Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
kajadda - Pią Sty 20, 2012 23:01
jacek78 napisał/a: | widze zmiany u Ciebie.A widze to po Twoich wpisach | ...Otóż zmieniam się fakt. Jestem ostatnio bardzo zmęczona pracą nad sobą. Nie mam też dość sił żeby pomagać innym. Alkohol i wszystko co z nim związane przyprawia mnie o mdłości – czuję ciężar jak o tym pomyślę, więc staram się nie myśleć. Czy dobrze... nie wiem. Taki mam teraz czas. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
jacek78 - Pią Sty 20, 2012 23:31
kajadda napisał/a: | Otóż zmieniam się fakt. |
to widać
kajadda napisał/a: | Jestem ostatnio bardzo zmęczona pracą nad sobą |
To może za dużo tej pracy jest.Może trzeba z czegoś zrezygnowac
pozdrawiam
kajadda - Wto Sty 31, 2012 17:03
Witam. Zmęczenie jest i nie chce odpuścić... cóż poradzić... chyba trzeba przeczekać. Pozdrawiam.
Halinka - Wto Sty 31, 2012 17:21
kajadda napisał/a: | chyba trzeba przeczekać. |
Za długo to trwa, żeby samo przeszło. Zacznij działać
Tomek R - Wto Sty 31, 2012 22:57
Kaja
TR
kajadda - Czw Lut 02, 2012 11:24
Halinka napisał/a: | Za długo to trwa, żeby samo przeszło. Zacznij działać | ... zastanawiam się bo... zawsze działałam ... zawsze trzeba było, musiałam, powinnam... a teraz to jakaś nowość ... czekam sobie... środki zmieniające nastrój nie są mi potrzebne ... i fakt taki, że wspomnienie o przeszłości, alkohol itp nadal przyprawia mnie o mdłości. Chciałabym zrobić reset i nic nie pamiętać... ale mam wymagania
guciu - Czw Lut 02, 2012 11:45
... tak sobie poczytałem i znowu naszła mnie myśl, że mamy wiele wspólnego ... nawet nastroje podobne ...
... pzdr ... G ...
Halinka - Czw Lut 02, 2012 15:02
kajadda napisał/a: | ale mam wymagania |
Całkiem w porządku
kajadda - Nie Lut 05, 2012 20:43
... Odpoczywam sobie... nie jest źle Wszelkie przeciwności pokonuję bez "uzależniaczy" i jest to fajne ... jak wszystko co nowe. Puszczam kontrolę i nic się strasznego nie dzieje. Cóż wspomnianego resetu nie da się zrobić - więc trzeba będzie zabrać się do pracy ... znowuuu. Pozdrawiam serdecznie
jacek78 - Nie Lut 05, 2012 22:13
kajadda napisał/a: | Odpoczywam sobie... nie jest źle |
No to chyba dobrze jest
kajadda napisał/a: | więc trzeba będzie zabrać się do pracy ... znowuuu. |
Dla mnie praca jest ważną wartoscią(na myśli mam prace fizyczną,prace nad sobą,) bo wiem że z tego mam korzysci.
pozdrawiam
Halinka - Pon Lut 06, 2012 17:54
kajadda napisał/a: | . Puszczam kontrolę i nic się strasznego nie dzieje. |
Chwilę to trwało, ale wreszcie dojrzałaś
kajadda - Śro Lut 08, 2012 06:22
Koniec odpoczynku... wysypały się nowe "niespodzianki" i tak to jest w tym życiu. Ale przynajmniej radzę sobie bez zbędnych "wspomagaczy" i niech tak pozostanie. Pozdrawiam
Halinka - Śro Lut 08, 2012 20:29
kajadda napisał/a: | wysypały się nowe "niespodzianki" i |
Mam nadzieję,że te "niespodzianki "obrócą się na dobre, zgodnie z powiedzeniem : "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło"
jacek78 - Śro Lut 08, 2012 22:32
kajadda napisał/a: | Ale przynajmniej radzę sobie bez zbędnych "wspomagaczy" i niech tak pozostanie. |
Tam niech tam tak pozostanie i super że sobie radzisz . Ale też nie zapominaj o "wspomagaczach z forum" .Oni są potrzebni nieraz
kajadda - Czw Lut 09, 2012 12:59
Halinka napisał/a: | Mam nadzieję,że te "niespodzianki "obrócą się na dobre | ... nie wiem już ...fakt, że te wiadomości odchorowałam... jacek78 napisał/a: | nie zapominaj o "wspomagaczach z forum" | ... jakbym mogła Jacku
|
|
|