Opowiedz nam swoją historie - Jagna witam. Może teraz się uda.
jarox48 - Sob Sie 21, 2010 08:10
Witam Cie Jagus
Slonecznego bez % dnia Ci zycze...............i powodzenia w znalezieniu sponsora
Jarek alkoholik
jagna - Wto Sie 24, 2010 00:54
Franciszku,Halinko, oboje macie rację.Chociaż w moim przypadku to raczej wolała bym kogoś bardziej doświadczonego.Nie czuję się na siłach cokolwiek dziewczynom proponować (tym bardziej, że nie wiem z jakim skutkiem) A sytuacje damsko-męską mam opanowaną(zdążyłam już to przerabiać ) Ale materiały Franciszku, jak najbardziej. Jak tylko znajdziesz czas to podeślij. Nigdy nie wiadomo jak to się potoczy. No i terapia. Jeszcze nie dotarłam ale mam już namiary. To w pierwszej kolejności. I poprawcie mnie jeśli się mylę-to chyba dobrze, że nie wpadam już w taką panikę jak na wstępie.Proces trzeźwienia jest bardzo długi a ja nie chciała bym zmęczyć się już na starcie. Dziękuję Pozdrawiam
jagna - Wto Sie 24, 2010 01:13
Dla pewności wyjaśnię: napisałam,,kobiet cztery''.Mogliście pomyśleć,że same babki. Nie .Większość mężczyzn,tylko z dłuższym stażem.
jagna - Wto Sie 24, 2010 01:19
A to specjalny post dla Miecia
jagna - Wto Sie 24, 2010 17:00
Byłam, poszukałam, znalazłam. Na grupę w poniedziałki i czwartki. Indywidualnie dostałam wskazówkę do terapeutki o której pacjenci nie mają najlepszego zdania ale się nie zrażam. Może jest wyjątkowa jak ja Się zobaczy. Na razie nie wiem na czym to polega. W każdym razie odniosłam wrażenie,że,,szefowa'' wie co robi. Jestem dobrej myśli.
dora - Wto Sie 24, 2010 17:50
Jagna ciesze sie, ze udalo sie zalatwic sprawe
Terapeutka byc moze za duzo wymaga i dlatego tak mowia Nie ma co sie zrazac...pojdziesz i sama ocenisz...jak nie bedzie Ci odpowiadala...zawsze mozesz zmienic Trzymaj sie
Halinka - Wto Sie 24, 2010 19:50
jagna napisał/a: | Proces trzeźwienia jest bardzo długi a ja nie chciała bym zmęczyć się już na starcie. |
Masz całkowitą rację, trzeźwienie mamy wpisane na długie lata.
bacha - Wto Sie 24, 2010 20:35
jagna napisał/a: | Byłam, poszukałam, znalazłam. Na grupę w poniedziałki i czwartki. Indywidualnie dostałam wskazówkę do terapeutki o której pacjenci nie mają najlepszego zdania ale się nie zrażam. Może jest wyjątkowa jak ja | Jaguś
Cieszę się razem z Tobą i zycze wytrwałości
Franiu - Wto Sie 24, 2010 20:38
jagna,
wytrwałości
Mietek - Wto Sie 24, 2010 21:58
jagna napisał/a: | Byłam, poszukałam, znalazłam. |
No to pogłaskaj się po plecach
A nie mówiłem Ci że jak się chce to się znajdzie?
Wytrwałości i konsekwencji zatem Ci życzę
jacek78 - Wto Sie 24, 2010 22:21
jagna napisał/a: | Byłam, poszukałam, znalazłam. Na grupę w poniedziałki i czwartki. |
Człowiek jak tylko chce , to zawsze znajdzie tego co szuka
jagna napisał/a: | Jestem dobrej myśli. |
Najlepiej mieć takie myśli
pozrawiam
jagna - Sob Sie 28, 2010 20:13
Jestem po mityngu, to sami wiecie
Się nie rozpisuję ale śledzę...
dora - Sob Sie 28, 2010 20:17
jagna napisał/a: | Jestem po mityngu, to sami wiecie
Się nie rozpisuję ale śledzę... |
No i jak bylo Moze cos wiecej
Halinka - Sob Sie 28, 2010 20:26
jagna napisał/a: | Jestem po mityngu, to sami wiecie |
Jaguś popatrz jak to działa, to tylko spotkanie z innymi alkoholikami a taka radość od Ciebie bije. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie i napisz.
guciu - Sob Sie 28, 2010 20:27
jagna napisał/a: | Jestem po mityngu |
dora napisał/a: | Moze cos wiecej |
... już uciekła ... chyba ma dużo do przemyślenia ...
... pozdrawiam obie Dziewuszki ... Gutek ...
|
|
|