Opowiedz nam swoją historie - Trudna miłość
Halinka - Pią Sie 16, 2013 11:02
dora napisał/a: | Mlodzi nie chcą kwiatow |
Karma i jeden kwiatek, już byłam na takim weselu.
bacha - Sob Sie 17, 2013 09:14
Nie nauczyłam sie jakos cytowania z poprzedniej strony wiec zacytuję starym sposobem " Dwa tyg. do wesela wiec napiecie rosnie Mlodzi nie chcą kwiatow i teraz mam dylemat...przecież nie pojde z pustymi rekami, chyba ze rękawiczki zaloze haha" No i widzisz? wyjscie z sytuacji znalazłaś Na rece rekawiczki a w rekę (czyt. garść) Dobry nastrój,pod pachę karme i szłaaaaaaaaaa na weselisko :)
Na poważnie zaś to jak po raz pierwszy usłyszałam o takiej propozycji to byłam tak szoknieta ze długo usta rozdziawione miałam,ale cóż czasy sie zmieniają i jakos trzeba się w nich odnależć.Teraz słysze czesto o takich weselach..........moze to i dobre? w kazdym razie cel jest "zbożny".
Jak bedziesz Dorciu czuła zbyt wysokie napięcie,to sie po prostu rozepnij hahaha.Zycze wyciszenia i udanego wesela
dora - Śro Sie 21, 2013 09:33
bacha napisał/a: | Jak bedziesz Dorciu czuła zbyt wysokie napięcie,to sie po prostu rozepnij hahaha |
Napiecie rosnie wraz z kolejnymi dniami
Ale jak sie rozepne to goscie uciekna haha musze znalezc inny zloty srodek na przetrwanie
pozdrawiam
Halinka - Śro Sie 21, 2013 14:31
dora napisał/a: | Napiecie rosnie wraz z kolejnymi dniami |
Może dlatego, że to będzie ostatnie przez Ciebie robione wesele, więc chcesz żeby wszystko było na tip-top
Mietek - Śro Sie 21, 2013 20:24
dora napisał/a: | Napiecie rosnie wraz z kolejnymi dniami |
A niech rośnie, tylko po co?
Znając Ciebie i tak wiem że będzie wszystko w porządku
Pozdrawiam
dora - Czw Sie 22, 2013 09:54
Halinka napisał/a: | Może dlatego, że to będzie ostatnie przez Ciebie robione wesele, więc chcesz żeby wszystko było na tip-top |
No wlasnie, ze ja tego nie robie ide jako gosc. Mietek napisał/a: | A niech rośnie, tylko po co? |
Oj tam oj tam... Mieciu mowisz jak lekarz Mietek napisał/a: | Znając Ciebie i tak wiem że będzie wszystko w porządku
|
Dobrze, ze we mnie wierzysz...to jest nas juz dwoje
bacha - Czw Sie 22, 2013 20:54
dora napisał/a: | Dobrze, ze we mnie wierzysz...to jest nas juz dwoje | A ja to niby co? kurcze wszędzie sie musze wpychac Jest z Nas Dorciu juz całkiem niezłe trio Buziak
Halinka - Pią Sie 23, 2013 10:30
bacha napisał/a: | Jest z Nas Dorciu juz całkiem niezłe trio |
No nie, a ja to co, jest nas już kwartet
bacha - Pią Sie 23, 2013 14:51
Halinka napisał/a: | No nie, a ja to co, jest nas już kwartet | No i widzisz Dorcia.......było to zbyt pochopnie duet tworzyc? a puki co to żadnego kastingu nie ogłaszałaś
jacek78 - Pią Sie 23, 2013 22:44
dora napisał/a: | Ale jak sie rozepne to goscie uciekna haha |
Ale się nie wystraszą tylko bardziiej podziw im w głowie namiesza
dora - Sob Sie 24, 2013 12:10
bacha napisał/a: | .......było to zbyt pochopnie duet tworzyc? |
No widzisz nie pomyslalam
Ciesze się bardzo jacek78 napisał/a: | podziw im w głowie namiesza |
Albo padna z przerażenia haha
Jest piekna pogoda, słoneczko swieci, klimatyzacja chodzi a ja probuje pracowac
Jak to dobrze,ze mam w pracy komputer i mogę popisac...no i zabic ten czas, bo nic się nie dzieje...byle do 16 to się nazywa praca co? jak za prl-u nieważne czy siedzisz czy lezysz
jacek78 - Sob Sie 24, 2013 20:57
dora napisał/a: | jak za prl-u nieważne czy siedzisz czy lezysz |
dora - Wto Wrz 03, 2013 15:08
Weselisko było super Wszystko poszlo tak jak było zaplanowane
Dalam sie ''wykorzystac'' i sama zasuwam w pracy aby mlodzi mogli pojechać w podróż poslubna...już od dzis lezakuja na plazach Grecji
pozdrawiam
jacek78 - Wto Wrz 03, 2013 16:21
No to super ?e wszystko poszlo ok A Ty sie wybawila?
pozdrawiam
Halinka - Wto Wrz 03, 2013 17:10
dora napisał/a: | Weselisko było super Wszystko poszlo tak jak było zaplanowane
|
Cieszę się, że jesteś zadowolona, młodzi pewnie też i to najważniejsze.
|
|
|