Opowiedz nam swoją historie - Alkoholizm prawdziwy cd.....
Franiu - Sob Mar 24, 2012 07:25
dziadziunio,
pozdrawiam
dziadziunio - Czw Mar 29, 2012 15:33
Mała choruje..Co pięć godzin czopek i temperatura spada, lecz za następne pięć znowu czterdzieści stopni..Byliśmy wczoraj w szpitalu dostała dwie kroplówki, lecz dziś jest tak jak było wczoraj..Dostała jeszcze rozwolnienia, i jest mi bardzo ciężko...
Teraz śpi jest lepiej a jak wróci partnerka pomyslimy co robić?..Chyba jakaś wirusówka? miałem nadzieję, że ospa...Trzeba coś zrobić...
pozdrawiam ciepło dziadziunio
azull - Czw Mar 29, 2012 16:24
Krzysiu, na pewno ten czas minie niebawem i córka się lepiej poczuje. Doskonale rozumiem Twój stan. Chorujące dzieci są takie bezbronne i zdane wyłącznie na naszą pomoc.
Trzymaj się, z Boską pomocą wszystko się ułoży.
Pozdrawiam serdecznie Azull
Mariusz - Czw Mar 29, 2012 17:36
Krzychu, choroby się nie da ominąć, pamiętam jak ja w środku nocy pogotowie wzywałem, miałem stracha, ale wszystko mija.
Trzymaj się
dziadziunio - Pią Mar 30, 2012 22:59
Dziś przeszło już nie budziła się w nocy i rano miała normalną temperaturę..Jadła także chetnie i wszystko co też przyszło jej do głowy..Dostała wysypki więc ma ospę gdyż ta własnie panuje u niej w przedszkolu i pomimo, że już podobno ją przchodziła nie ma w tym niczego dziwnego..A ja byłem pewny, że tylko alkoholizm miewa nawroty Jest fajna i kumata...kocham ją i kazdego dnia dziekuję bogu za to tylko, że zdążyłem się tego od niej przecież nauczyć...
Ospa trwa dość długo więc i ja przez ten okres czasu będąc z nią w domu czuł sie będę bardziej potrzebny, bardziej spełniony, bardziej na miejscu..
Jak fajnie jest, jak miło jest tylko dlatego, że fajnie i miło jest....
Kur..wa czemu nie widzę tego na codzień...
Franku, Azullo, Mariuszu pozdrawiam Was bardzo serdecznie..
dobrej nocy dziadziunio
Mietek - Pią Mar 30, 2012 23:18
dziadziunio napisał/a: | Ospa trwa dość długo |
Cóż, przynajmniej trzy tygodnie z głowy .
Krzychu, przy tym i spacery w obecnym czasie też nie są wskazane.
Mam jednak nadzieję, że i Ty i Fasolka dacie radę.
Ona wspaniałe dziecko, Ty przetrzeźwiały, więc i choroba małej nie będzie problemu stanowić.
Trzymam kciuki za powodzenie i pozdrawiam
dziadziunio - Wto Kwi 03, 2012 22:13
Byliśmy dziś u lekarza, wszystko przebiega bez powikłań..Uspokoiłem się i chociaż dopiero dziś popołudniu powrócił jej apetyt pewny jestem, że w ciągu tych dwóch tygodni na powrót ją podtuczę..U mnie wszystko ok a będąc przymusowo z małą czuję się w pełni spełniony i potrzebny..W czwartek muszę wpaść do pradziadka umyć u niego okna i w ten sposób będę jeszcze bardziej spełniony...
Dzięki Mieciu, wszystko będzie ok....
pozdrawiam ciepło dziadziunio
dziadziunio - Sob Kwi 14, 2012 22:34
Tak mało tutaj przebywam, że zapomniałem hasła
Całe szczęście forum to jest na tyle firmowym, że chroni użytkowników blokując konto przy wielokrotnej próbie wprowadzenia mylnego hasła..
U mnie wszystko ok..Nie pracuję jednak nadal i nadal z tego powodu kuleję...Mała podtuczona od poniedziałku powraca do przedszkola..Jest zdrowa a oczy błyszczą jej tak jak dawniej...Jutro miting i wszystko wróci do normy....
pozdrawiam, dobranoc dziadziunio
jacek78 - Nie Kwi 15, 2012 14:39
dziadziunio napisał/a: | Tak mało tutaj przebywam, że zapomniałem hasła |
A może teraz bardziej przywiązujesz wage do innego forum dziadziunio napisał/a: | Jutro miting i wszystko wróci do normy.... |
To dobrze
Franiu - Nie Kwi 15, 2012 17:46
dziadziunio,
czyżby skleroza wieku starczego? pozdrawiam Dziadziuniu.
dziadziunio - Nie Kwi 15, 2012 23:42
jacek78 napisał/a: | A może teraz bardziej przywiązujesz wage do innego forum |
Tam jednak zaczynałem i tam też chce skończyć....Mam nadzieję, że nikogo nie skrzywdziłem lecz jeżeli tak się stało...przepraszam...Postaram się jednak bywać tutaj częściej...Znam Was Wszystkich i jesteście dla mnie bardzo bliscy...
Franiu napisał/a: | czyżby skleroza wieku starczego? |
Być może? staje mi tylko już we wtorki i piątki lecz to nie mój problem, gdyż moja stara za mnie już o tym pamięta z hasłem było inaczej, brak zainteresowania
Jacku, Franiu
jacek78 - Nie Kwi 15, 2012 23:51
dziadziunio napisał/a: | Tam jednak zaczynałem i tam też chce skończyć |
Wcale się nie musisz tłumaczyć Krzychu, bo to Ty decydujesz co jest dla Ciebie dobre dziadziunio napisał/a: | Mam nadzieję, że nikogo nie skrzywdziłem |
Mnie napewno nie
Po prostu zapytałem się tylko tak, bo widziałem że tam piszesz więcej, więc se myśle że jak sie spytam to mnie za to nie zabiją przecież
Ważne że gdzies tam se piszesz i pomaga Ci to
dziadziunio - Pon Kwi 16, 2012 22:18
dobranoc Przyjacielu
Mariusz - Śro Kwi 18, 2012 08:15
Krzychu, pewnie, że szkoda jak nie ma Cię tu częściej. Ale ważne nie to jest przecież w życiu, a zgoła coś innego, więc dbaj o to.
Trzymaj się
dziadziunio - Śro Kwi 18, 2012 23:24
Mariusz napisał/a: | Trzymaj się |
pozdrawiam Przyjacielu
|
|
|