Opowiedz nam swoją historie - Jagna witam. Może teraz się uda.
Mietek - Sob Sie 28, 2010 21:05
jagna napisał/a: | Się nie rozpisuję ale śledzę... |
To może umów się z córką żeby Częściej dopuściła Cię do kompa, cobyś więcej mogła napisać
Z doskoku jednak trzeźwieć się raczej nie da
dla Cię
jagna - Pon Sie 30, 2010 02:24
Mietek napisał/a: | To może umów się z córką żeby Częściej dopuściła Cię do kompa, cobyś więcej mogła napisać |
a to już nie o to chodzi,poszłam za waszymi podpowiedziami i więcej do realu.Nie ma to jak kontakt z człowiekiem. A,że z czasem u mnie naprawdę krucho,to tak tutaj zaglądam jak mogę.No albo jak do spania jeszcze nie czuję powołania.To zawsze lepsze jak wychlać 2 litry piwa.A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności.Spróbuję bez medykamentów. A co do mityngów ,to ,,jak nie chce ci się iść na mityng,to biegnij'' (w miarę rozsądku,wczoraj za przekroczenie prędkości naliczyli mi 300-400 zł mandatu i 8 pnk. karnych. Skończyło się na pouczeniu ale to też mi dało dużo do myślenia) W każdym razie we wspólnocie aa dobrze się czuję.
Idę spać.
jarox48 - Pon Sie 30, 2010 14:30
Witaj Jagus
Tos ty jest pirat drogowy .....................widze ze przez tydzien mojej nieobecnosci troche sie pozmienialo w Twoim zyciu
Powodzenia i tak trzymaj
Jarek alkoholik
Halinka - Pon Sie 30, 2010 19:57
jagna napisał/a: | A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności. |
Koniecznie, bo godzina, o której to piszesz toć to środek nocy.
Mietek - Pon Sie 30, 2010 21:52
jagna napisał/a: | A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności |
No tak 2.24 to nawet dość przyzwoita pora
Dziewczyno o tej porze to ja już trzeci raz na drugi bok się przewracam
Wyjątek stanowią nocki w pracy. jagna napisał/a: | poszłam za waszymi podpowiedziami i więcej do realu.Nie ma to jak kontakt z człowiekiem |
Nioo, pod tym względem to się z Tobą całkowicie zgadzam
Trzymaj się
jagna - Pią Wrz 10, 2010 09:59
Długo tu nie zaglądałam. Witam w swoim temacie
Jakoś tak z ,,doła'' nie mogę wyleźć. Parę rzeczy zrobiłam żeby sobie nastrój poprawić ale i tak jest mi jakoś ciężko. Przyszła mi jeszcze jedna myśl do głowy.....
,,Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami.......''
...nie piję już jakieś 72 dni ....żadna to rocznica,bo nie o to tu chodzi....ale się cieszę
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów gorąco
Franiu - Pią Wrz 10, 2010 10:20
jagna,
Moje gratulacje,tak trzymaj
jacek78 - Pią Wrz 10, 2010 12:47
jagna napisał/a: | ...nie piję już jakieś 72 dni ....żadna to rocznica,bo nie o to tu chodzi....ale się cieszę |
Myśle że jest sie z czego cieszyć Dla Ciebie napewno jest to ważne i masz z czego być z siebie dumna
pozdrawiam
jarox48 - Pią Wrz 10, 2010 13:05
Jagus gratki
jestesmy w zasadzie "rownolatkami".................ja tez trzezwieje od czerwca tego roku..............
i powiem Ci ze kazde 24godz. bez% bardzo mnie ciesza .................zycze Ci powodzenia w dalszym trzezwieniu................
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Felicja - Pią Wrz 10, 2010 19:47
jagna napisał/a: | Jakoś tak z ,,doła'' nie mogę wyleźć. |
Trzymaj się, o dołkach na grupie pogadaj, może tam coś wyjdzie, albo u terapeuty. Może coś w tym dołku chowasz?
Felicja - Pią Wrz 10, 2010 19:48
A i oczywiście cieszę się z Twoich osiągnięć
dora - Pią Wrz 10, 2010 22:04
jagna napisał/a: | .nie piję już jakieś 72 dni |
Oby tak dalej...
Pozdrowka
Mietek - Pią Wrz 10, 2010 23:14
jagna napisał/a: | jest mi jakoś ciężko. |
Jaguś, nie zawsze musi być lekko. Ważne żeby umiec te cięższe chwile przetrzymać.
Nie piszesz czego, czy jakich emocji ten dół dotyczy, więc nie jestem za mocno w stanie Ci pomóc. Jednak od tego jest też mityng, żeby o problemie powiedzieć, potem posłuchac doświadczeń, a następnie wybrać to co dla mnie najlepszym sie wydaje i problem rozwiązać. Wtedy już do górki nie daleko
Trzym się
jagna - Nie Wrz 12, 2010 19:56
Dzieci chore, ja chora....ot i cały dół....Dobrze, że mam tą terapię. Pierwsze efekty już mam (za dużo by opowiadać). Mityng tylko raz w tygodniu Ale pracuję nad tym żeby częściej. Zasypiam lepiej-bez medykamentów
trzymam się
Dzięki wszystkim Pozdrawiam
Halinka - Pon Wrz 13, 2010 20:38
jagna napisał/a: | Zasypiam lepiej-bez medykamentów |
To już wielkie zwycięstwo
A choroba jak przyszła tak i odejdzie i Ty jej w tym pomożesz.
|
|
|