Opowiedz nam swoją historie - Wita Was Jarox48
guciu - Wto Cze 15, 2010 16:39
kajadda napisał/a: | .... no chyba że tu jest jakiś nie człek... ...przyznać się |
... jam jest Truteń ...
... a przy okazji ...
... witaj jarox48, ... dobrze Kolego, że jesteś tu, gdzie jesteś ...
... pozdrófki dla wsiech ... Gutek, co to alkohol pił nałogowo
kajadda - Wto Cze 15, 2010 16:41
guciu napisał/a: | ... jam jest Truteń ... | .... wiedziałam
jarox48 - Wto Cze 15, 2010 20:02
Wlasnie wrocilem z mitingu,ale wrazeniami podziele sie z Wami potem bo musze jeszcze jechac zrobic jakies zakupy na obiado kolacje dla syna.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
ALKOHOLIK JAREK
Mietek - Śro Cze 16, 2010 00:23
jarox48 napisał/a: | musze jeszcze jechac zrobic jakies zakupy na obiado kolacje dla syna. |
Albo czegoś nie doczytałem, albo przegapiłem
Rozumiem jednak że mieszkasz razem z synem sam
Pytam dlatego, iż sam w pewnym okresie czasu pozostałem samotnym ojcem.
jarox48 - Śro Cze 16, 2010 00:50
MIETKU chcac o sobie wszystko napisac musialbym przesiedziec na forum ze dwa dni.
Moja sytuacja jest obecnie bardzo pogmatwana.Ja pracuje i mieszkam na Czechach,z tym ze w tej chwili jestem na L4,OCZYWISCIE Z POWODU ALKOHOLU.
Moja"zona " pracuje w Holandi i bardzo zadko sie widzimy a co najgorsze nawet nie chce rozmawiac ze mna telefonicznie a oile juz, to rozmowy koncza sie niedomowieniami.
Moj starszy syn konczy licencjat w Zielonej Gorze,i tam tez mieszka.
Najmlodszy natomiast pozostal w domu sam-oczywiscie jest pelnoletni ma 20 lat.
Takze widzisz MIETKU,ze sytuacja naszej rodziny jest strasznie pogmatwana.
DZIEKI MIETKU ZA ZAINTERESOWANIE
POZDRAWIAM
Mietek - Śro Cze 16, 2010 01:00
jarox48 napisał/a: | MIETKU chcac o sobie wszystko napisac musialbym przesiedziec na forum ze dwa dni. |
Nie przejmuj się, nie wiem czy książka z moim piciorysem przez dwa tygodnie doczekałaby się zakończenia
jarox48 - Śro Cze 16, 2010 05:40 Temat postu: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH I znow mamy nowy sloneczny dzien bez%..............
ZYCZE WAM WSZYSTKIM NASTEPNEGO DNIA W TRZEZWOSCI.
Kocham Was wszystkich za to ze moge byc z wami.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH TYCH KTORYCH JUZ ZNAM I TYCH KTORYCH MAM NADZIEJE NIEBAWEM POZNAM
Franiu - Śro Cze 16, 2010 06:25
jarox48,
dziś nie piję,
Mariusz - Śro Cze 16, 2010 08:12
jarox48 napisał/a: | Kocham Was wszystkich za to ze moge byc z wami |
Czytając miedzy wierszami, odnajdujesz Siebie, teraz tylko zrób wszystko by już nie zawrócić.
Trzymaj się Swojej trzeźwości Jarox48
jacek78 - Śro Cze 16, 2010 11:40
jarox48 napisał/a: | I znow mamy nowy sloneczny dzien bez%.............. |
U mnie słoneczny nie za bardzo , ale bez %
pozdrawiam
dora - Śro Cze 16, 2010 17:28
Mietek napisał/a: | Albo czegoś nie doczytałem, albo przegapiłem |
jarox48 napisał/a: | zakupy na obiado kolacje dla syna. |
Ja naliczylam, ze masz trzech synow? ale tak jak Mieciu moze nie doczytalam
jarox48 - Śro Cze 16, 2010 20:32
Witam wszystkich i dzieki za pozdrowienia.
Dzisiaj dzien minal mi w szalenczym tempie, najpierw rano posiedzialem troche na forum.
Potem szybkie sprzatanie domu,zakupy,obiad dla syna i jego dziewczyny,no a potem wyczekiwany miting.
MOWIE WAM BYLO BOMBOWO.
Ci ludzie podobaja mi sie coraz bardziej.
Jest z kim porozmawiac, nikt sie ze mnie nie wysmiewa.Nikt sie na demna nie uzala.
Kazdy traktuje kazdego jak najblizsza rodzine.
Moje problemy sa i ich problemami.Kazdy potrafi wyciagnac pomocna dlon i cos doradzic.
To tak jak tutaj z Wami tylko tam jest real.
Gdybym w latach mojej abstynencji mial kontakt zWami i ze spolecznoscia AA,to moje zycie napewno wygladalo by o niebo lepiej.
DZIEKUJE WAM ZA WAS WSZYSTKICH
POZDROWIENIA JAREK
Mietek - Śro Cze 16, 2010 20:39
jarox48 napisał/a: | Gdybym w latach mojej abstynencji mial kontakt zWami i ze spolecznoscia AA,to moje zycie napewno wygladalo by o niebo lepiej. |
Widzisz Jarku, u nałoga tak jest. Wszystko musi nastąpić w swoim czasie.
Gdybym zaczął trzeźwieć od razu kiedy dowiedziałem się o Wspólnocie AA, byłbym w tym temacie o 3 lata starszy.
Dziś już nie gdybam, uważam że i tak dobrze, że w ogóle się obudziłem, przestałem pić i trzeźwieję. A że trzy lata później, widocznie nie dość skutecznie wtedy doświadczyłem alkoholowych porażek.
Halinka - Śro Cze 16, 2010 20:47
jarox48 napisał/a: | Gdybym w latach mojej abstynencji mial kontakt zWami i ze spolecznoscia AA,to moje zycie napewno wygladalo by o niebo lepiej. |
Nie gdybaj, bo przeszłości już nie zmienisz,( a możesz tylko wpaść w przygnębienie) masz wpływ na to co tu i teraz i tego się trzymaj.Dzisiaj nie piję.
Dobrze,że podobał Ci się miting, atmosfera i ludzie, bo to będzie od dzisiaj Twoja najbliższa rodzina, jeżeli będziesz chciał trzeźwieć.
jarox48 - Śro Cze 16, 2010 20:56
DZIEKI WAM ZA WSPARCIE
Wyobrazcie sobie ze nawet dwa razy sie wypowiadalem
moze troche niemrawo ale czulem jakas wiez z nimi
|
|
|