często jest tak że wstaję rano o 5,30 jednego dnia, a kładę się spać o 23 następnego dnia. A jednak nie sięgam, po drodze nawet mityng zaliczam i pcham tą swoją dotychczasową trzeźwość do przodu. Raz pod górkę, raz z górki, często po równym, ale się nie poddaję, mimo iż ostatnimi czasy problemów i to dość powaznych mam sporo.
Wierzę że i Ty dasz radę.
Trzymaj się
|
|
|