Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
Floe - Nie Kwi 04, 2010 22:30
No a ponieważ posługuję się pokrętnym stylem - zgodnym z moim myśleniem na skróty:
Czuj się dobrze i niczym się nie martw.
Może ty jeszcze nie wiesz - jak i wielu innych - że czasami nasze własne towarzystwo jest cudowne. Jest lepsze niż narzucone towarzystwo stolikowo-rodzinne.
I że lubimy być sami ze sobą. I to całkiem bez promili.
No to teraz na film lecę. Bo mam płyty zaległe.
Serdecznie pozdrawiam, Kaju.
Hej
kukuś - Nie Kwi 04, 2010 23:04
kajadda napisał/a: | . i pomimo moich małych wyrzutów sumienia zaczyna mi sie to podobać.... |
a wiesz , że mnie też i to nawet baaardzo
guciu - Pon Kwi 05, 2010 07:56
Flo napisał/a: | po prostu można olać te tradycje, te wzniosłości... |
... muzyka dla moich uszu ...
... ja wczoraj usłyszałem, niby to żartem, niby serio, że po przeprowadzce do Łodzi miałem spoważnieć ... a tu lipa ... podobno jeszcze bardziej świrnięty jestem ...
... a żeby tego było mało ... dobrze mi z tym ... bardzo dobrze ...
... bo świat kolorowy jest, a ja jestem od tego, aby chłonąć te kolory ...
... pozdrawiam ... Gustawo Błękito ...
Floe - Pon Kwi 05, 2010 09:09
Bywają tacy, którzy straszą alkoholika świętami.
Że niby "zapijemy".
A to nie jest prawda.
Nie wiem, czy też tak mieliście - w czasach rozkwitu mojego nałogu bałam się świąt wszelkich, bo zawsze był alkohol... a ja przecie nie odmawiałam, wręcz przeciwnie - piłam i zachęcałam innych swoim przykładem. Planowałam sobie: "Tym razem nie upiję się, zero kaca" - a wiecie, ze to jest zadanie dla osoby uzależnionej niewykonalne. Nic dziwnego, ze bałam się świątecznych uroczystości. Teraz już się nie boję.
Hej, Guciu!
Od kiedy dowiedziałam się, że zamieszkałeś w moim osobistym mieście , złapałam się na przyglądaniu mężczyznom młodszym ode mnie i podobnym do Gucia z fotek forowych.
Miasto Łódź poniekąd lubię bardzo, ale pogardzam trochę brudem oraz pijaństwem co poniektórych jego mieszkańców.
Ze wszystkich miast na świecie (a znam ich nie tak znów wiele) najbardziej podoba mi się Praga. Nie znam sposobu, żeby tam się wyprowadzić. Chociaż "nigdy nie mów nigdy"
Pozdrowienia dyngusowe dla całej naszej miłej gromadki
Franiu - Pon Kwi 05, 2010 09:47
Flo, Flo napisał/a: | najbardziej podoba mi się Praga. Nie znam sposobu, żeby tam się wyprowadzić. |
Marzenia się spełniają,jeśli tak bardzo się chce,trzeba im troszeczkę pomóc,
pozdrawiam,
dora - Pon Kwi 05, 2010 10:58
kajadda napisał/a: | pomimo moich małych wyrzutów sumienia zaczyna mi sie to podobać.... |
Mnie tez sie ''to'' podoba...tylko wyrzuty sumienia trzeba schowac w kieszen ...
A bedzie jeszcze fajniej...
dora - Pon Kwi 05, 2010 11:14
kajadda napisał/a: | zaczynam się powolutku szanować.... |
Bo tak to jest :?:jak maja nas szanowac inni...skoro my sami mamy z tym problem
kajadda napisał/a: | a byłoby lepiej gdyby miał się mną kto opiekować.... |
Tez mi tego brakuje...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
guciu - Pon Kwi 05, 2010 20:35
Flo napisał/a: |
Hej, Guciu!
Od kiedy dowiedziałam się, że zamieszkałeś w moim osobistym mieście , złapałam się na przyglądaniu mężczyznom młodszym ode mnie i podobnym do Gucia z fotek forowych.
|
... wklej swoją fotkę, to też Cię zacznę szukać ... kto wie ? ... może już się spotkaliśmy
... pozdrawiam ... Gutek ...
Halinka - Pon Kwi 05, 2010 20:37
kajadda napisał/a: | . Fajnie jest być takim niemowlakiem... |
Fajnie i fajnie jest też dorosnąć ,stanąć na własnych nogach i odpowiadać za samego siebie.
guciu - Pon Kwi 05, 2010 20:44
kajadda napisał/a: | Fajnie jest być takim niemowlakiem.... ... Pozdrawiam świątecznie i mokro.... |
... tia ... dziecioczki zwane niemowlakami, czasami miewają mokro ...
guciu - Wto Kwi 06, 2010 17:54
kajadda napisał/a: | tylko bym leżała |
... więc leż ... obyś Szonko tylko odleżyn nie dostała ... a cała reszta, nieważną się staje ...
... buziak ... Gutek ...
Mietek - Wto Kwi 06, 2010 18:06
kajadda napisał/a: | kupie sobie materac przeciwodleżynowy |
Szkoda pieniędzy, masażowy tylko 50 zł. droższy.
Choć z drugiej strony, do masażu to druga osoba lepsza
Kajka
Wesus - Śro Kwi 07, 2010 16:18
Kaju, pewnie nikt nie jest wiecznie ogarnięty błogim spokojem. Ciesz się z tego co dobre, a co będzie jutro, dowiesz się jutro
pozdrawiam W
kukuś - Śro Kwi 07, 2010 16:41
Kajku , nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy........długo na taki Twój spokój i radość czekałam . Fajnie jest tak jak teraz co ?
Korzystaj z tych chwil ile wlezie , a o jutrze nie myśl , bo po co .
dora - Śro Kwi 07, 2010 18:25
kajadda napisał/a: | na tą chwilę zarażam wszystkich tym moim spokojem i sie nim upajam |
Czuje sie juz zarazona
Pielegnuj takie chwile
|
|
|