To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Tak się zaczęło, tak jest.

Mietek - Pią Sty 10, 2014 22:47

A ja powiem dziś tak;
Zapraszam Wsiech we wtorek 14 stycznia 2014 r. o godz. 11.00 do Pierwszego Programu Polskiego Radia i posłuchanie o tej godz, "Czterech Pór Roku".
Reszta ... niespodzianka. :-)

Halinka - Sob Sty 11, 2014 13:05

Mietek napisał/a:

Lubię niespodzianki :lol:

bacha - Nie Sty 12, 2014 17:06

Mietek napisał/a:
Zapraszam Wsiech we wtorek 14 stycznia 2014 r. o godz. 11.00 do Pierwszego Programu Polskiego Radia i posłuchanie o tej godz, "Czterech Pór Roku".
bardzo zabawne hahaha,ciekawe jak ja sobie posłucham jak bede w pracy,ale ciekawość juz mnie gryzie,chociaz scenariusz sama sobie pisze Mieciu :) .Szkoda ze nie bede mogła posłuchać,cokolwiek za niespodzianka to bedzie :) <cmok>
dora - Nie Sty 12, 2014 19:17

Cos mi sie wydaje, ze Mieciu bedzie mial swoj czas na antenie radiowej :-P
Mietek - Wto Sty 14, 2014 18:22

dora napisał/a:
Cos mi sie wydaje, ze Mieciu bedzie mial swoj czas na antenie
radiowej

A miał, miał i to nawet jak na radiowe warunki nawet sporo :-P .
Ruszyłem swoje cztery litery, z zaproszenia do radia skorzystałem, na zadane pytania odpowiedziałem, a resztę niech osądzą inni.
Wprawdzie słychać było aż nadto że jestem dość mocno zachrypnięty, cóż powoli kalendarz każe zaczynać przypominać sobie iż taki strasznie twardy już nie jestem, to mimo wszystko jestem zadowolony.
Pozdrawiam <czesc>

Mietek - Wto Sty 14, 2014 18:33

To linki do wejścia na antenę I programu Polskiego Radia dla tych którzy chcą posłuchać.
Jeszcze raz przepraszam za głos

Wejście 1

Wejście 2

*mod by Azull

Mietek - Pią Sty 17, 2014 19:33

Tak sobie siedzę dziś w domciu, nadrabiam forumowe zaległości, odsłuchałem jeszcze raz co tam pani redaktor naopowiadałem i nie ukrywam, iż mam trochę mieszane uczucia co do tego, że pani redaktor bardziej eksploatowała mnie, niż mojego współpartnera w audycji.
Ponadto od Wojtka dość dużo się dowiedziałem o zagrożeniach alkoholowych, z jakimi on się spotyka w swojej poradni, odnośnie młodzieży. Okazuje się iż to co przekazują media, że gdzieś tam, nastolatek /ka/ został/a/ zatrzymana pod wpływem, to kropla w morzu tego z czym spotykają się teraz młodzieżowe ośrodki leczenia uzależnień.
Jeśli słyszę że już nawet 10, 12 latki wykazują cechy uzależnionych, alkohol, narkotyki i inne używki, to naprawdę włos się na głowie jeży.

Ja mimo wszystko swoją trzeźwość bardzo sobie cenię.

Pozdrawiam :-) .

Franiu - Pią Sty 17, 2014 19:51

Mietek,
odsluchalem,dzięki

Mietek - Pon Sty 20, 2014 09:08

Franiu napisał/a:
odsluchalem,dzięki

Dzięki Franiu.<czesc>

bacha - Pon Sty 20, 2014 19:12

Odsłuchałam i ja Mieciu <cmok> .Dzięki Ci za mozliwość odsłuchania.Czułam sie tak jak bys siedział obok :) <czesc>
robert75 - Wto Sty 21, 2014 18:33

Warto bylo posluchac, ja tez wiem, ze warto :-D
Mietek - Nie Sty 26, 2014 17:31

bacha napisał/a:
Czułam sie tak jak bys siedział obok :)

Chciałbym i ja tak czuć:-) , jednak na przeciwko miałem panią redaktor :-D .

Wczoraj i dziś wykorzystałem maksymalnie pierwszy od prawie 3,5 miesiąca prawie całkowicie wolny weekend. Wolna sobota, wolna niedziela więc nadrobiłem sobie trochę kuchennych zaległości, zamrażarka się trochę zapełniła, żeby na spodziewane następne maratoniki, można było tylko z pozycji odgrzewania do kuchni i przyszłych obiadokolacji podchodzić.
Ponadto, przypomniałem sobie jak naprawdę wygląda wolny weekend. Mogłem pojechać na sobotni mityng do zaprzyjaźnionej grupy, mogłem sobie dziś trochę dłużej pospać, mogłem poczytać, mogłem to i owo poprzemyśliwać.
Jednym słowem super. Ciekaawe jak długo.

Pozdrawiam <mp3>

bacha - Nie Sty 26, 2014 19:52

Mietek napisał/a:
Chciałbym i ja tak czuć:-) , jednak na przeciwko miałem panią redaktor :-D .
Dobreeeeeeee :mrgreen:
Mietek napisał/a:
mogłem to i owo
? :-P
Cytat:
Jednym słowem super. Ciekaawe jak długo.
Nie zastanawiaj sie nad tym tylko łap to co masz Mieciu i korzystaj <cmok> buziolki i pozdrówka :)
jacek78 - Nie Sty 26, 2014 23:12

Mietek napisał/a:
iż mam trochę mieszane uczucia co do tego, że pani redaktor bardziej eksploatowała mnie, niż mojego współpartnera w audycji.

No i dobrze, bo od Ciebie więcej sie dowiedziała ;-)
Sluchałem z żoną.Warto było posłuchać <czesc>

Mietek - Sob Lut 01, 2014 19:12

jacek78 napisał/a:
Sluchałem z żoną.Warto było posłuchać

Dzięki Jacku, pozdrów małżonkę.
A wiecie co? Ja dopiero po fakcie dowiedziałem się, iż moja wizyta w radiu, spowodowana była wejściem na ekrany filmu "Pod mocnym aniołem" o którym niewiele przedtem słyszałem, poza dwoma chyba krótkimi reklamówkami ;-) .
Zatem idę dziś do kina, na ów film właśnie. cóż książkę przeczytam później.

Pozdrawiam