Opowiedz nam swoją historie - Sam ze swoimi myslami (hewciu)
Mietek - Pią Paź 07, 2011 06:44
hewciu napisał/a: | Trzeźwy szczęśliwy i trochę mnie mniej, już prawię dobijam do 100tki |
Uważaj żebyś całkiem nie zniknął hewciu napisał/a: | Zamiast wziąć fachowców do remontu kuchni uwziąłem się sam i teraz mam. |
Tak to czasem wychodzi złotym rączkom hewciu napisał/a: | Ale wszystko jest oki. |
Cieszy mnie to, mam nadzieję że do Bożego Narodzenia i z kuchnią się uporasz
Pozdrawiam
bodziu - Pią Paź 07, 2011 08:33
hewciu napisał/a: | Heja ho!
Trzeźwy szczęśliwy i trochę mnie mniej, już prawię dobijam do 100tki
To już prawie 30 kilo w dół wciągu 3 latek. Także jest dobrze! |
Tak, jedni chcą schudnąć a inni przytyć, i jak tu komu dogodzić?... ja przy większym wietrze muszę z cegłami w kieszeniach chodzić
hewciu napisał/a: |
Bodziu cieszę się, że się udało. Niech Ci dobrze służy! |
zapewniam że będzie
Wesus - Pią Paź 07, 2011 12:15
hewciu napisał/a: | Zamiast wziąć fachowców do remontu kuchni uwziąłem się sam i teraz mam. Końca nie widać....
|
Parę tygodni temu przechodziłem przez to samo, więc wiem co czujesz. Spokojnie rób swoje, a koniec robót nadejdzie
Najważniejsze to skupić się na swoim zajęciu i robić swoje bez nerwów i pośpiechu
pozdrawiam W
dora - Pią Paź 07, 2011 21:11
Wesus napisał/a: | hewciu napisał/a:
Zamiast wziąć fachowców do remontu kuchni uwziąłem się sam i teraz mam. Końca nie widać.... |
Tylko spokojnie...powolutku i do przodu...kiedys koniec nadejdzie
Cieszy wiadomosc, ze u Ciebie ok....ale z tym ubywaniem wagi to uwazaj, abys czasami sie nie schowal, pewnego dnia, za trzonek od miotly A jableczniki to co? Poszly w niepamiec?
jarox48 - Nie Paź 16, 2011 21:47
Tomku
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
hewciu - Pon Paź 17, 2011 06:59
Hi,hi,hi, jabłeczniki. Kuchnia odpalona. A, że jabłek moja jabłonka w tym roku obrodziła cudnie, już pięć jabłeczników ukuchciłem. mniam, mniam, mniam. Ale staram się aktywnie spędzać czas, żeby się zaś nie zapuścić...
Pozdrowionka dla Wsiech!
fajnie, że jesteście!
Krzysztof - Pon Paź 17, 2011 07:19
hewciu napisał/a: | Hi,hi,hi, jabłeczniki. Kuchnia odpalona. A, że jabłek moja jabłonka w tym roku obrodziła cudnie, już pięć jabłeczników ukuchciłem. mniam, mniam, mniam. Ale staram się aktywnie spędzać czas, żeby się zaś nie zapuścić...
Pozdrowionka dla Wsiech!
fajnie, że jesteście! |
serwus Chłopaku,
a czy taka szarlotka, to da się przechowac do grudnia ?????????? Bo inaczej to d.......
serdeczności.
Halinka - Pon Paź 17, 2011 14:17
Krzysztof napisał/a: | a czy taka szarlotka, to da się przechowac do grudnia |
Sprawdzałam, da się , jak się zamrozi, ale to już nie to samo,traci kruchość.
hewciu - Pon Paź 17, 2011 20:39
Dziękuję Halinko!
Będziemy kombinować Idę zerwać i do zamrażalnika! Za smak jednak gwarancji nie daję teraz są pyszne.
Do zobaczyska!!!
dora - Pon Paź 17, 2011 20:47
Halinka napisał/a: | ale to już nie to samo,traci kruchość. |
Ale mozna zrobic na biszkopcie...a ten sie przechowa...
Dla mnie tez poprosze duza porcje
hewciu - Pon Paź 17, 2011 20:55
eeee... ja tam pójdę na łatwiznę! zamrożę jabłka a jabłecznik zrobię w Grudniu
jacek78 - Pon Paź 17, 2011 22:23
hewciu napisał/a: | zamrożę jabłka a jabłecznik zrobię w Grudniu | Wszystko sie da zrobić
pozdrawiam
Krzysztof - Pon Paź 17, 2011 22:38
hewciu napisał/a: | eeee... ja tam pójdę na łatwiznę! zamrożę jabłka a jabłecznik zrobię w Grudniu |
i nie mysl, ze sie nie upomnę !!!
serdecznosci.
azull - Pon Paź 17, 2011 23:11
Druhu!
Ja również upomnę się w grudniu! Ląduję 19-tego i już doczekać się już nie mogę!
Pozdrawiam serdecznie A
Halinka - Wto Paź 18, 2011 17:19
hewciu napisał/a: | eeee... ja tam pójdę na łatwiznę! zamrożę jabłka |
Część jabłek usmaż już teraz i włóż do słoików, będą wspaniałe na szarlotkę.
Zdecydowanie lepsze, niż jabłka mrożone.
|
|
|