Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
kajadda - Śro Mar 14, 2012 18:51
Jest dobrze i z tego się cieszę. Oby tak dalej. Terapia działa Pozdrawiam wszystkich
Mietek - Śro Mar 14, 2012 22:00
kajadda napisał/a: | Terapia działa |
Wiosna nadchodzi, to dlaczego ma być źle?
Kajka
jacek78 - Śro Mar 14, 2012 23:38
kajadda napisał/a: | Jest dobrze i z tego się cieszę. Oby tak dalej. Terapia działa |
Jak Ja bym tak chciał powiedzieć o mojej żonie
kajadda - Nie Mar 25, 2012 16:22
Witam Terapia, zmiana myślenia i cały ten proces, sprawił, że inaczej postrzegam już świat, widzę więcej, mam szersze horyzonty - jest łatwiej . Praca nad sobą pewnie pozostanie do końca mych dni ale co tam - nie będe się zastanawiać - jest dobrze
Halinka - Nie Mar 25, 2012 16:24
kajadda napisał/a: | jest dobrze |
I będzie coraz lepiej
jacek78 - Nie Mar 25, 2012 22:46
kajadda napisał/a: | Praca nad sobą pewnie pozostanie do końca mych dni ale co tam - nie będe się zastanawiać - jest dobrze |
To tak jak u mnie Programem 12 kroków będe chciał zajmować się do końca swoich dni. Wiec liczę że jeden krok na 4 lata.To liczę że jeszcze że 40 lat życia przede mną
Mariusz - Śro Mar 28, 2012 00:19
Kaju, fajnie się czyta, oby tak dalej.
Pozdrawiam
Mietek - Śro Mar 28, 2012 19:46
kajadda napisał/a: | jest dobrze |
I niech tak trwa
Powodzenia
kajadda - Sob Kwi 14, 2012 19:17
Moje życie się kręci myślę w pozytywną stronę... są wzloty i upadki ale tak to już jest, więc niech tak pozostanie. Pozdrawiam
guciu - Nie Kwi 15, 2012 11:21
kajadda napisał/a: | niech tak pozostanie |
... i tego Ci życzę ...
... G ...
Mariusz - Śro Kwi 18, 2012 08:17
Pewnie, że są upadki, ale ważne przy tym jest to, że są wzloty
Halinka - Śro Kwi 18, 2012 18:34
Mariusz napisał/a: | że są wzloty |
Koncentruj się więc na wzlotach, a ignoruj upadki
kajadda - Pią Kwi 20, 2012 10:09
Halinka napisał/a: | Koncentruj się więc na wzlotach, a ignoruj upadki | ... nie mam zamiaru ich ignorować tylko się z nich podnosić
Zmieniam postępowanie, czasami przychodzi mi to z trudem, ale lata wyryły swoje więc prosto nie jest. Zdaję sobie sprawę z moich niedociągnięć i ułomności i przyjmuję je jako rzecz normalną. Staram się, zeby moje zmiany były dla mnie lepsze, żebym czuła się szczęśliwsza i spokojniejsza nie zapominam też o bliskich żyjących obok żeby moje zmiany ich nie raniły a raczej skłoniły do pracy nad sobą. Jest to trudne ale bywało trudniej (pamiętając moje początki ). Pozdrawiam wszystkich serdecznie
kukuś - Pią Kwi 20, 2012 17:55
Halinka napisał/a: | Koncentruj się więc na wzlotach, a ignoruj upadki |
Myślę Halinko , że i te upadki niekiedy są nam potrzebne . Owszem , lepiej niech się nam nie przytrafiają , ale jeśli już , to niech dadzą nam do myślenia . Może żle odrobiliśmy jakąś lekcję , czegoś jeszcze nie umiemy , nie rozumiemy itp.
W sposób nie raz przykry bardzo , te słąbościowe wpadki / upadki , dają nam jednak szansę lepszego zrozumienia siebie i poprawy .
I tyle z nich dobra .
Halinka - Pią Kwi 20, 2012 19:59
kukuś napisał/a: | a ignoruj upadki |
Mnie chodziło tylko o to,żeby się do nich nie przywiązywać i zbyt ich nie roztrząsać.
|
|
|