To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Alkoholizm prawdziwy cd.....

Franiu - Sob Mar 24, 2012 07:25

dziadziunio,
pozdrawiam <czesc>

dziadziunio - Czw Mar 29, 2012 15:33

Mała choruje..Co pięć godzin czopek i temperatura spada, lecz za następne pięć znowu czterdzieści stopni..Byliśmy wczoraj w szpitalu dostała dwie kroplówki, lecz dziś jest tak jak było wczoraj..Dostała jeszcze rozwolnienia, i jest mi bardzo ciężko...
Teraz śpi jest lepiej a jak wróci partnerka pomyslimy co robić?..Chyba jakaś wirusówka? miałem nadzieję, że ospa...Trzeba coś zrobić...

pozdrawiam ciepło :roll: dziadziunio :roll:

azull - Czw Mar 29, 2012 16:24

Krzysiu, na pewno ten czas minie niebawem i córka się lepiej poczuje. Doskonale rozumiem Twój stan. Chorujące dzieci są takie bezbronne i zdane wyłącznie na naszą pomoc.
Trzymaj się, z Boską pomocą wszystko się ułoży.

Pozdrawiam serdecznie Azull

Mariusz - Czw Mar 29, 2012 17:36

Krzychu, choroby się nie da ominąć, pamiętam jak ja w środku nocy pogotowie wzywałem, miałem stracha, ale wszystko mija.

Trzymaj się

dziadziunio - Pią Mar 30, 2012 22:59

Dziś przeszło już nie budziła się w nocy i rano miała normalną temperaturę..Jadła także chetnie i wszystko co też przyszło jej do głowy..Dostała wysypki więc ma ospę gdyż ta własnie panuje u niej w przedszkolu i pomimo, że już podobno ją przchodziła nie ma w tym niczego dziwnego..A ja byłem pewny, że tylko alkoholizm miewa nawroty ;-) Jest fajna i kumata...kocham ją i kazdego dnia dziekuję bogu za to tylko, że zdążyłem się tego od niej przecież nauczyć...
Ospa trwa dość długo więc i ja przez ten okres czasu będąc z nią w domu czuł sie będę bardziej potrzebny, bardziej spełniony, bardziej na miejscu..
Jak fajnie jest, jak miło jest tylko dlatego, że fajnie i miło jest....
Kur..wa czemu nie widzę tego na codzień...
Franku, Azullo, Mariuszu pozdrawiam Was bardzo serdecznie.. :-D
dobrej nocy :roll: dziadziunio :roll:

Mietek - Pią Mar 30, 2012 23:18

dziadziunio napisał/a:
Ospa trwa dość długo

Cóż, przynajmniej trzy tygodnie z głowy :-| .

Krzychu, przy tym i spacery w obecnym czasie też nie są wskazane.
Mam jednak nadzieję, że i Ty i Fasolka dacie radę.
Ona wspaniałe dziecko, Ty przetrzeźwiały, więc i choroba małej nie będzie problemu stanowić.

Trzymam kciuki za powodzenie i pozdrawiam <czesc>

dziadziunio - Wto Kwi 03, 2012 22:13

Byliśmy dziś u lekarza, wszystko przebiega bez powikłań..Uspokoiłem się i chociaż dopiero dziś popołudniu powrócił jej apetyt pewny jestem, że w ciągu tych dwóch tygodni na powrót ją podtuczę..U mnie wszystko ok a będąc przymusowo z małą czuję się w pełni spełniony i potrzebny..W czwartek muszę wpaść do pradziadka umyć u niego okna i w ten sposób będę jeszcze bardziej spełniony...
Dzięki Mieciu, wszystko będzie ok.... :-D

pozdrawiam ciepło :roll: dziadziunio :roll:

dziadziunio - Sob Kwi 14, 2012 22:34

Tak mało tutaj przebywam, że zapomniałem hasła :oops:
Całe szczęście forum to jest na tyle firmowym, że chroni użytkowników blokując konto przy wielokrotnej próbie wprowadzenia mylnego hasła..
U mnie wszystko ok..Nie pracuję jednak nadal i nadal z tego powodu kuleję...Mała podtuczona od poniedziałku powraca do przedszkola..Jest zdrowa a oczy błyszczą jej tak jak dawniej...Jutro miting i wszystko wróci do normy.... :-D

pozdrawiam, dobranoc :roll: dziadziunio :roll:

jacek78 - Nie Kwi 15, 2012 14:39

dziadziunio napisał/a:
Tak mało tutaj przebywam, że zapomniałem hasła

A może teraz bardziej przywiązujesz wage do innego forum :roll: :-P
dziadziunio napisał/a:
Jutro miting i wszystko wróci do normy....

To dobrze <czesc>

Franiu - Nie Kwi 15, 2012 17:46

dziadziunio,
czyżby skleroza wieku starczego? <smiech> pozdrawiam Dziadziuniu.

dziadziunio - Nie Kwi 15, 2012 23:42

jacek78 napisał/a:
A może teraz bardziej przywiązujesz wage do innego forum

:oops: Tam jednak zaczynałem i tam też chce skończyć....Mam nadzieję, że nikogo nie skrzywdziłem lecz jeżeli tak się stało...przepraszam...Postaram się jednak bywać tutaj częściej...Znam Was Wszystkich i jesteście dla mnie bardzo bliscy... :-D

Franiu napisał/a:
czyżby skleroza wieku starczego?

Być może? staje mi tylko już we wtorki i piątki lecz to nie mój problem, gdyż moja stara za mnie już o tym pamięta ;-) z hasłem było inaczej, brak zainteresowania ;-)

<czesc> Jacku, Franiu <czesc>

jacek78 - Nie Kwi 15, 2012 23:51

dziadziunio napisał/a:
Tam jednak zaczynałem i tam też chce skończyć

Wcale się nie musisz tłumaczyć Krzychu, bo to Ty decydujesz co jest dla Ciebie dobre
dziadziunio napisał/a:
Mam nadzieję, że nikogo nie skrzywdziłem

Mnie napewno nie ;-)
Po prostu zapytałem się tylko tak, bo widziałem że tam piszesz więcej, więc se myśle że jak sie spytam to mnie za to nie zabiją przecież :-P
Ważne że gdzies tam se piszesz i pomaga Ci to <czesc>

dziadziunio - Pon Kwi 16, 2012 22:18

<czesc>

dobranoc Przyjacielu

Mariusz - Śro Kwi 18, 2012 08:15

Krzychu, pewnie, że szkoda jak nie ma Cię tu częściej. Ale ważne nie to jest przecież w życiu, a zgoła coś innego, więc dbaj o to.

Trzymaj się <czesc>

dziadziunio - Śro Kwi 18, 2012 23:24

Mariusz napisał/a:
Trzymaj się

pozdrawiam Przyjacielu <czesc>