To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Jagna witam. Może teraz się uda.

Mietek - Sob Sie 28, 2010 21:05

jagna napisał/a:
Się nie rozpisuję ale śledzę...

To może umów się z córką żeby Częściej dopuściła Cię do kompa, cobyś więcej mogła napisać :-D
Z doskoku jednak trzeźwieć się raczej nie da ;-)

<cmok> dla Cię

jagna - Pon Sie 30, 2010 02:24

Mietek napisał/a:
To może umów się z córką żeby Częściej dopuściła Cię do kompa, cobyś więcej mogła napisać :-D

a to już nie o to chodzi,poszłam za waszymi podpowiedziami i więcej do realu.Nie ma to jak kontakt z człowiekiem. A,że z czasem u mnie naprawdę krucho,to tak tutaj zaglądam jak mogę.No albo jak do spania jeszcze nie czuję powołania.To zawsze lepsze jak wychlać 2 litry piwa.A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności.Spróbuję bez medykamentów. A co do mityngów ,to ,,jak nie chce ci się iść na mityng,to biegnij'' :mrgreen: (w miarę rozsądku,wczoraj za przekroczenie prędkości naliczyli mi 300-400 zł mandatu i 8 pnk. karnych. Skończyło się na pouczeniu ale to też mi dało dużo do myślenia) W każdym razie we wspólnocie aa dobrze się czuję.
Idę spać. <cmok>

jarox48 - Pon Sie 30, 2010 14:30

Witaj Jagus <czesc>

Tos ty jest pirat drogowy <smiech> .....................widze ze przez tydzien mojej nieobecnosci troche sie pozmienialo w Twoim zyciu <tany>

Powodzenia <czesc> i tak trzymaj >cmok2>

Jarek alkoholik

Halinka - Pon Sie 30, 2010 19:57

jagna napisał/a:
A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności.

Koniecznie, bo godzina, o której to piszesz toć to środek nocy.

Mietek - Pon Sie 30, 2010 21:52

jagna napisał/a:
A zasypianiem o przyzwoitej porze zajmę się w pierwszej kolejności

No tak 2.24 to nawet dość przyzwoita pora :-P
Dziewczyno o tej porze to ja już trzeci raz na drugi bok się przewracam :mrgreen:
Wyjątek stanowią nocki w pracy.
jagna napisał/a:
poszłam za waszymi podpowiedziami i więcej do realu.Nie ma to jak kontakt z człowiekiem

Nioo, pod tym względem to się z Tobą całkowicie zgadzam ;-)
Trzymaj się <cmok>

jagna - Pią Wrz 10, 2010 09:59

Długo tu nie zaglądałam. Witam w swoim temacie <czesc>
Jakoś tak z ,,doła'' nie mogę wyleźć. Parę rzeczy zrobiłam żeby sobie nastrój poprawić ale i tak jest mi jakoś ciężko. Przyszła mi jeszcze jedna myśl do głowy.....
,,Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami.......''
...nie piję już jakieś 72 dni :-D <mp3> ....żadna to rocznica,bo nie o to tu chodzi....ale się cieszę <tany>
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów gorąco <cmok> <cmok> <cmok>

Franiu - Pią Wrz 10, 2010 10:20

jagna,

Moje gratulacje,tak trzymaj <czesc> >cmok2>

jacek78 - Pią Wrz 10, 2010 12:47

jagna napisał/a:
...nie piję już jakieś 72 dni ....żadna to rocznica,bo nie o to tu chodzi....ale się cieszę

Myśle że jest sie z czego cieszyć ;-) Dla Ciebie napewno jest to ważne i masz z czego być z siebie dumna <tany>
pozdrawiam <czesc>

jarox48 - Pią Wrz 10, 2010 13:05

Jagus gratki <czesc>

jestesmy w zasadzie "rownolatkami".................ja tez trzezwieje od czerwca tego roku..............
i powiem Ci ze kazde 24godz. bez% bardzo mnie ciesza <tany> .................zycze Ci powodzenia w dalszym trzezwieniu................

Pozdrawiam <czesc>

Jarek alkoholik >cmok2> >cmok2>

Felicja - Pią Wrz 10, 2010 19:47

jagna napisał/a:
Jakoś tak z ,,doła'' nie mogę wyleźć.

Trzymaj się, o dołkach na grupie pogadaj, może tam coś wyjdzie, albo u terapeuty. Może coś w tym dołku chowasz? ;-)

Felicja - Pią Wrz 10, 2010 19:48

A i oczywiście cieszę się z Twoich osiągnięć <mp3>
dora - Pią Wrz 10, 2010 22:04

jagna napisał/a:
.nie piję już jakieś 72 dni

Oby tak dalej...

Pozdrowka <czesc>

Mietek - Pią Wrz 10, 2010 23:14

jagna napisał/a:
jest mi jakoś ciężko.

Jaguś, nie zawsze musi być lekko. Ważne żeby umiec te cięższe chwile przetrzymać.
Nie piszesz czego, czy jakich emocji ten dół dotyczy, więc nie jestem za mocno w stanie Ci pomóc. Jednak od tego jest też mityng, żeby o problemie powiedzieć, potem posłuchac doświadczeń, a następnie wybrać to co dla mnie najlepszym sie wydaje i problem rozwiązać. Wtedy już do górki nie daleko :-)
Trzym się <cmok>

jagna - Nie Wrz 12, 2010 19:56

Dzieci chore, ja chora....ot i cały dół....Dobrze, że mam tą terapię. Pierwsze efekty już mam (za dużo by opowiadać). Mityng tylko raz w tygodniu :-( Ale pracuję nad tym żeby częściej. Zasypiam lepiej-bez medykamentów :shock:
trzymam się :-)
Dzięki wszystkim <czesc> Pozdrawiam <cmok>

Halinka - Pon Wrz 13, 2010 20:38

jagna napisał/a:
Zasypiam lepiej-bez medykamentów :shock:

To już wielkie zwycięstwo :!:
A choroba jak przyszła tak i odejdzie i Ty jej w tym pomożesz.