Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
jacek78 - Pią Kwi 20, 2012 20:33
kajadda napisał/a: | Zdaję sobie sprawę z moich niedociągnięć i ułomności i przyjmuję je jako rzecz normalną. |
To mi sie spodobało.
Halinka - Sob Maj 12, 2012 19:50
Nie odwiedziłaś swojego tematu i nic nie napisałaś
dora - Sob Maj 12, 2012 23:10
Halinka napisał/a: | i nic nie napisałaś |
No wlasnie
jacek78 - Nie Maj 13, 2012 23:29
Halinka napisał/a: | Nie odwiedziłaś swojego tematu i nic nie napisałaś |
Może jest super i niema o czym pisać
kajadda - Wto Maj 22, 2012 19:20
Witam.
U mnie ... są lepsze i gorsze dni ale to nie tylko u mnie ...wszyscy ludzie na świecie tak mają ... raz też radzę sobie lepiej raz gorzej... samopoczucie też w kratkę uzależnione od sytuacji... ale to też przecież wpisane jest w tzw normalne życie . Na terapię chodzę nadal więc wsparcie lub kopa mam na bieżąco. Nie dadzą mi się zdołować na maxa . Pozdrawiam zatem wszystkich baaaardzo serdecznie
Mietek - Wto Maj 22, 2012 19:50
kajadda napisał/a: | U mnie ... są lepsze i gorsze dni |
Łu mnie tyż kajadda napisał/a: | wsparcie lub kopa mam na bieżąco. |
Joo tyż
Znakiem tego wszystko w normie i oby tak dalej
Pozdrawiam
jacek78 - Wto Maj 22, 2012 21:02
kajadda napisał/a: | Na terapię chodzę nadal więc wsparcie lub kopa mam na bieżąco |
Ja znowu na AA i tyż wsparcie mam
Widzę że teraz raz na miesiąc piszesz w swoim temacie
pozdrawiam
guciu - Śro Maj 23, 2012 06:38
kajadda napisał/a: | Nie dadzą mi się zdołować na maxa |
... no to rzeczywiście lipa ... brutale ...
... buziak Kajka ... G ...
kajadda - Sob Cze 02, 2012 17:25
Witam.
U mnie zmienia się na lepsze. Ciągle i bez przerwy pracuję nad sobą i stałam się osobą można by rzec bardziej oświeconą... Jestem coraz bliżej siebie, swoich potrzeb. Staram się oddawać swoim pasjom i dobrze mi z tym. Uwalniam się od zbędnego balastu, który całe życie targałam w sobie, na sobie, zwał jak zwał. Chyba najgorsze mam za sobą bo się urodziło teraz tylko wychować hehe. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje że byliście i jesteście
guciu - Nie Cze 03, 2012 00:45
kajadda,
Halinka - Nie Cze 03, 2012 20:49
kajadda napisał/a: | i dziękuje że byliście i jesteście |
Zabrzmiało to jak pożegnanie
jacek78 - Nie Cze 03, 2012 21:44
kajadda napisał/a: | Ciągle i bez przerwy pracuję nad sobą i stałam się osobą można by rzec bardziej oświeconą... |
kajadda napisał/a: | Uwalniam się od zbędnego balastu, który całe życie targałam w sobie, na sobie, zwał jak zwał |
NO to super
kajadda - Wto Cze 05, 2012 20:43
Halinka napisał/a: | Zabrzmiało to jak pożegnanie | ... ależ skąd
Mniej zaglądam bo nie ma o czym pisać ... natomiast przyznam szczerze męczą mnie już rozmowy o alko - koalko - chcę od tego uciec mam wrażenie że ten problem mnie coraz mniej dotyczy - nie chcę już go drążyć, ja jestem od tego wolna. Wysyciłam się na maxa i się już nie mieści. Koncentruję się na innych rzeczach, bardziej rozwojowych. Pozdrawiam i będę zaglądała ... nie zapomniałam o nikim i mam nadzieję, że o mnie też pamiętacie
Mariusz - Wto Cze 05, 2012 22:45
kajadda napisał/a: | mam nadzieję, że o mnie też pamiętacie |
Pewnie, że tak, ja też za dużo nie mam do pisania, więc siłą rzeczy mniej piszę
Pozdrawiam
bacha - Śro Cze 06, 2012 20:19
kajadda napisał/a: | nie zapomniałam o nikim i mam nadzieję, że o mnie też pamiętacie | Jak mozna by o Tobie zapomieć? Rozumiem to bo równiez jestem juz mniej na forum niz kiedys ,ale zagladam codziennie.
Pozdrawiam
|
|
|